futu me Safe mode ne PC e kthe system restore ka te ndezet mbaje shtypur F8 tonshi hin safe mode edhe futja system restore
futu me Safe mode ne PC e kthe system restore ka te ndezet mbaje shtypur F8 tonshi hin safe mode edhe futja system restore
Mos u ngut nuk ke nevoje mund t-ia arrish ta rregullosh pa format provo ne ndonje Service dhe e rregullon eshte keshtu me mire te mos te paraqitet ndonje problem pastaj
Faliminderit pėr ndihmėn qė mė keni dhėnė. Problemin e kam zgjidhur,duke instaluar programin e Boot menager 3.3 dhe kam bėrė fshirjen e atyre dy sistemeve tjera.Ju falenderoj edhe njė herė.
Kam nji problem me nji laptop , sa here qe ndizet futet ne bios setup dhe duke provuar gjeta qe po shtype F11 ben bootim nga hdd (pajisja e pare ne liste per boot) , si ta bej qe te ndizet normalisht , dmth direkt nga hdd , e kam provuar cdo konfigurim te biosit edhe default por perseri i njejti avaz.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Ska ndonjeri ide si mund ta rregulloj?
si mund te hy automatikisht ne bios kjo me habit , ndoshta nuk ka njoft te gjitha hardware si duhet.
hyr ne bios bej nje default dhe ruaj te dhenat.
Po na trego se cfar tipi eshte ai notebook.
Une do ta kisha bere nje upodate te biosit edeh do te kiosha thirr ne hotline te hp se ata jane te mire per suport.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
e cuditshme kjo sme ka ndodhur asnjiher megjithse smbaj mend sa pc kam rregulluar. laptopi eshte hp pavlion 5500.
Dua te qinstaloj visten dhe me pas te instaloj xp, kur fus cd e xp me del qe nuk mund te vazhdosh pasi ke nje program operues me te ri. si mund ta heq visten fare? faleminderit!
Krijoni Kontakt