Close
Faqja 385 prej 406 FillimFillim ... 285335375383384385386387395 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,841 deri 3,850 prej 4051
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2010
    Postime
    15

disa sygjermim

Nė bazė tė asaj qė e keni shkruar shikoni pėr problemet e mundshme nė BIOS sepse pas shtypjes sė tastit pėr ndezjen e kompjuterit sė pari kryhet testi POST (POwer-on Selt Test) ku kontrollohen tė gjitha pajisjet e lidhura me kompjuter. Mbase duhet ta mbishkruash BIOS-in e kompjuterit.

Nga ana tjetėr me kyqje nėse ke menduar deri sa tė aftėsohet kompjuteri pėr punė, me njė fjalė derisa Windows (pa marrė parasysh se cilin sistem operativ e keni nė kompjuter) mund tė ketė disa faktorė.

1) Hapėsirė e mangėt nė particionin (diskun) ku e keni tė instaluar sistemin operativ.
    2) Ndarje e skedarėve (fragmentim) i skedarėve sistemor

Pėr situatėn e parė, duhet tė lirohet hapėsirė mesatarisht 10 Gb.
    Pėr situatėn e dytė, duhet particionit (diskut) t'i bėhet defragmentimni (bashkimi i copėzave tė skedarėve nė njė entitet tė vetėm). Kjo e shpejton shumė ngarkimi e skedarėve sistemor.

RepisTii Maska e Toro2
    Anėtarėsuar
    05-04-2011
    Vendndodhja
    Gjakovė
    Postime
    12
    te njejtin problem e kam edhe une ne windows 7 home premium. e kam ne gjuhen gjermane, dua takthej ne ate angleze por ate installieren/deinstallieren nuk e kam aty ku e ka postu cvcx ne foto.! ja keshtu e kam une:

http://i1095.photobucket.com/albums/...Picture1-1.png

e kam gjet tjer kund por nuk me ban me instalu gjuhen !! angleze me shkruan keshtu :

http://i1095.photobucket.com/albums/...1/Picture2.png

http://i1095.photobucket.com/albums/...1/Picture1.png

ktu thot kinse e kam gjuhen angleze te instaluar por jo une e kam gjermanisht e spo di sen!!

Kush me ndihmon ni caffe e ka :P

RepisTii Maska e Toro2
    Anėtarėsuar
    05-04-2011
    Vendndodhja
    Gjakovė
    Postime
    12
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nje problem te tille e kam pasur me pc tim dhe te gjith fajin e ka ushqyesi!
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708

Kompjuteri futet direkt ne bios

Prsh, kam nje problem me pc-ne, nuk ndizet normalisht por futet direket ne bios bene nje ker.r.r.r.r.r dhe futet ne bios, i hoqa RAM dhe bene vetem piiiiiiiiiiiiiiip pa pushim i pastrova CUP por pa asnje rezultat i hoqa HHD por perseri futet ne bios, vendosa nje USB Linux Live por as qe do tia dije pra nuk fillone punen as nga HHD as nga CD/DVD RAM dhe as nga USB,
    Cfare problemi mund te kete?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2010
    Vendndodhja
    Lipjan
    Postime
    130
    Shiko mire mos ke gabuar te renditja e HDD,CD ROMIT EDHE FLLOPIT
    mundet me ndiku ne ket problem

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2010
    Postime
    15

Nėse Windows Vista apo 7 ėshtė i licensuar

Si zgjidhje mė tė lehtė e keni ta instaloni pakon e gjuhės shqipe pasi qė nuk ka pako tė gjuhės instaluese pėr gjuhė tė tilla qė i pėrkrah Microsoft-i.
    Ato gjuhė mund tė instalohen vetėm me anė tė instalimit komplet tė sistemit operativ qė nė rastin tuaj nuk ėshtė obsion i duhur.

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    i nderrova ato per tu futur me USB Linux Live por futesh perseri ne bios direket.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Vendndodhja
    shkup
    Postime
    38

restartohet kmpjuteri

Kam nje problem ne cdo pese minuta me restartohet kompjuteri nuk e di ku qendron problemi kam te instaluar XP ,mos ka mare ndnje virus.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Mund te jete virus,por ka edhe mundesi tjera, ke shtuar ndonje pjese (hardware) kohet e fundit ne PC?
    Cfare antivirusi ke te instaluar ? I ke bere update AV ?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •