Po ashtu i kam konfigurimet edhe unė vet, d.m.th update i marre vet pėr ēdo muaj por manual , i zgjedhe vet se ēka do te marre (Kjo vetėm sa pėr sqarim).
Po ashtu i kam konfigurimet edhe unė vet, d.m.th update i marre vet pėr ēdo muaj por manual , i zgjedhe vet se ēka do te marre (Kjo vetėm sa pėr sqarim).
Me respekt,
Valdet Shala
e qysh un psh muj i mar a mundesh te me tregosh me ndonje menyr .....flm shum nga ana juaj per kete ndihm
kėrko ne google pak me shume pėr critical update pėr shembull te gjitha i marre, security poashtu kurse te tjerat mėsoj pėr to se ēka janė??
Me respekt,
Valdet Shala
valla hiq sen sdi kshtu qe paska me mu blloku pc meniher heheh flm shum per ndihm po me gjet vet sdi e keto qe mi ke shenu i marr
Selim Korbi (04-10-2013)
ky mesazh d.m.th. se ti je duke perdore sistem operativ (windowsi) ne menyre ilegale.
Ndrysho Firmėn
mos u merzit se ta gjej un nji 100 perqind e sigurte po neser se sonte skam usb e kam ne pune e ta uploud ketu ok se te ka kap microsoft gjerat pa licence ndaj futet genuine mos ki merak fare
a jo qita geniunin me instalu krejt kompjuterin po ma bllokon sguxoj hiq me ja be next
Sapo ndertova nje PC.
Secila ne vendin e vete.
Ne momentin qe mundohet ta ndez me ndizet llamba e MoBo, ftohesi i CPU, dritat ne tastiere (shenjen e ndezjes), por ne Monitor asgje sme jep.
I instalova edhe nje VGA PCi Express.
Te gjtiha jane te reja, por sme jep asnje shenje Biosi - jete ne monitor!
Ku mund te kem gabuar qe ta kontrolloj?
Hiq dhe vendos edhe nje here Ram Memorien dhe Karten Grafike.
Shiko se ka shume raste qe disa Ram-e DDR 2 nuk i njohin disa pllaka.
Te lutem, sqaro qe te dalin apo jo shkrime te Bios-it. Keto qe te thashe jane kur nuk del asgje ne Ekran...
Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.
Lexues te pasionuar pas informatikes kisha nje pyetje per ju!
Me ndodh qe duke perdorur pc papritmas bllokohet cdo gje, e vetmja menyr per ta rikthyer ne gjendjen e meparshme pra ne gjendjen normale eshte ta fik dhe rindez. Nuk di nese eshte nje problem software apo hardware sepse nuk e kam iden fare pse me ndodh dicka e till. Me ndodh nje here ne dy jave ose ne tre jave. Pc bllokohet ne modalita standby
Nese dikush nga ju ka pasur nje problem te till i lutem te me tregoj dicka.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Krijoni Kontakt