Close
Faqja 240 prej 406 FillimFillim ... 140190230238239240241242250290340 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,391 deri 2,400 prej 4051
    Citim Postuar mė parė nga Fillestari09 Lexo Postimin
    A mund te ma tregosh per cfare sherben kjo
    Pasi e ke pc ne rregull dmth ashtu sic e do ti me gjithe Update nga microsoft, me gjithe programet e deshiruara mund te beni nje BACKUP komplet particionit "C".
    Programi me i mire per te krijuar Imazhin eshte ACRONIC. (per te bere Backup-in e windowsit eshte mire qe te kete dhe nje particion D qe te besh backup Min size 15Gb.)
    Pasi e ke djegur ne formatin ISO acronic atehrere ben boot nga cd.
    futesh ne acronic dhe aty klikon te create backup.
    Me pas zgjedh driverin qe do te ruash psh: "C" dhe i jep Ok.
    Me pas zgjedh vendin ku do te ruhet ky imazh. psh: D:\MyBackup.TBI
    Pasi zgjedh vendin atehere eshte mire qe te mos i behet Compresim backu[-it.
    Por nqs nuk keni memorje mund ta beni.
    Pasi mbaron Krijimi i backup-it ristartoni pc.
    Eshte mire qe ti beni Derfragment D pasi eshte krijuar nje backup sa memorja e zene ne particionin C (gjithmone nqs nuk eshte kompresuar).
    Nqs pc juaj demtohet dhe ju doni ta keni ashtu sic e keni pasur, pra qe te mos rrini shume per te formatuar pc nga e para dhe per te hedhur driverat e programet, fusni cd e acronic bejini format "C"
    Pasi mbaron formati klikoni tek Restore backup File.
    Me pas zgjidhni vendin ku e keni ruajtur kete file psh: D:\MyBackup.TBI
    me pas jepi Ok.
    Prisni derisa imazhi juaj te kthehet.
    Me pas restart pc dhe pc juaj eshte me te gjitha programet dhe driverat ashtu sic kishte qene para backup-it.
    Imazhi mund te ruhet dhe ne HDD te jashtem, ose ne DVD.

i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga AKILI 1 Lexo Postimin
    nuk istalohet po si vune kodin key te rregult ose me mire produkt key qe eshte i van ke kapaku qe mban disku ose kustodia si mund ta themi

Ska te bej fare key, biles edhe pse vista ta kerkon gjat instalimit, ti mund te zgjehesh nese ta vesh key apo jo. edhe po nuk e vure mund te vazhdosh me instalimin dhe ta perdoresh vister per 30 dite
    Evalt T

i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga gigabyte Lexo Postimin
    Evalt ne DVD jane te gjitha verzionet e Vistas.Te gjithe i provova dhe njejt
    e kam fjalen qe te provosh me nje dvd tjeter . me siguri dvd eshte i demtuar , masterizuar keq
    Evalt T

"Lionel Messi" Maska e ali-likova
    Anėtarėsuar
    22-11-2008
    Vendndodhja
    Kumanov/Likov
    Postime
    119

Pc-ja ime ka fjalkalim!

E kam pasur te nje njeri qe punon me pc por tani e kam verejtur se i va ve fjalkalim pasi qe nuk mund te hi ne bois dhe nuk po mundem ta formatoj din dikush dicka a po jo dhe me tregoni si mund ta bej ne bois qe te vutem ne ce qe e fotmatoj !
    Qe te mund ta formatoj nuk mundem qe te hi cd me nhihmoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga ali-likova Lexo Postimin
    E kam pasur te nje njeri qe punon me pc por tani e kam verejtur se i va ve fjalkalim pasi qe nuk mund te hi ne bois dhe nuk po mundem ta formatoj din dikush dicka a po jo dhe me tregoni si mund ta bej ne bois qe te vutem ne ce qe e fotmatoj !
    Qe te mund ta formatoj nuk mundem qe te hi cd me nhihmoni
    Per mendimin tim mundohu te hapesh Kompjuterin dhe ne Bord shiko per USB Password Jumper.
    Ndrysho vendin per pak sekonda dhe pastaj vere perseri .
    Kjo menyre varet edhe nga bordi.

i/e larguar Maska e jonivlore
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    330
    N.q.s bios eshte me pass une di qe eshte shume e veshtire per te hequr. Mbase nuk jam shume i sakte per kete qe them por me ato qe kam lexuar di qe eshte shume e veshtir

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    provo ne kete link i ke disa video per kete pune
    http://www.wonderhowto.com/how-to/vi...ssword-184629/
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Nese ai eshte vetem password per te hyre ne bios atehere hiqe baterin ne motherboard per nja 2 minuta dhe vendose prap e ai Password do te hiqet.
    Nese ai password eshte ne cmos atehere kjo pune do te jete pak si ma problematike.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Mund te perpiqeni te fshini BIOS / CMOS settings dhe te kthehet ne BIOS default settings ose ju mund te perdorni nje BIOS / CMOS password utility (password crack), ne perpjekje qe te fshihet ose resetohet password.
    Ka dy menyra per te detyruar BIOS / CMOS te rivendosni default value: Opsioni 1: Mekanikisht, duke hequr te gjitha ushqyesit(power) ne BIOS / CMOS duke e detyruar ate qe te ve ne veten e saj per te magazinuar standartet, te cilat nuk perfshijne asnje password ose fjalekalim te pazgjedhur nga BIOS: Opsioni 2: Duke perdorur nje program per te gjetur dhe identifikuar ose fjalekalimin dhe te zbuloje ate ose te fshije passwordin krejtesisht.

Opsioni 1: Heqja mekanikisht e passwordit.

Shumica motherboards prodhuar gjate dekades se fundit, ose te perdorin me shume per te mbeshtetur nje bateri dinamike BIOS / CMOS vetit e motherboards PROM mikroprocesor. Keto jane ato dinamike settings manually te vendosura nga prodhuesi ose te kompjuterave ose nga ju, perdoruesi. Ka dy menyra per te shuar keto dinamike settings, ose nga nje jumper resetting ne motherboard vetem (duke iu referuar si nje "clear CMOS" jumper), fizikisht ose duke hequr nga fuqia e kompjuterit (disconnecting the power plug) dhe me pas largimin e nje bateri (e perdorur per te mbajtur energjin ne PROM mikroprocesor qe permban BIOS / CMOS informacion) nga motherboard.
    Cfare duhet te beni nese jumpers eshte ndryshuar ose keni hequr baterin dhe nuk punon:

Opsioni 2: Heqja passwordit me ndihmen e programeve.

Per disa motherboards nuk ka jumpers per te levizur dhe e baterise mund te jete i ngjitur ne vend dhe nuk mund te hiqet. Ka gjithashtu raste, qe mund te heqesh jumper-in ose baterin dhe nuk funksionin ateher ngelet qe te perdoresh keto programet qe po te jap me poshte.

• AMI Password Viewer
    • Award Flash Utility
    • Remove Password Tool

Shpresoj te jem treguar i qarte, nese nuk mund ti gjesh keto programe, me kontakto me mesazh privat. Pasi nuk lejohet te nxiren linke ketu ne forum per faqe te tjera, apo per arsye piraterie.

P.s Kerkoj ndjes per disa terma qe i kam vene ne gjuhen angleze, po nuk mund ti pershtatja dot ne gjuhen shqipe.

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Rrogozhinsi beji nje riformatim duke e futur sistemin operativ nga fillimi e je ne rregull pastaj...
    Si doktorr Adhamudhi qe kur i shkonte ndonje pacient qe i dhimbte krahu ai i thoshte prije krahun se keshtu shpeton :P
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •