Close
Faqja 6 prej 406 FillimFillim ... 456781656106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 4051
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Ok Katana i paske gjetur Event ID 1000 dhe te tjerat
    Shkaku qe te fiket kompjuteri eshte systemi i fajllave i korruptuar
    perfshire ketu edhe regjistrin e windowsit
    Si fillim qe te te mos fiket kompjuteri vete
    ndiqet kjorruge
    My computer ikona/properties/advanced/startup recovery/system failure/ ketu ndalon dhe shiko te katrori vogel qe ka anash te shkruar autostart.katrori vogel ka nje shenje V brenda e klikon aty te V-ja per ta hequr dhe pastaj ok
    Nga posti qe ke vene po te shikosh poshte event ID 1000 dhe 1002
    ke Xolox.exe kjo eshte spyware duhet te hiqet nga kompjuteri
    te duhet te perdoresh per pastrim te dyja programet Spybot
    dhe adavare qe te sigurohesh qe eshte shkulur nga harddriveri C

Po ashtu te duhet te besh cinstalim te plote te WINAMP programit
    del qe eshte i korruptuar
    Mo u fut te driveri C dhe ta besh heqje manuale po te kalosh ne rruge te rregullt start/control panel/add remove programs dhe e cinstalon.
    mund ta instalosh me vone nga e para nga websajti i WInAmpit
    Gjithashtu skano kompjuterin per ndonje virus sidomos M Blaster mos te eshte futur prape>Per ta Hequr MBlasterin ke detaje ne kete faqe
    http://securityresponse.symantec.com...oval.tool.html
    Nuk e di cfare serveri perdor per lidhjen me internet.Del qe Americaonline dhe Earthlink jane te aktivizuara si service ne
    background.Nqs nuk lidhesh me internetin as me AM on Line as me earth linkun duhet ti bllokosh aktivitetin si service pasi ka te ngjare qe keto service aktivizohen automatikisht sa ndez
    kompjuterin dhe mund te shkaktojne problem si ngrirje te figures
    dhe konflikt me programe te tjera mbase me Win ampin(i ben disable duke ndjekur kete rruge
    My computer/Manage/klikon te rreshti ne fund services dhe applications/te paneli djathtas klik te services dhe do hapet gjithe lista e serviseve
    Te lista shiko per ndonje rresht ku thote earthlink si dhe AOL
    klikon dyhere dhe te dritarja qe do hapet klikon te shenja e
    V-se anash startuptype nqs Sturt up type thote automatic psh klikon te shenja e V anash the te menuja e vogel qe te del zgjedh disable pastaj shtyp poshte apply dhe ne fund ok.
    pasi ta besh ristart kompjuterin dhe te mos kesh me probleme mund ti besh instalim Winampit
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Per te pastruar kompjuterin te rekomandoj te perdoresh "System Mechanic". Nga adresa me poshte mund te marresh nje version qe te lejon ta perdoresh per 30 dite.
    http://sm.iolo.com/systemmechanic.exe

Ky program gjen gabime te regjistrit, pastron kompjuterin nga skedare qe nuk duhen, te lejon te zgjedhesh programet qe hapen kur ti ndez kompjuterin, te pastron nga parazitet, spiunet, reklamat, etj.

Eshte i lehte per tu perdorur dhe ke per te pare qe kompjuteri do jete me i shpejte.
    Edi

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    atehere duhet shkuar te Websajti i toshibas te besh download(update)
    biosin e ri dhe shiko instruksionet ME SHUME KUJDES pasi eshte me rrezik duhet instaluar ne direktorine ekzakt ku te thone instruksionet nga toshiba
    Gjithashtu shiko te device manageri my comp/manage/devicemanager/+diskdrive/right click properties
    dhe shiko mos jep ndonje mesazh gabimi si dhe klikon update driver.
    Mundet qe toshiba te kete skedare per te shkarkuar dhe bere update edhe per diskdriverin per modelin qe ke
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    skam gjetur ndonje serial dhe ID name per kete regjistri mekanikun
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    ben i ndoqa te gjith udhezimet qe me dhe . tani po shkarkoj kete system mechanic qe ta pastroj i cik .
    flm
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    o cuna pas tere kesaj pune perseri mu fik. nuk kam provuar ta ndez qe te shoh se c'ndryshime ka bere ai system mechanic.
    po nuk gjeta derrman deri nga e marta do ta coj tek nje kompani qe me dhane keto te toshiba support system .
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Shumica e ndryshimeve qė bėn system mechanic bėjnė efekt vetėm pasi e fik dhe e ndez kompjuterin. Kam mendimin se problemi yt mund tė jetė me pjesėt e kompjuterit dhe jo thjesht me programet. Pra problem me hardware dhe jo software.

Zakonisht kėto probleme ndodhin kur dy pjesė tė kompjuterit kėrkojnė vėmėndjen e procesorit nė tė njėjtėn kohė dhe kompjuteri nuk mund ti pėrballojė ato tė dyja dhe fiket automatikisht pėr tu mbrojtur nga dėme mė tė mėdha. psh: Kartela e zėrit dhe ajo e videos mund tė jenė konfiguruar qė tė pėrdorin tė njėjtėn lidhje me procesorin nė tė njėjtėn kohė.

Shko njėherė tek start > control panel > system > device manager dhe shiko nqs njė prej kartelave tė ndryshme ka pikėpyetje tė verdhė ose pikėēuditėse tė kuqe. Kjo ėshtė mėnyra qė windowsi njofton pėr konfikte ose konfigurime tė pasakta.
    Edi

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    asgje te tille aty, edi.
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    hmm.
    per mendimin tim jane dy faktore qe e shkaktojne kete:
    1. Virus, MS blast ose sobig.f sic tha dhe benseven
    2. Power options.

Shif njihere ke control panel, power options dhe na thuj ca gjerash ke atje.
    pasi ben download update e bios, duhet te restartosh computerin dhe te shofesh nese te beriu ndonji ndryshim.
    Gjithashtu je i sigurt qe laptop te fiket komplet apo te shkon ne standby ku ekrani eshte i zi njelloj si i fikur?

Pas pak do te fus nji remover shume efikas nga Grisoft per msblast.
    Cheers,
    Oni

i/e regjistruar Maska e Stresi
    Anėtarėsuar
    01-11-2003
    Vendndodhja
    Poli i veriut
    Postime
    60

Une e shuaj, Windows riniset

Kam insatluar XP-Pro nė PC dhe gjdo gjė funcionon ashtu si duhet pėrpos kur dua ta "Shut down" ai bėn "Restart"...

Kam hyr nė Regedit dhe jam munduar ta gjejė gabimin por kot nuk kam mundur.
    Po ashtu kam kerkuat nė internet se mos gjej ndonjė kėshillė por as aty nuk kam mundur tė gjej pėrgjigje.
    Jam mirė njohės tė gjithėve nėse mundeni tė mė ndihmoni.

Flm
    :-g

Faqja 6 prej 406 FillimFillim ... 456781656106 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •