Close
Faqja 95 prej 406 FillimFillim ... 45859394959697105145195 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 941 deri 950 prej 4051
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    A mund ta perktheni ju lutem,Orso, sepse kam dhe une te njejtin problem dhe dua ta zgjidh.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga Adriano-10
    tung

kam nje problem me kompjuterin dhe mendoj qe te me ndihmoni ta zgjedh:

kur hap ndonje video, qofte video te ruajtur ne kompjuter, apo video neper faqet e internetit, videoja behet FULL SCREEN dhe bllokohet monitori dhe cdo gje tjeter ne kompjuter, dmth bllokohet: si tastiera apo mausi, thjesht monitori shendrohet ne TV, dhe per te hequr ate FULL SCREEN duhet te ri-ndez kompjuterin.

ju flm paraprakisht per ndihmesen
    Cili program i hap videot?Sikur kompjuteri te mos bllokohej,mund ta reduktosh madhesine e filmit nga "full screen" ne nje dritare filmi mesatare duke klikuar dy here mbi filmin ne "full screen".Menjehere figura do zvogelohet.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    34

Gabim me SETUPDD.SYS gjatė instalimit tė Windows

Kam nje problem me nje pc pentium 2 ibm , problemi eshte se nuk lexone cd nga e para per formatim dhe keshtu po detyrohem de bej 6 flopy boot disk qe te instaloje windows xp po filloj me diskenten e pare e lexon edhe te dytin kure fillone disketen e 3 e lexon deri ne gjysme dhe me qete ket problem ja si shkruan . FILE SETUPDD.SYS COULD NOT BE LOADED THE ERROR CODE IS 7

SETUP CANON CONTINUE. PRRESS ANY KEY TO EXIT . Nese dikush mundete te me ndihmoje lete me tregoj ju lutem une gjithmon i kam formatu keta lloj te pc po kete se bej dot , kam provue edhe kam formatu hardiskun me nje kompjuter te llojit te njet e kam formatu dhe e kam kthye tek kjo pc po nuk starton vetem deri ne gjysme dhe del nje scrent e kalter . ju lutem me ndihmoni

i/e regjistruar Maska e Lorencone
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    E di vete ti ska nevoje ta them une :)
    Postime
    183
    Shko tek bios setup dhe konfiguroe qe computeri te boot-i nga cd room
    I dorezuar me ne fund

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    34
    Problemi Eshte Se Ky Nuk Mundesh Te Besh Ndryshime Tek Biosi Kjo Seri E Ibm Pentium 2 450 Mhz E Kan Te Gjith Kete Problem Nese Din Diqka Tjeter

° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Citim Postuar mė parė nga Orso
    Ndiqi me vemendje keto 2 pyetje dhe pergjigje,se te njejtin problem e kam pas dhe une.

Question: How do I disable the thumbnail view of video files in Windows XP and how do I disable the icons that appear in the system tray when browsing a folder that contains video files in Windows Explorer and how do I prevent Windows Explorer from crashing when browsing a folder that contains video files?

Answer: Kliko tek Start, pastaj kliko tek RUN dhe shkruaj kete komande regsvr32 /u shmedia.dll pasi te kesh shkruar shtyp enter

Question: Some .avi files cause explorer.exe to crash. How can I fix that?

Answer: This answer is for experts only. Kliko tek START dhe shko tek RUN,aty shkruaj regedit dhe pastaj shtyp Enter(ose Invio),veten se tek kjo e dyta eshte pak pune me spec dhe ka mundesi te degjenerosh rregjistrin e windowsit.

Shko tek kjo
    HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers\
    Nqs shef nai celes te shkruar DivX fshije.
    Shif tek kjo tjetra:
    HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.avi\shel lex\

Nqs ka nai celes qe quhet PropertyHandler aty, fshije vleren dhe beje (Default). Do te te sfaqet nje vlere bosh. Mbylle rregjistrin e windowsit dhe jepi nje restart pc .

Vetem trego kujdes tek kjo e dyta se mos e dhjet fare plako,mos ndrysho gje pa ditur.

° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Shif figuren dhe vepro me rregjistrin.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Orso : 13-10-2006 mė 14:04

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Difektin e ke nga memorja RAM.Nqs ke dy copa psh 128 ose 2 copa 256 hiq njeren dhe provo instalimin e skedareve nga flopy disku.Nqs perseri spunon,rivendos copen e ramit qe hoqe dhe hiq copen tjeter te Ramit.Nqs te jep mesazh gabimi pci
    duhet te heqesh kartat e modemit,karten audio,videokarten nqs eshte ne folene pci dhe provon instalimin e flopi disqeve.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Lokjaa
    Anėtarėsuar
    04-09-2006
    Postime
    32
    labin
    provoje nje cd qfar do, dhe shiqo a te instalohet, kjo do te thot nese e ke windowsin, per ta ditur se a e ke ne rregull cd-rom, pastaj nese cd.rom te funksionon, do te thot at cd-windows,qe e ke tu ka prishur, pra ke defekt ne cd.- se vet fjala po tregon pentium-2, ka gjas se cd-defekt, dhe shanci 2- merre naj cd-windows. tjeter dhe provoje....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    34
    Une hoqa te gjitha se si methat ju po nuk funksionon por hoqa edhe power suplayn dhe vendos prap ndryshova kabllot prapa dhe befas me startoi windowsi dhe futa cd dhe e bera obgred po problem pasi fillova te gjej driver e krarteles se rrjeti dhe gjeta me dha te ristartoj dhe me vetem del te startoi windowsi dhe me tutje nuk vazhdon se di qfare ti bej tani vertet me ka hutu kjo pc edhe pse me formatime mjaft kam provoj po ky i fundit me vjen te vjell nga ky kompjuter po me shum memundon pse nuk funksionon . kisha dashte edhe diqka te ju pyse a ka mundesi te instalohet qe mos te formatohet me flopy po direk ne cd sepse ky nuk te jep mundesi te ndryshosh gjerat ne bios

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •