Close
Faqja 398 prej 406 FillimFillim ... 298348388396397398399400 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,971 deri 3,980 prej 4051
    i/e regjistruar Maska e alfonsmala
    Anėtarėsuar
    24-10-2009
    Postime
    55
    nqs nuk te ndizet fare nuk e ka fajin ram-i por shikoje tek baterija nqs ndizet vec drita atehere e ka fajin ram-i

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-07-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    6

Problem serioz

Pershendetje , kam nje problem me kompiuterin e kam formatuar skam shum koh i ndrova dhe procesor sepse trashej keq fare tani me rrin te dyja dritat ndezur te bordit dhe ajo e fikjes dhe ajo qe eshte posht fikjes e procesorit dhe perseri trashet rri sa rri me nxjerr nje screen blu me ndihmon dot njeri se cfar mund te ket

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-07-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    6

Pershendetje, kam nevoj per ndihme

Kam je kompiuter Desktop , ka disa koh qe nuk punon lirshem , dmth trashet shum ,, dhe her pas here ngrin komplet, gjat kohes qe ngrin ben nje zhurem si tik tak ore , e kam formatuar i kam nderruar dhe procesorin i kam nderuar ushqyesin e korentit por as nje rezultat. ju lutem nqs ka ndo nje ekspert qe mund te me ndihmoj do ti isha shum mirnjohes flm.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Nje ndikim te madh ne performancen e kompjuterit ka edhe HDD (Hard Disk, Disku i ngurte), dhe jam i sigurte qe ato 'tik-tak', apo sikur 'grrr' jane nga HDD, dhe te sygjreoj me ble nje HDD te ri dhe me kapacitet te madh.
    Poashtu edhe te jesh i sigurte qe nuk je i infektuar me viruse, shkarko nje antovirus te mire falas eshte Avira, poashtu edhe nje firewall si psh Comodo, dhe nuk duhet te kesh probleme.
    Trego me shume detaje rreth PC tuaj, Cfare CPU ke, RAM,HDD etj.
    Vinnie Paz & Ill Bill-Children of God goo.gl/5IP20

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-07-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    6
    Flm qe je pergjigj vlla , kam 1 muaj qe merrem dhe nuk po ja gje pproblemin dhe thjesht dyshoja tek harduisku, ndersa sot kur e cova ke nje tip qe ka nje servis kompiuterash me tha e ke nga korenti ste vjen korenti tamam dhe qe sdi ca me besu tani ,, kompiuteri eshte ky

System Information
    ------------------
    Time of this report: 7/29/2011, 20:04:18
    Machine name: KOTKOT
    Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111)
    Language: English (Regional Setting: English)
    System Manufacturer: INTEL_
    System Model: DG965PZ_
    BIOS: Default System BIOS
    Processor: Intel(R) Pentium(R) CPU E5400 @ 2.70GHz (2 CPUs)
    Memory: 2030MB RAM
    Page File: 467MB used, 3454MB available
    Windows Dir: C:\WINDOWS
    DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
    DX Setup Parameters: Not found
    DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708

Pc-ja ndizet sapo e vendos ne korent

Kam nje pc por ka nje problem pasi e fike dhe e heq nga priza sapo e vendose ai ndizet menjhere, par pa e shtypur fare butonin dhe kjo ndodh edhe kur ikin dritat dhe vijne perseri, pra une mund ta fik dhe te dale nga shtepija por kur kthehem mund ta gjeje te ndezur, ka mundesi te me ndihmoni ju lutem?!

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708

Pc-ja nuk ndizet

Kam nje kopmjuter desktop por nuk ndizet, pra pasi shtyp butonin e ndezjes qegjohet vetem zhurma e vendilatorit por as nje shenje tjeter, dhe kur shtyp butonin ne fillim ndizen njehere dritat ne tastjer dhe maus por shume shpejte dhe fiken dhe as nje shenje tjeterm pasi e provova ekranin me nje pc tjeter treegone se eshte ne rregull (ekrani) ndonje ndihme ju lutem?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Postime
    44
    Meqė hapa forumin e mė doli pėrpara nė krye kjo temė, thashė tė t'i them dy fjalė. Zakonisht ndodh nga ngecja e butonit tė ndezjes. Duke mbetur i shtypur pėr disa sekonda (zakonisht 4 sekonda e kanė nė pėrgjithėsi kompjuterat) bėn sėrish fikjen (ajo qė quhet fikje me forcė dhe qė funksionon edhe kur ėshtė ndezur kompjuteri dhe nuk do ta mbyllėsh si zakonisht me shut down).
    Hap kapakun dhe pastro butonin (mos harro ta shkėpusėsh krejt nga korenti mė parė). Nė s'funksionon kjo, ēoje tek njė teknik, se mund tė ketė probleme tė tjera.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Nuk e di a keni problem me korent, por nese po preferohet te kesh UPS (shiko foton me poshte), ky e rregullon korentin nese bie nen nivelin e duhur, poashtu nese nerprehet totalisht korenti atehere PC furnizohet me rryme per XX minuta, varet ka lloje te ndryshme.
    http://galaxyups.in/limages/UPS-1.jpg

Po nuk menodoj qe ato ngadalsime dhe ato zhurma te shkaktohen nga korenti, sidoqfote mire eshte te kesh UPS nese ke probleme me korent.

Disa pyetje shtese.
    1.Kur te shfaqet ky problem gjate luajtjes me lojra, apo thjesht gjate shfrytezimit normal, MSN,surf ne net etc. ?
    2.Kur ke formatuar per here te fundit ?
    3.Cfare Antivirus ke te instaluar, ke bere update dhe ke bere full scan ?

Me keto performanca qe ke PC, nuk duhet te kete problem per shfrytzim te zakonshem, surf,lojra jo te qe kerkojne , etj !

Shkarko keto dy programe per te shikuar performancen e HDD-se, dhe disa detaje rreth HDD-se.
    HDDScan http://hddguru.com/download/software...DDScan_v31.zip
    CrystalDiskInfo (shiko tek fusha power On Hours tregon sa ore ka punuar HDD) http://crystalmark.info/software/Cry...o/index-e.html
    Vinnie Paz & Ill Bill-Children of God goo.gl/5IP20

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-07-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    6
    Flm Vlla per kohen qe me kushtove. e zgjidha problemin kishte fjain nje priz .. dmth probleme me korentin

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •