Benseven shiko , une i kam zbuluar gjithe virusat (pasi me tregove siper dhe i zbulova) dhe pasi po i fshij gjitha po e bej Restart PC , kur po skanoj prap me Antivirus AVG , prap po me dalin virusat gjithsej 7, pastaj aty po tregon qe 4 virusa jane eliminuar ndersa 3 virusa jane aktive te cilat jane:
1) C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\HU94OEKY\rdgYU10[1]
2) C:\WINDOWS\Toolbar.exe
3) C:\WINDOWS\system32\CHILL.DLL
Pastaj ristash po bej Scan po dalin vetem 3 virusa , pastaj e caktivizoca System Restore edhe i fshira te 3 virusat ku perveq 2 me veshtirsi C:\WINDOWS\system32\CHILL.DLL (po fshihet pasi po e lishoj programin AD-Ware edhe pse spo di me perdor) dhe rdgYU10[1].
Pastaj prap po e bej Scan me AntiVirusin AVG , edhe rezultati po del qe nuk kam virusa mirepo kur po e RESTAROJ PC, edhe kur po e futi AntiVirusin prap po me dalin 7 virusa (ku prap po thote qe 4 virusa jane eliminuar ndersa 3 virusa jane aktive)
Edhe kur po e lishoj TASK MENAGER, po e zbuloj vetem Isass.exe pastaj kur pe shtypi END PROCESS , po me del nje dritare: This is a critical System process. Task Menager cannot end this process.
Mos kam gabu ndonje gje pa bere qe po riaktivizohen prap virusat???
Krijoni Kontakt