Duhet instaluar dhe perdorur ky programi per te rregulluar ikonat dhe cdo gje ne desktop.
Desktop Hijack Fix 1.3.6
http://www.freewarefiles.com/Desktop...ram_26090.html
Duhet instaluar dhe perdorur ky programi per te rregulluar ikonat dhe cdo gje ne desktop.
Desktop Hijack Fix 1.3.6
http://www.freewarefiles.com/Desktop...ram_26090.html
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Kliko kėtu ruaje nė kompjuter dhe pastaj instaloje.
Si tė instaloj Dekstop Hijax Fix.
1) E ruan nė kompjuter dhe pastaj klikon 2 her mbi tė dhe tė hapet njė faqe blue ku kėrkon tė klikohet OK dhe Exit , ti kliko OK. Pastaj hapi i dyt vjen prap tek faqja blue ku ty pėr me vazhdu me instalimin duhet tė klikoni tek ajo fotoja qė duket si pc(kompjuter) i vjetėr , pastaj vjen faqeja tjeter ku duhet tė klikosh Continju dhe instalohet programi.
Pėrdorimi i programit.
2) Meqe unė e provova tek kompjuteri im ndoshta me XP besoj qė tek Windows 7 duhet tė punoj patjeter. Kliko nė start dhe Alle Programme dhe folderi me emrin Desktop Hijax fix aty hape programin dhe kliko "Restore desktop default settings" e pret nja 10 apo 20 seconda dhe pastaj besoj qė do tė ndihmoj lidhje me kėtė problem!
Tė pėrshėndes.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nice_Boy : 20-12-2009 mė 17:41
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
falimenderit shume nga ju siper meje dhe te tjeret...do e bej me vone vellai kur te vi une nga pune se tani i her duhet me u bo gati per pune:-(...
po pse duhet me instalu ket gje pse nuk bo sic duhet?????
ke mami dhe babi nuk duhet me instalu gjo bo normal ato kan xp home.....
do e provoj i her dhe do mare dhe ne tel firmen medion cfare do me thojn ato po nuk boni dermon as edhe nji gje do e kthej computrin se cu pa me hudh kot leket te me cojn nji tjeter ato pastaj si ky....dhe njiher shume falimenderit nga ju...do ju lajmroj me vone se cfare resultati do me japi...ja kalofshit mire i her..
Nuk ke nevoj me e kthy PC-n (Technike probleme) sepse ata e mbajn 1 deri 2 javė pėr asgjė hic. Ti mere dhe instaloje programin dhe shife a po tė sjell ndonjė resultat.
Kompjuteri kthehet kur ndonjė pjesė e pc-s nuk ėshtė nė rregull por jo pėr programin (Windowsin). Pastaj kompjuteri mesa e pash unė nuk ishte keq.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Pershendetje!
Kam probleme me Firefox-in.
Kur hap 2-3 tabs ne te njejtin Dritare, firefoxi me ngarkon CPU
dhe me ngadalesohet PC.
Ka zgjidhje?
Si AV kam KAV 2010 trial per momentin!
Te njejten problem krijon Firefox-i edhe ne PC tim. Ka raste qe ngrin i gjithe ekrani dhe me duhet ta fik nga Task Manager per te rifilluar punen normalisht. E vetmja zgjidhje qe kam gjetur deri tani eshte perdorimi i Google Chrome, nje browser shume i lehte dhe efikas nga Google.
Respekte!
Te drejten me te than ti plako memorjen e Pc-s edhe te printerit e ke shum te lodhur nuk besoj se firefoksi nje shfletues i thjeshte me ta ngarku CPU deri ne 100 e pamundur un mendoj se zgjidhja e vetme eshte te fshish firefoxin dhe te instalosh google chrome eshte me i shpejte dhe besoj qe nuk ngarkon edhe mesa shoh ke shum malawayre ne pc kshtu mendoj!Pershendetje!
Kam probleme me Firefox-in.
Kur hap 2-3 tabs ne te njejtin Dritare, firefoxi me ngarkon CPU
dhe me ngadalesohet PC.
Ka zgjidhje?
Si AV kam KAV 2010 trial per momentin!
Daku, Printeri dhe Firefox-i skane lidhje fare njeri me tjetrin.
Pasi jane dy PC te ndryshme, jane dy network-e te ndryshme, gje qe tek printeri skam kete problem.
Po testoj Google chrome dhe Srware IRON!
ahahaha e di e di po desha te them se ke pasur problem edhe me printerin me heret
Krijoni Kontakt