kohet e fundit pc nuk me futet ne safe mode. ne fillim kisha dyshime se ndoshta tastiera wireless me aktivizohej me vones po qe dyshim i kot.
cfare mund te jet?
Hipozoj se mos jam i infektuar me nje trojan (bagle) te cilin nuk e gjej dot. Efektet qe ka ky trojan jane ato qe me ndodhin ne pc.
Ju lutem nese keni alternativa te tjera mund te mi thoni.
klm dhe respekte
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Provoje njėherė [Start] [Run] [Mconfig] [BOOT.INI] Check all boot paths.
Dhe mė thuaj ēfarė tė jep.
Provoji njėherė me radh, po ashtu do kesh ndonjė problem me rundll32.exe
Mė thuaj ēfarė tė jep pas selektimit. Mė vonė tė bėj njė shkrim tė pėrgjithshėm, apo nuk jam dhe nė njė kompjuter cop cop kėtu nė Korēė![]()
pse nuk e provon me Start > Run. shtyp sfc /scannow , do te kerkoj cd e Windows per kete.
Me respekt,
Valdet Shala
Fut diskun e windowsit.Shkon ne start/run dhe fut cmd.Klik ok dhe ne dritaren e dosit fut
chkdsk
pastaj
fixboot
vazhdon me
bootcfg /rebuild
ne fund fut
exit
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Po cdo ne korc ti me. Ka mundesi te kem nje me rundll. exe sic thot edhe aikido. Nje te till e kam pasur edhe me perpara nuk me karikohej ky file (yvqceasj)
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Kam gjyshen pa qejf, normalisht duhet tė isha kėtu ku jam.
Shiko iktuus, shko tek run dhe vendos C:\windows\system32\dllcache ose C:\windows\ServicePackFiles\i386, pastaj kopjoje folderin e rundll32.exe nga C:\windows\system32. Nėse nuk ke disc windowsi atėherė shko kėtu start free download dhe rregullo registrat![]()
Krijoni Kontakt