Close
Faqja 108 prej 406 FillimFillim ... 85898106107108109110118158208 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,071 deri 1,080 prej 4051
    i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Po jam dakort me Dianen.Une do te te thoja se nq se ristartohet serish,ti fshish ato programe.Me fal pak,na thuaj mos i instalove programet apo i startove,dhe cfare programesh.Na jepinfo me te qarte.

Provo ti heqesh baterine dhe ta vesh perseri!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Pike se pare eshte dashur ce menjihere ti hiqet bateria llaptopit dhe nese nuk e ke ndezur atehere do te kishe pasur nje mudnesi ce ta pastrosh vendin ku ka ren lengu me uje te destiluar dhe me pastaj ta lesh te teret.
    nese e ke ndeyur atehre ai mund tepunoj edhe ndonje dite deri sa te fillon procesi i korrozionit
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2007
    Postime
    4

Me se miri Rregullat

Jane disa rregulla te cilave duhet t'ju permbahemi te gjithe:
    Pran kompjuterit nuk eshte e preferueshme:
    - te hahet as te pihet;
    -nuk preferohet te lekundet sepse mund te demtohet HDD;
    -nuk preferohet kyēja, ēkyēja e pa nevojshme;
    -nuk preferohet te mbahet ne temperatura te larta apo shume te uleta;

Kjo eshte preventiva me e mire.

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771

Probleme me WINDOWS XP

Pershendetje njehere.
    Sot duke punuar ne kompjuter me doli nje problem si ky : http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Windows_XP_BSOD.png

mirepo lart shkruante dicka DRIVER aty e jo njejt si ne foto?

Cka mund te kete kompjuteri , ndonje drajver nuk pershtatet apo cfare?
    FLM.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Shkohet ne start\run.Aty futet eventvwr Klik ok dhe ne faqen e shikusit te ngjarjeve klik ne panelin majtas ne aplikacione.Ne panelin djathtas klik dy here ne rreshtat lart me ikone te kuqe gabimi(error).Shiko per numrin e ngjarjes (event id nr psh 1322) dhe pershkrimin(description).Mund te jete ndonje drajver ose program qe ke instaluar qe krijon krashin blu.Te njejten gje bej edhe me sistem te paneli majtas i shikusit te ngjarjeve.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Ben nuk shihet askund RESTART dhe nuk shihert askund ndonje e kuqe.Ne foton me poshte e fotografova dhe mund ta shohesh,klikoni ne link :

http://img95.imageshack.us/my.php?image=problembx0.jpg

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2006
    Postime
    42

Windows nuk niset mė: SESSION5_INITIALIZATION_FAILED

hi,

Pasi kam instaluar nje program(Vista Transformation Pack 6) qe shndrron stilin e XP ne ate Vista, dhe kam restartu Laptopin por tash SO Windows XP Professional SP2 starton dhe shfaq ca sekunda screen e zi ku qendron "Windows XP Professional", pastaj shfaq nje screen te kaltert dhe jep kete Problem:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Eshte paraqitur nje problem. Windowsi u shuk meqellim qe PC te mos demtohet.

SESSION5_INITIALIZATION_FAILED

Ketu shkruan qe une duhet te deinstaloj te gjith hardware dhe software e ri dhe pastaj te deaktivoj ne BIOS-opcione "Caching dhe Shawowing", pastaj te restartoj PC dhe te shtypi F8 qe te zgjedh tjerat opcione per startim dhe te startoj PC ne safe mode, po qe se une dshiroj te fshij apo deaktivoj ndonje komponente.

Informacione teknike:
    ***STOP: 0x00000071 (0x00000000, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000000)
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    -ne Bios nuk mund te futem dhe ne safe mode eshte i njejti problem dmth nuk starton pc
    -kam provuar me cd e windowsit qe te reparoj diq dhe kam reparuar boot.ini me komanden fixboot por pa sukses i njeti problem

ps. une kam te instaluar edhe Ubuntu SO, nje plus qe une mund ti siguroj te dhenat qe kisha ne Windows dmth te gjitha Filet e Windowsit mund ti shoh une permes Ubuntu.

ju lutem nqs keni ndonje ide qka te beje, me ndihmoni qe te startoj windowsin pasi kam shum programe me rendesi

falemnderit qysh tash per ndiihme

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Hmm.

Dhe une kam pase kete problem, Vetem nqse ngarkon Grafiken atehere kjo gje te del, dhe une kam provuar te instaloj por e kam pare qe eshte i madh shum dhe nuk e kam instaluar kurse une e kam bere me nje tjeter e kam instaluar dhe mbase i kam bere restart atehere me ka dale kjo gje qe te ka dale ty.

Me Safe Mode nuk mundesh te futesh mos provo hic.

Provo hiqja Kartelen Grafike dhe mbaje pak jashte besoj se sdo kesh nevoj per te bere format.Per LAPTOP se di kurse per pc une vete e kam provuar dhe vete sepse me ka ndodhe dy here, njehere e kam bere format dhe mandej kam provuar ja kam heq kartelen grafike dhe me ka bere prap kam hyre ne windows.

Keshtu qe nqse mundesh ti provo hiqja pak kartelen dhe vendosja mbas 2 min apo 3 dhe besoj qe te ben.

Tung
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2006
    Postime
    42
    flm shoki per pergjigje por a ke pas te njejtin problem dmth me te njejtin nr qka kam postuar me nalt dmth 0x00000071 ?

mire do pres edhe ndonje ide tjeter e nqs nuk me mund te beje asgje ather do provoj te hjeki kartelen grafike por te pres edhe pak pasi laptopin se kam qelur kurr e ndosha egziston ndonje menyr tjeter pa qelur fare laptopin

thx

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •