Close
Faqja 297 prej 406 FillimFillim ... 197247287295296297298299307347397 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,961 deri 2,970 prej 4051
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    ok e bona te shof i her a do ma bej mo...danke danke danke...sa per ate faqen qe me cove kur te vi vllai se ate qe me shpjegove ti i bona shpresoj te ket qen ajo...ke mu ishte 10 minuta dhe ke ajo me posht ishte 30 minuta i bona nicht speichern ose niemals anwenden dicka e tille me duket se ishte une i hoqy numrat e lash dmth pa kohe

Ok mirė ajo e para ėshtė pėr display do tė thot pėr monitorin , po mirė paske bėrė pra qė ke zgjedh njėher tė dyjat (niemals) po tani mos e prek fare pra maus apo beje atė si me parė qė tė ka penguar dhe ta shofim ca po bėhet.

Kurse faqeja ishte ku i mora kėto informata pėr problemin e Freeze PC. E kjo ishte menyra mė e thjesht qė ma mori mendja se ėshtė ta shofim tani ishalla tė punon se jam mundu me zemer haha..

Kjo ishte ajo cka unė mundem me tė ndihmu nqs nuk punon ashtu atėher po tė lėm nė duar tė benseven11.

Art.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Nice_Boy Lexo Postimin

Ok mirė ajo e para ėshtė pėr display do tė thot pėr monitorin , po mirė paske bėrė pra qė ke zgjedh njėher tė dyjat (niemals) po tani mos e prek fare pra maus apo beje atė si me parė qė tė ka penguar dhe ta shofim ca po bėhet.

Kurse faqeja ishte ku i mora kėto informata pėr problemin e Freeze PC. E kjo ishte menyra mė e thjesht qė ma mori mendja se ėshtė ta shofim tani ishalla tė punon se jam mundu me zemer haha..

Kjo ishte ajo cka unė mundem me tė ndihmu nqs nuk punon ashtu atėher po tė lėm nė duar tė benseven11.

Art.
    ok ja ta fik i her ku di une se nuk e bo gjithmon ky esht problemi njiher nizet normal njiher e bo ja do e provoj tani do vi vllai ta shofi i her...trotzdem vielen dank gebe die ein kaffee aus ;-)...ok po ashtu po pysim benseven te shofim do te lajmroj a do e boj mo

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Benseven11 ėshtė nana e kompjuterave tanė tė gjith ca kemi pas problemi deri mė tani ky na ka ndihmue vallaj s'bon me ja harrue edhe ty 100% ka pėr tė ndihmue.

E pėr kafen danke Lonce ponce.

Po ashtu po dyshoj tek Drivers e PC-s ndoshta duhet bohen update apo nuk i keni install mirė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nice_Boy : 19-12-2009 mė 12:34
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga Nice_Boy Lexo Postimin

Po ashtu po dyshoj tek Drivers e PC-s ndoshta duhet bohen update apo nuk i keni install mirė.
    pa keqkuptim por nuk mendoj se eshte puna te driverat pasi qe ky kompjuter sipas pronares eshte blere qe 2 jave, ka sistemin operativ me te riun Windows 7, keto 2 fakte ma heqin mundesin e problemit me drivera, une do te thoja qe problemi e ke zgjidhur nice_boy ti sepse faji ka qene te display sigurt , gjithom sipas mendimit tim
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    deri tani nuk ma beri me ate problem e lash i her pa lujt gjo nuk me ngeci...tani duhet me prit ta provoj disa her kur e fik dhe e ndez a do ma bej me.....dhe nji her falimenderit per ndimen nga te gjith....shpresoj mos te bej me probleme

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga Mexhi Lexo Postimin
    I nderuar glikocucuno

Se pari do te sygjeroja te veprosh ashtu sic tha "valdetshala"

Nese nuk mund te orientohesh ne ate faqe atehere shkarko linkun qe te thash me pare dhe aty i ke te gjitha driver-at qe te duhen. Une i shkarkova dhe kontrollova me Kaspersky Antivirus, Avira , dhe AVG, dhe anje nga keta ativirus nuk kane gjetur ndonje virus. Pasi te kesh shkarkuar driverat duhet t'i depaketosh me winrar (winrar.com eshte falas), tani ne folder-in e depaketuar ke nje rar tjeter "P5VD2X-Drivers" depaketo edhe ate dhe pastaj instalo driver-at nga admin tools.

Shpresoj se kesaj here do t'ia arrish.
    Mexho .....i shkarkova driver dhe i depaketova
    pranoi te gjitha te tjerat me perjashtim te zarfit Audio
    me shkruante se nuk mund te regjistrojm keta driver ne pc tuaj (pak a shume keshtu)
    nese mundesh me sqaro pak me hollsisht ate metoden e pare me driver genius
    dmth ajo qe nuk bej dot eshte si te kopjoj crack ne driver genius
    faleminderit

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga glikocucuno Lexo Postimin
    Mexho .....i shkarkova driver dhe i depaketova
    pranoi te gjitha te tjerat me perjashtim te zarfit Audio
    me shkruante se nuk mund te regjistrojm keta driver ne pc tuaj (pak a shume keshtu)
    nese mundesh me sqaro pak me hollsisht ate metoden e pare me driver genius
    dmth ajo qe nuk bej dot eshte si te kopjoj crack ne driver genius
    faleminderit
    Shume mire, driver-in e zerit mund ta marresh edhe me update opcionale nga microsofti .
    Sa i perket Driver Genius, pasi ta kesh instaluar duhet te kopjosh drivergenius.exe nga dosja qe ke shkarkuar dhe ta vendosesh ne C:\ProgramFiles\Driver-Soft\DriverGenius. Dmth duhet te zevendesosh origjinalin me crackun qe ke ne dosjen e shkarkuar.

Shpresoj te me kesh kuptuar tani, nese jo do te sygjeroja te instalosh TeamViewer (nga teamviewer.com ) dhe te me lejosh mua apo ndonje miku tjeter qe ta rregulloj kete per ty.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga Mexhi Lexo Postimin
    Shume mire, driver-in e zerit mund ta marresh edhe me update opcionale nga microsofti .
    Sa i perket Driver Genius, pasi ta kesh instaluar duhet te kopjosh drivergenius.exe nga dosja qe ke shkarkuar dhe ta vendosesh ne C:\ProgramFiles\Driver-Soft\DriverGenius. Dmth duhet te zevendesosh origjinalin me crackun qe ke ne dosjen e shkarkuar.

Shpresoj te me kesh kuptuar tani, nese jo do te sygjeroja te instalosh TeamViewer (nga teamviewer.com ) dhe te me lejosh mua apo ndonje miku tjeter qe ta rregulloj kete per ty.
    e kam teamviever 5 te regjistruar

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga glikocucuno Lexo Postimin
    e kam teamviever 5 te regjistruar
    Ok me dergo me MP ( Mesazh Privat) ID numrin dhe paswordin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 20-12-2009 mė 06:57

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    prap ma boni computri ate qe kur e nez nuk me dalin te gjith gjerat ne desktop..ma beri 4 her deri tani brenda 24 orve...po pat mundsi na ndimoni prap.....

shume falimenderit para kohe....

nice Boy e di per cfare e kam fjalen po e lexove dhe ti ket na ndimo icik telutem dhe ju te tjeret...ne faqe me perpara kam shkrujatur cfare problemi kam...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •