Close
Faqja 250 prej 406 FillimFillim ... 150200240248249250251252260300350 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,491 deri 2,500 prej 4051
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga ardi22 Lexo Postimin
    e qa mund te bej me ket e fik kom ne moment po nuk du qe te mos ndizet ma pc hhahhaha.shum faleminderit a mund te bej kjo ne te gjith sistemet e operimit apo tek xp vetem .
    Per fikje klik ne ikonen shutdown ne desktop dhe kompjuteri fiket menjehere.Punon me xp vista,win 7.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 09-06-2009 mė 20:31
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Citim Postuar mė parė nga ardi22 Lexo Postimin
    persendetje.
    Start \run\cmd\shutdown -r\ kjo eshe komanda e ristartit te kom nga cmd edhe qe nuk mund te anullohet.

Anullohet duke shkuar te RUN dhe shkruaj shutdown -a

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    mir anullohet po un du naj komand qe nuk mund te ndalohet nga asnje program tjeter i 2-t a ka .

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209

15 Sekonda rri ndezur PC pastaj...

Kam problem me nje motherboard Asus P5PE-VM.
    Ndezja e tij nuk rri me gjat se 15 sekonda, mesazhi qe shfaqet porsa te ndezi PC eshte ky :

Cmos Settings Wrong
    USB Device Over Current Status Detected
    System Will Shut Down After 15 Seconds

Kam hequr baterin, kam provuar shum menyr, kam provuar clear cmos, prap e nejta me shfaqet... Din dikush nga ju te me jep pergjigje.

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    a ke provuar ta ndezesh duke i hequr tastaturen dhe miun nga USB Port prapa dmth vetem ta ristartosh pa asgje te konektuar???

shiko nje here ne kete faqe http://www.fixya.com/support/t123276...sb_device_over
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Po kam provuar,,,kam hequr Cd rom, HDD , etj.
    Prap i njeti problem. Kur dua te bej clear cmos, fus jumperin aty ku tregon clear jo normal dmth per te fshier cmos, por ne at rast PC nuk starton fare. Bateria nuk krynte pun asgje,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Dardan ndal power suply krejt nga rryma hic baterin,provo ta ndezesh ashtu pa rryme (duhet te reagoj per 1 sekond, do ta veresh ne cooler) ndro vendin per cmos pra hic jumperin dhe fut ne 2-3 dhe ashtu pa bateri, Ndal qdo gje qe ke me USB apo Firewire, hic qdo kable qofshin ato SATA apo IDE jo ne hdd apo cd-rom po prej mobos, kjo duket me e sigurte, hic edhe ndonje kart nese ki PCI pra le vetem VGA sa per te pas qasje ne monitor, tash provo ta ndezesh ( edi qe nuk ndez por ti provo kete). Tash ndal fut baterin dhe jumper ndro ne 1-2 dhe ashtu pa asnje kable provo ta ndezesh dhe direkt futu ne bios dhe shko shiko se si shkon temperatura ?. Nese kihen parasysh te gjitha keto dhe prap nuk regullohet ateher duket qe Rom memorja esht korruptuar ose esht blloku ndonje qark dikun ne mobo.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga autotune : 11-06-2009 mė 07:05

Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Kam provuar keshtu para se te postoja, kam hequr MoBo dhe vetem me te jam duke munduar nuk ka te lidhur ne te asgje perveq power suuply edhe monitorit.
    Ne bios nuk mun te futem fare, kam provuar edhe me ram memorje tjeter, kam pastruar mir ftohsit, kam provuar me power suuply tjeter, ne MoBo kam shikur kondenzatoret nuk dukeshin se ishin te demtuar, sepse me nje Pc tjeter kisha nje problem te ngjajshem kur shikova ishin te demtuar disa kondenzator dhe ndrrova 8 kondenzator.
    Kam provuar edhe me bateri tjeter. Zdi qfar ti bej ktu tjeter.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardanii : 11-06-2009 mė 07:40

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Fik kompjuterin plotesisht,qe te mos kaloje rryme fare ne madherbord.Mbrapa ushqyesit te rrymes(power supply) eshte nje celes.Shtyp te krahu O i celesit dhe madherbordi nuk do marre rryme.http://www.computer-how-to-guide.com...diagnostic.jpg
    Pastaj ne madherbord ben veprimet si ne figure.
    Nqs konektori USB nuk ka xhamper fare,mund te gjesh ndonje xhamper nga ndonje CDrom drajv i vjeter,hard drajv i vjeter,ia heq dhe ja ngul xhumperit konektorit usb ne ciftin e pare te kunjave.Xhumperat per cifte kunjash jane standart,njelloj ne permasa.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 11-06-2009 mė 16:17
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833

Me bllokohet PC ne pune e siper!

Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Fik kompjuterin plotesisht,qe te mos kaloje rryme fare ne madherbord.Mbrapa ushqyesit te rrymes(power supply) eshte nje celes.Shtyp te krahu O i celesit dhe madherbordi nuk do marre rryme.http://www.computer-how-to-guide.com...diagnostic.jpg
    Pastaj ne madherbord ben veprimet si ne figure.
    Nqs konektori USB nuk ka xhamper fare,mund te gjesh ndonje xhamper nga ndonje CDrom drajv i vjeter,hard drajv i vjeter,ia heq dhe ja ngul xhumperit konektorit usb ne ciftin e pare te kunjave.Xhumperat per cifte kunjash jane standart,njelloj ne permasa.
    Une kam nje problem qe me bllokohet PC ne pune e siper.
    Edhe pas formatimit, eshte e njejta gje.
    asnje ndryshim.

Provova metoden tuaj Benseven, per jumperat e USB ne 5-6 me dha ate WARNING qe i jepte ketij djalit, dhe u detyrova ti vendosja jumperat ne pozicion 1-3, 2-4.
    dmth e riktheva ne gjendjen e meparshme.

Por ka menyre cfare te veproje te mos me bllokohet PC.

P.S. Pozicioni i jumperave tek USB 1-3, 2-4.
    dmth paralel ne forme barazimi!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •