Close
Faqja 218 prej 406 FillimFillim ... 118168208216217218219220228268318 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,171 deri 2,180 prej 4051
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-03-2008
    Postime
    108
    flm te gjithev qe em ndihmuat e zgjidha problemin ,shendet te keni dhe suksese ,zoti ju ruajte.............

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga Ter-minator Lexo Postimin
    Pershendetje!
    Para pak kohesh porosita cd-ne e Windows xp service Pack 2, por m.q.s gjuhen italiane e njoh me mire se ate angleze ,bera gabimin e madh dhe e porosita kete cd ne gjuhen italiane duke kujtuar se do te mund ta ktheja lehte gjuhen e kompjuterit ne italisht.Mirpo tani kam rene ne hall te madh se megjith perpjekjet nuk arrij dot te instaloj kete disk.Kam provuar te nderroj gjuhen ne italisht bile e riinstalova xp-ne duke hequr gjuhen angleze dhe duke vene ate italiane megjithate cfaredo qe te bej me del i njejti mesazh pasi eshte bere ekstradimi i file-ve:
    Impossibile aggiornare i file di Windows XP.La lingua del sistema correntemente installato e` diversa da quella dell`aggiornamento.

Edhe me vjen inat se me ka ardh direkt nga microsofti,vet Bill Gate eshte munduar per te ma dergu dhe kur vjen puna s'hapet.
    Cilido qe ka ndonje ide apo keshille eshte i lutur te me ndihmoje.

Per te kthyer Windows-in nga Anglishtja ne Italisht realizoje me MUI .(Multilingual User Interface .)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arbeni_al : 20-01-2009 mė 12:22

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363

Data !!!!!!!!

Citim Postuar mė parė nga arbeni_al Lexo Postimin
    Per te kthyer Windows-in nga Anglishtja ne Italisht realizoje me MUI .(Multilingual User Interface .)

shiko daten e postimit arben!!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    shiko daten e postimit arben!!!!!
    Rrofsh se qenkam ngaterruar ????

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113

Probleme me laptopin, fiket vetė direkt!

Pershendetje,

Kam nje probleme me Laptopin.

Kam rreth 10 muaj qe e kam blere,eshtte tip HP 530.Edhe kohet e fundit me ka ndodhur nja 3-4 here qe eshte fikur vete direkt.Duhet ta ndez edhe nje here prape,nuk eshte se merr restart.Pasi e kam ndezur prape me ka bere probleme 2 here eshte fikur ne mes te procesit.

A ka ndonjeri ndonje ide se nga cfare mund te shkaktohen ktoj lloj probleme?
    Binary System

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Shiqo mos ftohesi i CPU-s (Procesorit) ndoshta nuk eshte duke punuar, dhe processori kur te arrin temperaturen mbi normalen ndalon se punuari.

i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    siē tha edhe little-boy ka mundesi qe cpu te nxehet shume ndaj fiket, shkaku : freskusi i cpu nuk xhiron mire , mund te jet bllokuar nga plura ose ai tip xheli qe ndodhen ndermjet cpu dhe disipatorit(freskusit) eshte thate ndaj qe duhet i vesh xhel te ri. ose ose ke mar ndonje virus i cili te ristarton laptopin. etj etj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-11-2008
    Postime
    36

Pse mė rinis laptopi kur shfletoj me Mozilla-n?

Nė loptop kam warielesin dhe kur shkoj nė ndonjė vend ku ka warieles tė mjaftueshėm,atėherė lidhem nė internet.Mirpo mė dalin dy probleme:
    1. Kur shfletoj Moxillen nė shqip atėher nuk e afishon web faqen dhe loptopi fillon sė pari i qetė ato shkronjat komplet tė teknikal informacion dhe pastaj restartohet.Kam provuar disa herė me moxillėn dhe njėjti problem.Ndėrsa me internet explorerin jo nuk paraqitet ai problem.
    2. Loptopi e ka kamrėn e vetė Webcam dhe tash kur tė futem nė mesenger nuk hapet kamera. Nėse kur e lėshoj loptopin dhe dhe kur del mesengeri nė desktop,nėse e mbylli aplikacionin e mesengerit,tash mund ta hapi kamerėn me programin e kamerės cyberlink webcam dhe nė kėtė rast edhe nė mesenger hapet kamera. Kam sistemin e vistės ultimate 32-bite. Nėse ka mundėsi qė dikush qė ka ndonjė njohuri atėherė e kisha lutur qė tė mė ndihmoj.Pėrshėndetje.

:::))))((((::: Maska e ai_shoku
    Anėtarėsuar
    03-08-2007
    Vendndodhja
    United States Of Albania
    Postime
    247
    Per moxillen po digjon mu cinstaloje dhe instaloje prap por instalo versionin anglisht dhe pas cinstalimit futu tek program file dhe fshihe dosjen qe kishe instaluar mozilla se munde te kene ngel pjese te programit, pastaj fillo instaloje nga fillimi, se kshu maka ber dhe mu dhe kshu e zgjidha.

gjithe te mirat.

ALb@SouL NetWo®K Maska e [A-SHKODRANI]
    Anėtarėsuar
    12-08-2003
    Vendndodhja
    EUROPE
    Postime
    245

Mvaret versioni qe perdor ne LAPTOP

Citim Postuar mė parė nga Dardiafro Lexo Postimin
    Nė loptop kam warielesin dhe kur shkoj nė ndonjė vend ku ka warieles tė mjaftueshėm,atėherė lidhem nė internet.Mirpo mė dalin dy probleme:
    1. Kur shfletoj Moxillen nė shqip atėher nuk e afishon web faqen dhe loptopi fillon sė pari i qetė ato shkronjat komplet tė teknikal informacion dhe pastaj restartohet.Kam provuar disa herė me moxillėn dhe njėjti problem.Ndėrsa me internet explorerin jo nuk paraqitet ai problem.
    2. Loptopi e ka kamrėn e vetė Webcam dhe tash kur tė futem nė mesenger nuk hapet kamera. Nėse kur e lėshoj loptopin dhe dhe kur del mesengeri nė desktop,nėse e mbylli aplikacionin e mesengerit,tash mund ta hapi kamerėn me programin e kamerės cyberlink webcam dhe nė kėtė rast edhe nė mesenger hapet kamera. Kam sistemin e vistės ultimate 32-bite. Nėse ka mundėsi qė dikush qė ka ndonjė njohuri atėherė e kisha lutur qė tė mė ndihmoj.Pėrshėndetje.
    Mvaret versioni qe perdor ne LAPTOP,pasi 90% e LAPTOP jane me sistem VISTA.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •