Close
Faqja 328 prej 406 FillimFillim ... 228278318326327328329330338378 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,271 deri 3,280 prej 4051
    i/e regjistruar Maska e Spy Agent
    Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Postime
    36

Cool Ke Virus

E kam hasur dhe une me pare kete problem rreth vitit 2002 besoj.

Kisha te njejten gje sapo futesha ne internet pothuajse mbas 1 minute fikej kompjuteri. Ne ate kohe kishte dale nje virus qe sot sja mbaj dot mend emrin qe shkaktonte fikjen sapo hapje Internet Explorer dhe u infektuan shume kompjutera ne tere boten. U gjet nje zgjidhje nje antivirus i vogel rreth 1 Mb qe e zgjidhte shpejt kete problem sapo instalohej.

Me vone jo para shume kohesh qe shfaqur prape si fenomen por kete here ne nje forme te re per sistemet XP.

Mendoj te jete ky shkaku.

Per mua ndero Internet Explorer me Google Chrome dhe instalo nje anti virus per te qene jo te gjetur lart e poshte. Dhe po munde bej nje skanim me Boot CD per te gjetur pjeset e demtuara te sistemit se ky virus modifikon nje Drajver.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga shtg3 Lexo Postimin
    duke punuar ne internet papritmas me ndalet kompjuteri dhe duhet prap prej fillimit te ndezet ju lutem pershendetje.
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=101842
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

edhe mua me ka ndodhur e njejtja gje por me ka ndodhur qe 4 her eshte djegur power suply dhe eshte dashur ta ndrroj une ta sogjeroj ta formatizosh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    5
    falemnderit per ndihmen dhe pergjigjet

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Edhe une e kam hasur nje here kete problem dhe e kam zgjidhur me heqjen e Memories RAM nga nje foleze dhe e kam vendosur ne foleza tjeter dhe me ka funksionuar, por mund te jete edhe ndonje gabim windowsi.

bej nje prove me RAM-in
    have a little faith!!!

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga shtg3 Lexo Postimin
    duke punuar ne internet papritmas me ndalet kompjuteri dhe duhet prap prej fillimit te ndezet ju lutem pershendetje.
    Plako te kisha keshilluar kehstu?

Hape shtepizen e kompjuterit dhe shiko pastro nga pluhuri se sigurisht eshte i mbushur pluhur.

Nese e njeh mire kompjuterin hyr ne bios dhe aty e ke temperaturen e processsorit.

Shikoje se ne sa grade celsius po mberrin. Normale duhet te jete rreth 31 deri ne 41 Grade celsius.

si te mberrin ne 90 te ndalet pc-ja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Postime
    47
    Me Duket Se Kur Me Punon Skype Mire Me Mbyllet Ok Kompjuteri,,,kur Nuk Me Punon Skype Nuk Me Mbyllet,,,,ju Lutem Me Ndihmoni Pse Nuk Me Punon Mire Skype
    Faleminderit Per Ndihmen Qe Po Me Jepni

i/e larguar Maska e jonivlore
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    330

Si mund ta heq kete problem

Pershendetje
    Tek kompjteri qe me ndodhi ntdlr is missing
    Tek arkivi D ku kam te gjitha dokumentat qe kam pas tani nuk mundem ti hape me nxjer figuren si me posht:
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Fut cd e XP ne cd rom dhe me pastaj ne start>run dhe aty shkruaje sfc /scannow dhe prti deri sa Windows te kontrolloj filet se a jane ne gjendje te rregullt dhe ti riparoj.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Nuk ka lidhje me riparimin. Ato skedare jane "prone" e userit pc1 ne kte rast. Menyra me e lehte per te pare files eshte te besh log off nga useri aktual dhe te besh log in userin pc1 pastaj te hapesh ate dosje , nje menyre tjeter me e ngaterruar qe nuk funksionon gjithmon eshte ti besh disable simple file sharing dhe kur ti japeshpropeties dosjes do te dal nji TAb tjeter me emrin security aty do kesh mundsine qe tja kopjosh autorsine edhe userit tjeter.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •