Close
Faqja 76 prej 406 FillimFillim ... 2666747576777886126176 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 751 deri 760 prej 4051
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2006
    Postime
    91

Kam nje problem ne kompjuter. . .

Kompjuteri qe punoje ne shtepi ka dy dite qe nuk me ndozet normal. Fillon ndezja dhe dhe bene starte disa here. Mund te ndizet dhe te startoje gjate punes. Nuk kam Internet te lidhur. Kush me ndihmon se ēfar te beje ose nga se i vjen.
    FLM

i/e regjistruar Maska e ALiGaToR
    Anėtarėsuar
    28-04-2006
    Postime
    32
    Nero kam versionin 7.Windows Vista eshte gati 3 Giga.Dua ta bej burn ne DVD sepse nuk di si ta instaloj Windows kur eshte ne ISO.Nuk eshte problemi se dua te bej burn thjesht nje DVD por si ta instaloj Visten ne PC kur eshte ISO dhe mendova qe duke e pasur ne DVD do jete me e lehte kur te me kerkoj PC boot.Versionin e Vistes e kam te rregullt besoj sepse e kam marre direkt nga Microsoft me gjithe Vista Key.
    U perpoqa njehere ta instaloja por gjate instalimit me nxorri nje tabele qe thoshte "Not enough disc space in drive C: " sepse donte per instalim te pakten 7 Giga bosh.
    Si mund ta instaloj Visten ne drive D dhe a nuk eshte njesoj me Windows XP ky versioni Vista?Duhet patjeter te kem dy versione Windows ne PC? A ben me e fshi fare XP?
    Ju faleminderit dhe njehere cuna.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ALiGaToR : 11-06-2006 mė 06:49

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Asnjehere nuk rekomandohet instalimi i 2 systemeve operimi ne nje particion.
    Do kesh probleme me regjistrin e para, qe do te ngarkohet shume,probleme me drajverat,do kesh drajvera te dyfishta qe i perkasin 2 sistemeve te operimit,mesazhe gabimi,shume.Ate iso skedar qe ke i ben klik i djathte dhe kopjo.Shkon te particioni dyte.Klik start/run Aty fut F:\ (nqs particioni i dyte ka shkronjen F).Godit enter ne tastjere.Do hapet direktoria e particionit F.Klik lart ne edit dhe paste.Skedari iso do futet ne direktorine kryesore te particionit F.Pasi skedari iso eshte futur ne F,shkon ne direktorine C:\.Klikon me te djathte te skedari iso dhe e heq(delete).Mund te perdoresh programin paragon cd emulator.
    http://rapidshare.de/files/2645787/p...-2004.rar.html Krijon nje cd/dvd drajv virtual brenda ne kompjuter.Me programin monton skedariin iso,ne nje virtual dvd drajv.Prej andej,hap dhe instalon Visten
    --
    Ne qofte se do perdoresh nero-ne, hapet nero exe(nero burning room).Tek tabela zgjedh new compilation,iso,(jo multisesion).Te dritarja e Nero djegesit,klik lart ne edit.Zgjedh shto file(add file).Gjen dhe fut visten iso.Tek opsioni"new compilation,majtas sigurohu te zgjedhesh ne menu DVD si te ikona ne figure lart majtas.Po harrove dhe e le cd do te jape mesazh gabimi qe skedari eshte me i madh se sa volumi i CD-se bosh.Dmth nuk duhet harruar te vihet dvd.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 11-06-2006 mė 11:52
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga viganv
    Ben,nuk e kisha ne pune shpejtesin e fikjes apo nje gje te tille megjithate faleminderit,e shkarkova programin por prap nuk me kreu pune gjithmone ne fund kur i jep ShutDown krejt ne fund pasi kryhen proceset e fikjes ne fund del : It is now safe to turn off yuor computer dhe ashtu rrin,nuk ndalet fare.Si i behet qe te ndalet kompjuteri si gjithe kompjuterat tjere qe kam pare?
    Ke nje artikull ketu per mesazhin qe te jep. http://support.microsoft.com/?kbid=810903 Shiko edhe ne bios,qe funksioni"advanced power management" eshte aktiv(enabled) Fik kompjuterin dhe ne ndezje mbaj shtyp butonin Del,ose F1 per tu futur ne bios.Puno me butonin shigjete me majen djathtas ne tastjere per te shkuar tekPower.Godit enter ne tastjere per te pare menune nen power.Ne menu shiko si eshte "Power advanced management",eshte"enabled" ose "on" apo "disabled""off" Perdor shigjeten me drejtim poshte ne tastjere per te shkuar ne menu tek "advanced power"Aty klik enter dhe ben ndryshimin ne Aktivizo,nqs eshte e caktivizuar.Shtyp ne tastjere F10 per te ruajtur ndryshimet dhe dale(exit),nga biosi.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Flm Ben,se di me mire spo preki ne Bios se po frigohem mos po e prishi prap.Kam dokumente teper te rendesishme ne kompjuter.Njehere e pata paraqitur nje problem i njejti ne forum,ti e pate postuar nje program per kete pun dhe u ndalete shume mire,me kujtohet edhe Edi pat postuar,dhe e pata rregulluar pastaj.

i/e regjistruar Maska e ALiGaToR
    Anėtarėsuar
    28-04-2006
    Postime
    32
    Beno e kuptoj se cfare me thua ti.Burn i bera Vistes me ane te Alcohol 120.
    Dua vetem te di si mund te instaloj Visten dhe ne te njejten kohe te heq XP,se nuk kam ci dua dy sisteme operative ne PC!!!

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Ne rregull,fut dvd -ne qe krijove me alkolin dhe ajo duhet te beje nje lloj booti dhe do filloje instalimi automatik.Dmth DVD-ja ka skedar autorun qe e hap dvd diskun dhe fillon menjehere instalimin e vistes.Nqs windows xp dhe vista do jene te dyja ne C veshtire te heqesh xp.Normalisht sistemi i operimit hiqet me formatim
    Po bere formatim me cd windows XP,cfare do formatosh,drajverin C? Te C-ja ke edhe Visten.Testoje ne fillim diskun dvd qe krijove.Ne qofte se shef qe instalimi fillon menjehere,anulloje instalimin perkohsisht.Mbaj dvd brenda ne drajv,fik dhe ndez kompjuterin dhe shiko do beje boot kompjuteri nga dvd e vistes.A do filloje vista te instalohet?Nqs po atehere dvd e ke ne rregull.Heq dvd-ne nga dvd drajveri.Fut cd-ne e windows xp.Fik dhe ndez kompjuterin.Ndezja do provokoje bootimin nga windows XP.Te opsionet e instalimit te windows XP-se zgjidh format
    Formaton drajverin c.Ne perfundim mos instalo xp.Heq cd-ne e XP-se fut dvd e vistes.Fik kompjuterin dhe e ndez qe kompjuteri te beje boot direkt nga vista dhe vista te instalohet.Pasi ke instaluar visten,fut dhe instalo CD-te e programeve qe ke per video karten,karten e zerit,cd-ne e printerit,skanerit,ndonje karte rrjeti,karte modemi etj.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    Shko tek Control Panel -> System ->Hardware -> Device Manager ose Start->Run->compmgmt.msc -> Device Manager
    tek dritarja qe hapet tek menuja View -> zgjidh Show hidden devices tek Nt APM/Legacy Support duhet te kesh nje paisje me kryq klikoji me te djathten dhe jepi enable dhe problemi duhet te kete ikur.

E njejta gje mund te behet duke shkuar tek Control Panel -> Display Properties -> Screen Saver-> Power -> Advanced Power Managment dhe klikohet mbi enable APM support. Gjithmone te keshilloj te caktivizosh dhe mbeshtetjen(support) per Hibernate pasi nuk shkojne mire me APM.

Me thuaj nese te punoi apo jo!

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Qoska,shume shume falemiderit,u rregullua!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Postime
    21

Si instalohet Windows 95?

Kam nje pc te vjeter dhe desha te instaloj win95 ne te por nuk e mor vesh se si ta instaloj. Eshte i familjes celeron qe nuk be boot nga cd ... kam nje boot disk dhe kam cd e win 95. Nga motherboard del qe nuk be boot fare nga cd vetem nga flopi. Une mund te hy ne A: dmth ne floppy por nuk di hapat me tej se si te vazhdoj per te instaluar win95...pra me ndihmoni me hapat ?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •