Close
Faqja 270 prej 406 FillimFillim ... 170220260268269270271272280320370 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,691 deri 2,700 prej 4051
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2006
    Postime
    186

Exclamation Labtopi Toshiba Satellite me fiket prej nxehtesise.

Kam blere nje labtop Toshiba SAtellite me procesor AMD dual-core 1.90 GHz,shum i shpejte por problemi qendron se nxhete shume jasht mase sa vjen dhe fiket shpesh here...

Ndonje ide nga ekspertet mos eshte ndonje defekt apo si te veproj..

Pres prgj tuaja..

Flm...

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Nqs fiket atehere duhet patjeter te ndryshosh fan. Toshiba para disa vitesh e pranoi nje gabim te tille dhe i regulloi shume laptops pa pagese edhe jashte garancie. Nuk jam i sigurt si eshte situata tani por mund ti hedhesh nje sy faqes se internetit te tyre.
    Kalofsh mire,
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2006
    Postime
    186
    Citim Postuar mė parė nga EdiR Lexo Postimin
    Nqs fiket atehere duhet patjeter te ndryshosh fan. Toshiba para disa vitesh e pranoi nje gabim te tille dhe i regulloi shume laptops pa pagese edhe jashte garancie. Nuk jam i sigurt si eshte situata tani por mund ti hedhesh nje sy faqes se internetit te tyre.
    Kalofsh mire,
    Ket "fan" nuk e kuptoj cfar te ndryshoj?

Pasioni pėr shkencėn Maska e rm_renald
    Anėtarėsuar
    27-11-2006
    Postime
    170
    Fan eshte helika, qe ben ventilimin e ajrit dhe ftohjen e laptopit/procesorit. EdiR te ka keshilluar ta nderrosh (dmth te blesh nje tjeter.)

Shpresoj te kem qene i qarte.

Respekte!

Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga miri01 Lexo Postimin
    Ket "fan" nuk e kuptoj cfar te ndryshoj?
    Me fal, ventilatro, freskues, pak a shume duket si kjo.
    http://www.geeks.com/details.asp?invtid=CF-12515S&cat=FAN
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EdiR : 21-08-2009 mė 12:10

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2006
    Postime
    186
    Me fal, ventilatro, freskues, pak a shume duket si kjo.
    http://www.geeks.com/details.asp?invtid=CF-12515S&cat=FAN
    Ventilatro apo freskuesi punon rregullisht por nuk ul temepraturen e larte qe krijohet nga procesori.

mos duhet vendosur ndonje shtese apo nje ftohes me i fuqishem?

Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Ventilatro apo freskuesi punon rregullisht por nuk ul temepraturen e larte qe krijohet nga procesori.

mos duhet vendosur ndonje shtese apo nje ftohes me i fuqishem?
    Po te punonte rregullisht nuk do te kishte problem. Nga eksperienca ime me Toshiba laptops ky ka qene problemi qe megjithese punon nuk e ben punen sic duhet. Mer gati 2 vjet qe te arije ne shuarje, por kohe pas kohe duhet te shfaqe nuanca qe puonon me sforcarje.
    Mund te kete edhe dicka tjeter por ky eshte nje problem i njohur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2006
    Postime
    186
    Po te punonte rregullisht nuk do te kishte problem. Nga eksperienca ime me Toshiba laptops ky ka qene problemi qe megjithese punon nuk e ben punen sic duhet. Mer gati 2 vjet qe te arije ne shuarje, por kohe pas kohe duhet te shfaqe nuanca qe puonon me sforcarje.
    Mund te kete edhe dicka tjeter por ky eshte nje problem i njohur.
    Nje keshille per labtop tjeter por te kete parametra te mire jo dhe shume shtrenjte?

Ky qe kam ka parametrat te mire por ka ket problem,do e kthej mbrapsht dhe te marr nje tjeter

Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Nje keshille per labtop tjeter por te kete parametra te mire jo dhe shume shtrenjte?

Ky qe kam ka parametrat te mire por ka ket problem,do e kthej mbrapsht dhe te marr nje tjeter
    Une punoj ne nje istitucion qe blen vetem tre lloje laptop, Dell Lattitude, Sony SZ series, ose Lenovo X series, nga keto per cmim me te mire do te sugjeroja Dell Lattitude, nqs duhet ta kesh Toshiba perseri nuk jam i sigurt.
    Mqs ky qe ke ka kete problem, sikur te te japin nje tjeter mund te te dale i mire, pastaj te gjithe laptops punojne te nxehte per shkak te arkitektures se tyre.
    Gjithe te mirat,

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Kam blere nje labtop Toshiba SAtellite me procesor AMD dual-core 1.90 GHz,shum i shpejte por problemi qendron se nxhete shume jasht mase sa vjen dhe fiket shpesh here...

Ndonje ide nga ekspertet mos eshte ndonje defekt apo si te veproj..

Pres prgj tuaja..

Flm...

Duhesh me pastru Coller-in mund te jet blloku aksidentalisht gjat montimit per kete arsye punon pa nderpre dhe nuk ftoh.

Emri:  cooling-fan-inside-laptop.jpg

Shikime: 889

Madhėsia:  41.6 KB

Une punoj ne nje istitucion qe blen vetem tre lloje laptop, Dell Lattitude, Sony SZ series, ose Lenovo X series, nga keto per cmim me te mire do te sugjeroja Dell Lattitude, nqs duhet ta kesh Toshiba perseri nuk jam i sigurt.
    Mqs ky qe ke ka kete problem, sikur te te japin nje tjeter mund te te dale i mire, pastaj te gjithe laptops punojne te nxehte per shkak te arkitektures se tyre.
    Gjithe te mirat,
    Lenovo jan asi plehra sa qe pas nje kohe paraqesin probleme edhe me tastier dhe gjithashtu problem kryesor kan Qelit e Coller-it qe mllokohen shpejt dhe vjen deri tek qkyqja e Lap Top.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •