Close
Faqja 392 prej 406 FillimFillim ... 292342382390391392393394402 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,911 deri 3,920 prej 4051
    i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Ndonje mdihme, te mos ble kote CPU te re se nuk kushtone as pak

i/e regjistruar Maska e slogan
    Anėtarėsuar
    04-08-2007
    Vendndodhja
    I humbur diku!
    Postime
    106
    Nuk do te thot se i ka fajet processori! Mundesia eshte qe eshte prishur MOBO(motherboard).

Nga pervoja ime 70% e MOBO te prishura fishkellejne.
    Po zonjė, jam i dehur, por nė mėngjes do tė jem pėrsėri mirė, ndėrsa ti do tė jesh akoma e shėmtuar

albania is the best Maska e ismani
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    jhpipi bene edhe kur ke te shtypura shum susta ne tastatur me te njenjtek kohe shtyp 4 apo 5 menjeher dhe mbaj shtypur 2 -3 sekinda dhe do te filloj te beje ate ze mndet te te kete levuzur edhe ndonje pjese ne brendesi te pc ose ke problem me boot sitemin
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

i/e regjistruar Maska e <katunari>
    Anėtarėsuar
    05-08-2009
    Vendndodhja
    DE, me zemer ne trojet Iliriane
    Postime
    493
    Kur ai ben piiiiiiiiiiiiiiip,
    ti banja shujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, ndoshta ndalet
    Sot do tė bėj njė vepėr tė mirė-edhe nuk do ti tregoj askujt

Mua nje problem i tille me ka ndodhur por fajin ma kishte Hard Disku! Provo njeher te heqesh HDD dhe ndize. Nese nuk ben provo te heqesh baterine (pc te jete i hequr nga priza) dhe lere per 10 min hequr. Beji nje shkarkim te biosit duke zhvendosur Jumperat dhe me pas vendosi perseri ne vendin ku ishin. Shpresoj te te zgjidhet problemi!
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

i/e regjistruar Maska e slogan
    Anėtarėsuar
    04-08-2007
    Vendndodhja
    I humbur diku!
    Postime
    106
    Citim Postuar mė parė nga Lexo Postimin
    Kur ai ben piiiiiiiiiiiiiiip,
    ti banja shujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, ndoshta ndalet

MJAFT (O njeri a je njeri a je kafshe) Nuk po bejme shaka ketu, qeshtja eshte serioze o debil.
    Po zonjė, jam i dehur, por nė mėngjes do tė jem pėrsėri mirė, ndėrsa ti do tė jesh akoma e shėmtuar

i/e regjistruar Maska e <katunari>
    Anėtarėsuar
    05-08-2009
    Vendndodhja
    DE, me zemer ne trojet Iliriane
    Postime
    493
    Citim Postuar mė parė nga slogan Lexo Postimin
    MJAFT (O njeri a je njeri a je kafshe) Nuk po bejme shaka ketu, qeshtja eshte serioze o debil.
    Nese ti mundesh me sha ne ket menyre, edhe nuk e kupton shakane si shaka,
    nuk po bajka komjuteri piiiiiiiiiiiiip jo,
    ty po te bajka kryte piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip.

Harroje kompjuterin, shko ne shkolle edhe nji here,
    nese nuk e ke pa shkollen kurre, mesoje ndonji zanate tjeter ku nuk te duhet kryte me e kry punen
    Sot do tė bėj njė vepėr tė mirė-edhe nuk do ti tregoj askujt

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga francovice Lexo Postimin
    Mua nje problem i tille me ka ndodhur por fajin ma kishte Hard Disku! Provo njeher te heqesh HDD dhe ndize. Nese nuk ben provo te heqesh baterine (pc te jete i hequr nga priza) dhe lere per 10 min hequr. Beji nje shkarkim te biosit duke zhvendosur Jumperat dhe me pas vendosi perseri ne vendin ku ishin. Shpresoj te te zgjidhet problemi!
    Shum flm per ndihmen kjo ndoshta ishte, se pasi i kam nderruar RAM dhe i kam hequr baterine e ndeza dhe u hap normal, por ne fillim doli paneli i bios pasi e harrova baterine pa e vene (nga nervat)
    Por e fika i vendosa baterine dhe perseri RAM-et qe kishte dhe eshto OK FLM.
    slogani dhe katunari nuk eshte nevja as te beni llafe dhe as te ziheni pasi nuk jemi ketu per kete pune . por gjithsesi slogani te flm dhe ty lol per sqarimin.

Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356

Nuk mund ta ndezi PC

Pershendetje

Kam nje Acer Aspire m1641
    Si sistem operativ kam win7.
    Deri ca ditesh punonte mir,mirpo nje anetar i familjes,e ka nxjerr prej rryme direkt.
    Kur dua ta ndex,me qet dy opcione Start Windows System Repair (kshtu diqka) edhe tjetren Start Windows Normally.
    Por edhe njeren edhe tjeteren,pasi qe i klikojn ne te,vetem e qet at "loading" logon e Win7,edhe ashtu mbetet nuk qet asgje fare.

Cfar mund te kete?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2010
    Postime
    15
    ka mundėsi qė disku ka probleme duhet ta kontrollosh pėr gabime nė shkrim apo lexim

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •