Kam vepruar keshtu por prap i njejti problem me shfaqet
Kam vepruar keshtu por prap i njejti problem me shfaqet
Duhet shkeputur teli brenda mbrapa USB port qe i perket USB portit perpara kompjuterit.
Rindez kompjuterin.Nqs kompjuteri ndizet pa mesazh gabimi do te thote qe porti USB para kompjuterit eshte prishur.
Nqs mesazhi gabimit del prape e rilidh telin mbtapa portit USB.
Provo nje nga nje heqjen e telit qe lidh brenda USB portet e jashtme qe jane para,mbrapa kompjuterit.Ka te ngjare qe ndonje USB port i jashtem ka shkuar per lesh.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 13-06-2009 mė 15:40
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
benseven 11 ! Faleminderit per sugjerimet. Vertet pc ka nje bateri si ajo ne figure?
Une i njoh mire sepse me ka lidhur puna me keto, dmth i tregetoj. Por ku gjendet ne pc kjo bateri dhe si mund ta hap pc per ta nderruar? Faleminderit edhe nje here dhe shpresoj te mos merzitesh nga pyetjet e mia prej fillestari.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Padashje bera post te dyfishte. Ju lutem fshijeni.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Reiart : 13-06-2009 mė 18:29
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Nuk ka te vendosur port USB perveq te integruar ne Motherboard.
Me sa duket eshte demtuar motherboardi. Flm shum
Hape atė shtepizen qe i thonė(kompjuterin brenda) dhe tek ajo pllaka ame apo Motherboard ke tamam njė bateri ashtu si ne foto, merri numrat dhe kėrko tek oratori apo ku shiten kėto bateritė dhe blejė njė te re, vendosi dhe nuk do te ndryshohet ora me.
Brendėsia e kompjuterit. Bateria eshte ne rrethin e kuq.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 13-06-2009 mė 19:03
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Dy pamje.......
Mbrapa kompjuteri ka vida anash ne periferi.Heq vidat dhe leviz panelin anesor te komjuterit si ne figure.
http://www.liverepair.com/encycloped...sreplace_3.jpg
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 13-06-2009 mė 20:07
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
nuk demtohet MoBo aq kollaj beji nje pic mobo sic e ke e postoje do kesh ngatruar ndonje gje ne lidhjet e xhamperave. gjithashtu provo ti shkeputesh lidhjet e usb per panelin perpara te kompjuterit e provoi ti lidhesh. ede me te vertet shifi USBPWR jumpers qe ka tere kohen qe te thote beni se eshte problem me power. Gjithashtu cfare qender ushqimi ke?
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Kjo eshte foto e ber nga MoBo im.
Un kam hequr te gjitha portet USB qe jan lodhur ne MoBo.
Cd-rom , HDD , PCI , portet USB qe lidhen ne MoBo...
UShqyesi i rrymes eshte 400 Wat kerkove ket informacion.
Kam provuar me ushqyes te rrymes tjeter, me ram memorje tjeter, me bateri tjeter, te startoj PC pa bateri, etj.
shiko te gjith manualin qe gjendet tek asus:dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5PE-VM/e2609_p5pe-vm.pdf
Krijoni Kontakt