Close
Faqja 71 prej 406 FillimFillim ... 2161697071727381121171 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 701 deri 710 prej 4051
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2006
    Postime
    91

Si tė bllokoj kompjuterin pas njė kohe tė caktuar

Dua te di se a ka ndonje program qe te mund te me ndaloj punen ne kompjuter pas disa ditesh ose javesh. PSH jemi ne nje zyre dy veta. Une dua te largohem per disa muaj nga kjo zyre, por dua qe ne kompjuterin tim te mos punoje kush, per kete kam nje problem qe nuk mund te dale hapur tek shoku, por kompjuteri te ndaloje pa e ditur shoku pas disa ditesh ose javesh.
    JFMSH

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    Citim Postuar mė parė nga nigji
    Dua te di se a ka ndonje program qe te mund te me ndaloj punen ne kompjuter pas disa ditesh ose javesh. PSH jemi ne nje zyre dy veta. Une dua te largohem per disa muaj nga kjo zyre, por dua qe ne kompjuterin tim te mos punoje kush, per kete kam nje problem qe nuk mund te dale hapur tek shoku, por kompjuteri te ndaloje pa e ditur shoku pas disa ditesh ose javesh.
    JFMSH

Veri nje fjalekalim....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    280
    Une dua qe kompjuteri ne momendin qe do te iki te jete ne pune, dhe pas disa ditesh ai te mos funksionoj me tej

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Mund te perdoresh progrmin computer lockup http://www.softplatz.com/Soft/Utilit...r-Lock-Up.html
    schedule task start/run/control schedtasks klik ok
    Klik ne Add schedule task.
    Figura e pare.Klik ne browse buton. Gjen dhe fut skedarin exe te programit(figura e dyte).
    Pasi ke futur skedarin exe te programit kompjuter lock,klik ne butonin open,ne figuren e dyte poshte.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Figura 3.ketu zgjedh opsionin"1 here vetem"(one time only dhe kliko ne next poshte.
    Ne figuren 4 me poshte klik ne numrat per te bere ndryshimet e ores,dates,muajit.Kjo do percaktoje momentin,oren daten muajin kur kompjuteri do vetbllokohet nga programi dhe askush nuk mund te punoje ne te.
    Pasi ke bere ndryshimet e numrave klik poshte ne next.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Figura 5.Do te te kerkohet te futesh nje emr dhe pasword.I futet emri dhe paswordi i administartorit qe perdoret per login ne ate kompjuter. klikohet ne next poshte.Figura e 6,kliko ne finish buton.Si perfundim ne daten dhe oren qe caktove programi kompjuter lock do aktivizohet vete dhe do bllokoje kompjuterin.

----
    Task scheduler mund te perdoret per te planifikuar dhe vendosur ekzekutimin automatik te cdo programi ne nje dite dhe ore te caktuar.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Nje program per te bllokuar kompjuterin me password PCLockup version 2.1
    http://www.softheap.com/download/wlock.zip programin pas shkarkimit do e gjeni ne C:\Program Files\WLockUp
    I futet ky serial 707216789CWL Nje figure
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    280
    Nuk po me shkarkohet programi i pare, pasi teorikishte ke qene shume i sakte aq sa kuptova une.

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2006
    Postime
    13

Angry Kompjuteri riniset vetvetiu pas 5-10 minuta pune

E kam nje problem i cili problem me ka shkaktuar nervoz te tepert....
    Punon pc-ja ndezet mir pa kurfar problemi....por nuk starton deri ne fund..dmth nuk mund te punoj ne PC(ne tre pc e kam te njejtin problem) hyn ne desktop punoj pak dhe restartohet (kjo ndodh per 5-10min restartimi).
    Kam kontrolluar COOLER-in........ eshte OK
    Kam kontrolluar RAM memory........ eshte OK
    Kam kontrolluar VGA-ne..............eshte OK
    Kam kontrolluar POWER supply........eshte OK
    I kam nderruar IDE-kabllat............eshte OK
    Kam kontrolluar mos ka MAS diku ne Motherboard (e kam hjek komplet pllaken dhe kam vendosur goma te vogla ne menyr qe te mos ket mas) por prap nuk me funksionon...
    Tash zgjidhja e vetme ka mbet tek tranzistoret, por para se ta bej ket kontroll mos keni ndonje zgjidhje eventuale per ket problem....(se per ti rregulluar tranzistoret duhet te paguaj deri 20 euro...3pc X 20EUR = 60EURO).

fida
    80RN 70 83 F1D4

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •