Close
Faqja 370 prej 406 FillimFillim ... 270320360368369370371372380 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,691 deri 3,700 prej 4051
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-11-2010
    Postime
    1
    po se ti nuk mer vesh nga pc more cun

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    Windowsi mundet me qen i demtuar ,por kso lloj defektesh vijn edhe nga pjeset hardverike tė PC. Se pari te kisha keshillu ta formatosh,ndersa per problemet e mbrendshme te ja lesh ndonje servisi.

1123581321 Maska e DjJ
    Anėtarėsuar
    06-06-2006
    Postime
    58
    Kam provuar Ram-in dhe karten grafike ne nje PC tjeter dhe jane OK!, grupi i ushqimit eshte OK!, i kam hequr te gjitha fishet dhe i kam vene edhe nje here. I kambere ByPass Bios-it, perseri kompjuteri nuk ndizet ose thene me mire ndizet por ne monitor nuk nxjerr gje, a ka ndonje menyre per te verifikuar nese ka probleme motherboar apo procesori?
    Harroi dheu se ishte dhe`

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    eda mufiti hahahahahahahahahahahahahahahahaha se dija hahahahahahaha

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    shefqeti ate mendim kisha dhe une por e kam formatuar dhe me cd te ndryshme por par e njejta

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    Nganjeher kryen punė nėse largohet bateria CMOS nga pllaka amė,pėr disa sekonda dhe prap vendoset ,hyhet nė bios rregullohen data dhe viti pasi bateria mban nė mend tė dhėnat e pllakės .
    Problem janė edhe furnizuesit e rrymės,qofshin ato kabllot, Power Supply dhe elementet (Kondesatorėt)nė pllakė,ku ato fryhen pas njė pune tė gjatė .
    Problem mundet me qenė me ato qe ka tė bėjė fotografia si zakonisht- Kartela grafike.
    Pra problemi yt thjesht duhet te kontrollohet nga ndonje ekspert i PC-ve.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2007
    Postime
    105
    Faleminderit . Fajin e kishte ushqimi i kompjuterit me energji nuk e ftonte ndoshta mire dhe me shkaktonte startimin. E ndrova ate dhe gjithcka e kam per bukuri

Orfeu Maska e heron
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Vendndodhja
    karrik para kompjuterit
    Postime
    225

Thumbs up Problem rreth Kompjuterit

Pershendetje antar te nderuar kohve te fundit po kam nje problem me pc,kur e ndez kompjuterin nis starton dhe nuk shfaqet kurgjo ne ekran ndihet nje ze 3 her titti tit tit dhe vetem puonon ashtu dhe kurgjo nuk shfaq ne ekran si dhe ndihet tu punu shum , ky problem me ka ndodh dhe me heret mirpo e mora ja heka te gjitha kabllot ja vura perseri dhe boni mirpo tash apet i njejti problem , pc osht FuJiTsU SiEmeNs .
    KU mEndoni Se eshte problemi shpresoj te me ndihmoni gjith te mirat..
    Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Mund te na thuash i beep si jane? 2 te fort dhe nje i ulet apo e kunderta, ose tre te fort? Ne baz te beep gjehet difekti. Me sakt jep te gjitha te dhenat e pc, mos eshte nje Fujitsu Siemens Amilo Li1705?
    Me aq sa te dhena ke shtruar ti mund te jete djegur memoria ram, scheda video?
    Provo nje here te heqesh baterin e pc per me shume se nje minut qe te restartosh biosin.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Orfeu Maska e heron
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Vendndodhja
    karrik para kompjuterit
    Postime
    225
    3 her ben bip ne fillim pastaj jo po te ishte djegur memoria ram auk do te bente ton kohen beep.
    Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •