Close
Faqja 301 prej 406 FillimFillim ... 201251291299300301302303311351401 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,001 deri 3,010 prej 4051
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Per te dytin, duhet te kontrollosh Temperaturen e Procesorit.
    Perdore CPU-Z, eshte program!

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga number Lexo Postimin
    kompjuteri i shtepise XP SP3 pro. 896MB RAM, (x86) AMD Athlon (tm) Procesor LE-1600 2.20GHz mund ta installoj windows 7 dhe pastaj cubase6 dhe programe te tjera ne kete PC?
    A sa i perket problemit tjeter eshte kompjuteri tjeter qe me restartohet sa e ndezi kompjuterin mbrenda 5 minutave nuk e dij cfare problemi mund te kete ka 2 dit qe e kam bere format me windows XP?
    se a mund ta instalosh windows 7 e ke kete link ku duhet ta shkarkosh Windows 7 Keshilluesin dhe te tregon a ben per kompjuter tendin a jo http://www.microsoft.com/Windows/win...e-advisor.aspx, per te dyten a e ke pastruar ndonjehere pluhurin e procesorit ose ne pergjithsi te Shtepizes se Kompjuterit?? Programet qe jane te dedikuara per XP varet a ben te instalohen edhe ne Windows 7, zakonisht para shkarkomit ose instalimit duhet te kete njoftim se per cilin sistem operativ ben ai program.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255

Me ngrin PC sapo hapet

Pershendetje doja te pyesja dicka sapo e hapet pc akoma pa hap ndonje program me ngrin pc nuk leviz as mauzi dhe azgje tjeter vetem duhet me e fik vete pc se nuk fiket.Ma beri dhe para disa ditesh i bera system restore dhe ishte mire tani perseri ma ben .
    Flm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mufitk : 19-01-2010 mė 15:57

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Bej nje riper sistemit te operimit, ruaj dokumentat pastaj formatoje nga fillimi.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Citim Postuar mė parė nga unikali Lexo Postimin
    Bej nje riper sistemit te operimit, ruaj dokumentat pastaj formatoje nga fillimi.
    Doja te beja dicka pa e formatuar ndersa opsioni repair nuk e ka cd ime

Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Citim Postuar mė parė nga mufitk Lexo Postimin
    Doja te beja dicka pa e formatuar ndersa opsioni repair nuk e ka cd ime
    Qe te mos shkruaj kot, te lutem sqaro llojin e PC, nuk ka CD-Rom, apo cfare te pengon per t'i bere riper. Une kuptoj riper, riparimin e sistemit operimit, p.sh. XP, pa ndryshuar asgje, vetem duke e plotesuar me "file-t" qe mungojne per momentin.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Citim Postuar mė parė nga unikali Lexo Postimin
    Qe te mos shkruaj kot, te lutem sqaro llojin e PC, nuk ka CD-Rom, apo cfare te pengon per t'i bere riper. Une kuptoj riper, riparimin e sistemit operimit, p.sh. XP, pa ndryshuar asgje, vetem duke e plotesuar me "file-t" qe mungojne per momentin.
    Kam cd-rom po cd qe kam perdorur per format une nuk e ka opsionin e riparimit vetem per format eshte por jo per repair.Se e kupt se per cfar e kishe fjalen

Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Kur fillon formatimin e kompjuterit, p.sh. ne XP, ke vete opsionin e repair.

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    NEse CD-ja eshte XP 2 duhet ta kete opcionin Repair ose se paku Repair Using Recovery COnsole (Edhe prej ketu mund ta riparosh Sistemin kur ka konflikt)
    Me respekt,

Valdet Shala

Provo ti besh edhe nji here restore dhe kur te hapet tamam instalo nji antivirus dhe beji update mundesisht pa i bere restart fare.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •