flm te gjithev qe em ndihmuat e zgjidha problemin ,shendet te keni dhe suksese ,zoti ju ruajte.............
flm te gjithev qe em ndihmuat e zgjidha problemin ,shendet te keni dhe suksese ,zoti ju ruajte.............
Pershendetje,
Kam nje probleme me Laptopin.
Kam rreth 10 muaj qe e kam blere,eshtte tip HP 530.Edhe kohet e fundit me ka ndodhur nja 3-4 here qe eshte fikur vete direkt.Duhet ta ndez edhe nje here prape,nuk eshte se merr restart.Pasi e kam ndezur prape me ka bere probleme 2 here eshte fikur ne mes te procesit.
A ka ndonjeri ndonje ide se nga cfare mund te shkaktohen ktoj lloj probleme?
Binary System
Shiqo mos ftohesi i CPU-s (Procesorit) ndoshta nuk eshte duke punuar, dhe processori kur te arrin temperaturen mbi normalen ndalon se punuari.
siē tha edhe little-boy ka mundesi qe cpu te nxehet shume ndaj fiket, shkaku : freskusi i cpu nuk xhiron mire , mund te jet bllokuar nga plura ose ai tip xheli qe ndodhen ndermjet cpu dhe disipatorit(freskusit) eshte thate ndaj qe duhet i vesh xhel te ri. ose ose ke mar ndonje virus i cili te ristarton laptopin. etj etj
Nė loptop kam warielesin dhe kur shkoj nė ndonjė vend ku ka warieles tė mjaftueshėm,atėherė lidhem nė internet.Mirpo mė dalin dy probleme:
1. Kur shfletoj Moxillen nė shqip atėher nuk e afishon web faqen dhe loptopi fillon sė pari i qetė ato shkronjat komplet tė teknikal informacion dhe pastaj restartohet.Kam provuar disa herė me moxillėn dhe njėjti problem.Ndėrsa me internet explorerin jo nuk paraqitet ai problem.
2. Loptopi e ka kamrėn e vetė Webcam dhe tash kur tė futem nė mesenger nuk hapet kamera. Nėse kur e lėshoj loptopin dhe dhe kur del mesengeri nė desktop,nėse e mbylli aplikacionin e mesengerit,tash mund ta hapi kamerėn me programin e kamerės cyberlink webcam dhe nė kėtė rast edhe nė mesenger hapet kamera. Kam sistemin e vistės ultimate 32-bite. Nėse ka mundėsi qė dikush qė ka ndonjė njohuri atėherė e kisha lutur qė tė mė ndihmoj.Pėrshėndetje.
Per moxillen po digjon mu cinstaloje dhe instaloje prap por instalo versionin anglisht dhe pas cinstalimit futu tek program file dhe fshihe dosjen qe kishe instaluar mozilla se munde te kene ngel pjese te programit, pastaj fillo instaloje nga fillimi, se kshu maka ber dhe mu dhe kshu e zgjidha.
gjithe te mirat.
Krijoni Kontakt