po se ti nuk mer vesh nga pc more cun
po se ti nuk mer vesh nga pc more cun
Windowsi mundet me qen i demtuar ,por kso lloj defektesh vijn edhe nga pjeset hardverike tė PC. Se pari te kisha keshillu ta formatosh,ndersa per problemet e mbrendshme te ja lesh ndonje servisi.
Kam provuar Ram-in dhe karten grafike ne nje PC tjeter dhe jane OK!, grupi i ushqimit eshte OK!, i kam hequr te gjitha fishet dhe i kam vene edhe nje here. I kambere ByPass Bios-it, perseri kompjuteri nuk ndizet ose thene me mire ndizet por ne monitor nuk nxjerr gje, a ka ndonje menyre per te verifikuar nese ka probleme motherboar apo procesori?
Harroi dheu se ishte dhe`
eda mufiti hahahahahahahahahahahahahahahahaha se dija hahahahahahaha
shefqeti ate mendim kisha dhe une por e kam formatuar dhe me cd te ndryshme por par e njejta
Nganjeher kryen punė nėse largohet bateria CMOS nga pllaka amė,pėr disa sekonda dhe prap vendoset ,hyhet nė bios rregullohen data dhe viti pasi bateria mban nė mend tė dhėnat e pllakės .
Problem janė edhe furnizuesit e rrymės,qofshin ato kabllot, Power Supply dhe elementet (Kondesatorėt)nė pllakė,ku ato fryhen pas njė pune tė gjatė .
Problem mundet me qenė me ato qe ka tė bėjė fotografia si zakonisht- Kartela grafike.
Pra problemi yt thjesht duhet te kontrollohet nga ndonje ekspert i PC-ve.
Faleminderit . Fajin e kishte ushqimi i kompjuterit me energji nuk e ftonte ndoshta mire dhe me shkaktonte startimin. E ndrova ate dhe gjithcka e kam per bukuri
Pershendetje antar te nderuar kohve te fundit po kam nje problem me pc,kur e ndez kompjuterin nis starton dhe nuk shfaqet kurgjo ne ekran ndihet nje ze 3 her titti tit tit dhe vetem puonon ashtu dhe kurgjo nuk shfaq ne ekran si dhe ndihet tu punu shum , ky problem me ka ndodh dhe me heret mirpo e mora ja heka te gjitha kabllot ja vura perseri dhe boni mirpo tash apet i njejti problem , pc osht FuJiTsU SiEmeNs .
KU mEndoni Se eshte problemi shpresoj te me ndihmoni gjith te mirat..
Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........
Mund te na thuash i beep si jane? 2 te fort dhe nje i ulet apo e kunderta, ose tre te fort? Ne baz te beep gjehet difekti. Me sakt jep te gjitha te dhenat e pc, mos eshte nje Fujitsu Siemens Amilo Li1705?
Me aq sa te dhena ke shtruar ti mund te jete djegur memoria ram, scheda video?
Provo nje here te heqesh baterin e pc per me shume se nje minut qe te restartosh biosin.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
3 her ben bip ne fillim pastaj jo po te ishte djegur memoria ram auk do te bente ton kohen beep.
Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........
Krijoni Kontakt