Close
Faqja 212 prej 406 FillimFillim ... 112162202210211212213214222262312 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,111 deri 2,120 prej 4051
    Citim Postuar mė parė nga ardi22 Lexo Postimin
    windows

--------------------------------------------------------------------------------

me eshte prishur windowsi nuk me ndiset dhe nuk dua ta formatoj sepse kam disa gjera ne ce gje me duhen por kam degjuar per nje cd i cili me ane te tij mud te ndezesh pc dhe te rikuperosh ate informacion .pra pa e instaluar windowsin thjesht e vendos ne cd dhe i ben boot cd dhe windowsi fillon e ngarkohet nga cd.kush mund te me informoje mbi ate cd (nuk di a me kuptoni se per cfar e kam fjalen por jam munduar te jem sa me i qarte)
    Fut diskun e Xp bej boot dhe pastaj ne fillim shtyp R-repair. Me pas prit sa te dale nje tabele comand prompt dhe shkruaj CHKDSK. Po nuk u rregullua fut xp bej boot, dhe me pas jepi next pra mos shtyp repair qe ne fillim. pas kesaj del nje tjeter repair. shtyp R dhe i gjithe windowsi do te riparohet pa demtuar asnje File.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga ardi22 Lexo Postimin
    windows

--------------------------------------------------------------------------------

me eshte prishur windowsi nuk me ndiset dhe nuk dua ta formatoj sepse kam disa gjera ne ce gje me duhen por kam degjuar per nje cd i cili me ane te tij mud te ndezesh pc dhe te rikuperosh ate informacion .pra pa e instaluar windowsin thjesht e vendos ne cd dhe i ben boot cd dhe windowsi fillon e ngarkohet nga cd.kush mund te me informoje mbi ate cd (nuk di a me kuptoni se per cfar e kam fjalen por jam munduar te jem sa me i qarte)
    Perdor ERD Commander.

AOP i kanalit #Shqiperia Maska e ixnpeL
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673

Kompjuteri ndizet dhe fiket saktėsisht pas 1 min

Pershendetje...

Mbrem e kisha pc krejtsisht ne rregullt, sapo zgjodhem nga gjumi ne mjes provoj ta ndez dhe pasi e ndez hapet DESKTOP filloj te hap programet msn,mirc etj etj pas 20-30 shfaqje ne desktop ose e shumta 1 min fiket pc krejtesisht sikur i ke heq prizen tak fak fiket... Sapo e ndez pas 1 min saktesisht fiket sikur i heq prizen..

Ju lutem eksperteve te me japin nje menyre/sygjerim per zgjidhjen e ketij problemi.
    Ju flm per mirkuptimin.

Resp BliNi.
    Mė mirė gabime tė njerėzishme se sa mrekulli mizore...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    e shoku me sa di un se keshtu me ndodhi dhe mu nje her dhe e vetmja zgjidhje qe gjeta ishte ta formatoja pc sepse ke marr virus te keq dhe kujdes pasi te formatosh beri skanin te gjith pc pa hapur asnje direktori me ane te nje antivirusi.un te keshilloj kasperin por me pare beri update

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673

Problemi qendron ketu...

Problemi qendron sepse muia me nevojitet te ruaj disa te dhena te rendesihme patjeter. dhe per aq koh sa kompjuteri rri ndezur per aq pak d\sekonda sme jepet mundesia ti ruaj.Dhe mesa kam pyetur te tjere me thojn qe ke problem ose me procesorin ose me driverat dhe me thojn qe pc ka nevoj per pak pushim periudha 2-3 ditore... Nqs njeri tjeter ka ndonje mendim me te hollsishem do ju kisha lutur patjeter te me ndihmonit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar mė parė nga ixnpeL Lexo Postimin
    Problemi qendron sepse muia me nevojitet te ruaj disa te dhena te rendesihme patjeter. dhe per aq koh sa kompjuteri rri ndezur per aq pak d\sekonda sme jepet mundesia ti ruaj.Dhe mesa kam pyetur te tjere me thojn qe ke problem ose me procesorin ose me driverat dhe me thojn qe pc ka nevoj per pak pushim periudha 2-3 ditore... Nqs njeri tjeter ka ndonje mendim me te hollsishem do ju kisha lutur patjeter te me ndihmonit.
    Provo te hysh me "Safe Mode" , dhe benja nje system restore, ose mbledh te dhenat qe te nevoiten dhe futja nje format.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    pajtohem me francovice

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    jam i sigurt se do kesh sukses me metoden e safe mode, provo metoden qe te keshilloj celyy, sepse nese ke problem me drivera atehere ne safe mode nuk aktivizohen driverat bile jo te gjithe, bile bile nuk po di se edhe a e ke provuar metoden LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION sepse ka te beje nese pas nje instalimi te ndonje programi te marrin konflikt driverat atehere perdor metoden e lartcekur

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    Pershednetje..

Tani moentalisht po shkruaj nga pc ime..

Tashi ma ben problemin pas 30 min 1 ore e kshu ka raste pas 2-3 oresh se mor vesh pse fiket ashu.Pasi te fiket pas 30 min ose 1 ore qendrim po ta provosh ta rindezesh ndizet dhe fiket menjeher pa shkuar ne desktop.I heq prizen e lej te pushoj 5 min ndizet perseri per periudh 30 min ose me shum.Gjithsesi ju falederoj per sygjerimet dhe do i provoj patjeter ti bej keto qe me thate.Nqs nuk zgjidhet formatimi esht gjeja e fundit qe do bej por dua qe te gjej ndonje rrugdalje pa formatim...

Nqs me lexon Ardi_Pg_ID do doja nje mendim dhe nga ai.Flm Respekte BliNi.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    inxpeL,
    Nderroja *furnizuesin e rrymes se ky te paska ikur per lesh.
    *[PSU unit]
    Mos gabo te formatizosh kompjuterin kot se behesh pishman pastaj.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •