Close
Faqja 166 prej 406 FillimFillim ... 66116156164165166167168176216266 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,651 deri 1,660 prej 4051
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    po e di cfar eshte ghost ose siq thua ti munde te behet nje klonim i windowsit komplet dhe kur te duash e vendos serish, por kjo megjithate nuk te ofron per cdo dite nje windows te fresket. Ajo teknik perdoret kur ke per te instaluar 30 kompjutera dhe keshtu e instalon njerin e klonon dhe e bart te tjeret. Eshte dmth nje Imazh i windowsit dhe ka disa programa qe e mundesojne kete. Problemi eshte qe nuk ke cdo dite nje windows te fresket, dhe vazhdimisht e sheh qe po ngadalesohet kompjuteri derisa nje dit vendos me kthy ne gjendjen e meparshme. Deep freeze te ofron cdo dite windowsin te sapo formatuar dhe kjo te kenaq, thjesht cdo dite kompjuter i shpejte.

Une do te shtroja nje pyetje: Momentalisht une po kerkoj dicka ne google, dhe tanime kam klikuar mbi 30 web faqe dhe me jane hapur me dhjetera reklama. pyetja eshte: "Pse duhet qe te gjitha ato cookies e reklama te jene te ruajtura ne kompjuterin tim. ???"

Ne fakt nuk e di pse te merr deep freez kohe. une kaq shum mirrem me kompjutera dhe megjithate kalojne disa jave para se te kem nevoje te instaloj ndonje program. Me mire njehere ne dy jave psh e ben restart windowsin se cdo muaj me formatu.

nejse me fal secili ka mendimet e veta
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mendimi : 22-07-2008 mė 18:15

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-07-2008
    Postime
    42
    Ok MENDIM une prap them se deep freez sme pelqen...siq thua ti secilit i pelqen diqka..kalofsh mir ti

e di cke jepi restore fare , shko tek Start > all programs > accessories > system tools > System restore , zgjith nji date perpara se te nxirrte kete problemin.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Po mire o cuna sic jeni te gjithe eksperta ne kete fushe pse asnjeri prej jush nuk hyri ne detaje te shofe pse ka kete ngrirje ky person i kerkoi njeri nga ju te jepte sa load kishte kompjuteri ne kete kohe kur ka ndodh kjo gje, sa memorje perdoret nga kompjuteri sa pjese e CPU perdoret, Sa programe behen Load kur ndizet kompjuteri etj etj etj etj. DeepFreez per mendimin tim eshte nje program qe nuk i nevoitet asnjerit si ne shpi si ne netcaffe vecanerisht ne shpi kur flitet per dokumentat e nje personi qe ja beri gabim edhe nuk e beri save ne D po e beri save ne C edhe ca ndodh dokumenti zhduket perfundimisht. Ose Favorites te web browser ose history te browserit etj, etj, etj.
    Muli21 kur te kesh mundesi bej kete komande. Kliko ne start kliko ne run aty shkruaj cmd /k tasklist >c:\tasklist.txt pastaj mer kete file tasklist.txt qe ke ne driverin C edhe hidhe ketu ne forum gjithashtu te sygjeroj te shkosh ne kete link Hijack This edhe instalo kete program ruaj nje log te ca te del edhe hidhe ne forum.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-07-2008
    Postime
    42
    Ardi ne po komentojm dhe kto gjera per CPU i dijim ska nevoj te hyjim ne ksi gjera sepse edhe tema eshte per anti-viruse ok? flm secili ka mendimet eveta DEEP FREEZ eshte per INTERNET CAFFE

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    DjiLiroz duket se sa e kupton problemin....nuk po mundohem te te mbush mendjen se perse eshte deep freez. Sa per te te lehtesuar mendimet: kemi nje kompjuter qe nuk pergjigjet komandave po ngecet e do nje fare kohe te pergjigjet komandave qe I je personi. Cfare ndodh ne kete pike... do te thote qe kompjuteri do nje kohe te gjate te procesoje informacjonet qe I jepen nga komandat. Duke ditur se si funksjonon kompjuteri dihet se duhet te mbarojne proceset qe jane ne funksjon pastaj te mare procese te tjera. Ca ka te beje antivirusi ne kete mes? Po te le te japesh pergjigjen e sakte?
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    DjiLiroz duket se sa e kupton problemin....nuk po mundohem te te mbush mendjen se perse eshte deep freez. Sa per te te lehtesuar mendimet: kemi nje kompjuter qe nuk pergjigjet komandave po ngecet e do nje fare kohe te pergjigjet komandave qe I je personi. Cfare ndodh ne kete pike... do te thote qe kompjuteri do nje kohe te gjate te procesoje informacjonet qe I jepen nga komandat. Duke ditur se si funksjonon kompjuteri dihet se duhet te mbarojne proceset qe jane ne funksjon pastaj te mare procese te tjera. Ca ka te beje antivirusi ne kete mes? Po te le te japesh pergjigjen e sakte?
    Jam dakord,
    une kam nje lap top me te ngadalte e me me pak hapesire dhe nuk ngec kurre pc, sado HDD eshte i zene 90% dhe perdor AVG8, e perdor me gjithe shume programe te hapura njeheresh.

Ai do kete ndonje proēes qe i ha shume memorie ose kohe te CPU, ose ka shume procese sa nuk ja del me CPU me time sharing.
    Ska faj as hard disku as antivirusi.

muli21, hap njehere task manager dhe shiko te gjithe listen e proceseve, cili ha me shume memorie dhe sidomos shume kohe CPU, e ke te dhene me % aty.

per te hap task manager shko tek menuja start
    zgjidh "Run..." ose "Esegui..." apo ekuivalentet e ketyre ne cilen do gjuhe qe e ke sistemin operativ, dhe shkruaj "taskmgr", shtyp OK dhe do te shfaqet nje dritare me listen e te gjithe proceseve si dhe CPU dhe memorien qe harxhon.
    aty identifiko ate qe konsumon me shume, dhe si fillim mbylle ate procesin, pastaj te sugjeroj ose RegCleaner, ose CCleaner(me i mire ky) per te pastruar pak regjistrin dhe te heqesh nga Startup List programet e panevojshme,
    Startup list eshte ajo lista qe ka programet qe ekzekutohen ne fillim fare sapo hapet pc, sa me e vogel kjo lista me mire per ty dhe PC tende.

I PĖRKUSHTUAR ISLAMIT Maska e muli21
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    NĖ TOKĖ
    Postime
    156
    Faliminderit tė gjithėve pėr interesimin e treguar, spo di se si tė ju falenderoi ndryshe.

Para dy ditėve e bėra format pc-nė dhe tash e kam ok., mirėpo ndodhė qė pas njė muaji tė paraqitet e njejta situatė, tash spo di se shkaku janė viruset apo programet e tepėrta tė instaluara, sepse nuk jam ekspert i informatikės, edhe pse me thanė tė drejtėn, duke lexuar postimet e juaja mė lartė mė keni futur shumė huti dhe spo disha se si tė veproj.

Sido qoftė edhe pse shumė i bezdisshėm qė ėshtė deep freezi, vendosa ta instaloj dhe tė shohim njėherė a do tė jetė nė rregull.

Faliminderit shumė tė gjithėve

Faliminderit edhe olsir rama pėr programin dhe pėr instrukcionet e instalimit tė deep freeze
    ALLAHUT JEMI DHE TE ALLAHU DO TĖ KTHEHEMI

A je munduar te besh nje scan te kompjuterit per ndonje trojan ose malaware? Ndonjehere viruse te tilla ndalojne Services ne Startup dhe prjojne probleme. Te sygjeroj qe te perdoresh nje kombinim programesh si, trojanremover, spywaredoctor, ad-aware

AOP i kanalit #Shqiperia Maska e ixnpeL
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    zeripopullit me del naj her nje tabel thot kompjuteri juaj esht infektuar a cthot dhe permend malware :S
    Mė mirė gabime tė njerėzishme se sa mrekulli mizore...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •