Close
Faqja 208 prej 406 FillimFillim ... 108158198206207208209210218258308 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,071 deri 2,080 prej 4051

Kė kėshilloni tė pėrdor, XP SP3 apo Vista?

Ke me keshilloni qe te instaloj Windows Xp SP3 apo Vista Ultimate SP1?Personalisht kam nje lloj simpatie per XP se eshte me i lehte ne shume veprime (aktualisht perdori sp2) do doja dhe mendimin tuaj. Si dhe a mund te instalohet directx 10 ne xp sp3.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Qe te instalosh Vista Sp1 te duhet me shume sesa nje keshille apo simpati, duhet te kesh specifikimet e kompj shume me lart sesa minimumi i kerkuar. Pyetja tjeter eshte per c'fare e perdor ti kompjuterin me shume?
    Vistes i eshte bere reklame sa te duash se c'fare avantazhi ka, ndersa XP eshte provuar qe punon mire.
    Sa per SP3 nuk ka asgje ndryshe persa i perket funksionimit me c'do lloj "add on" apo driver.
    Kalofsh mire,
    Ed
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Unė do ta kisha keshilluar XP SP3

XP SP3....Mendimi im.Ne radhe te pare sepse eshte XP....
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811

Cuna & Goca shume jane fiksuar me kete Sistem operativ VISTA !!

Se kuptoj cfare i pelqeni ketij sistemi...kur doli si Sistem Operativ Beri boom te madh ne bote...por kur e praktikon e shef qe eshte nje "HIC" Windows Vista eshte dicka e krijuar nga Microsoft e para per qellime fitimi dhe per te hapur emrin e Microsoft ne bote dhe per parandalimin e piraterise se programeve pasi shumica perdorin programe te krakuara qe ne OS Vista nuk punojne pasi vista programet qe shkarkohen nga P2P i kerkon me Legal CD KEY dhe crack nuk i pranon (Flas nga pervoja personale) Plus Vista ka shume mungesa dhe eshte prodhuar te shkoje dakort vetem ne Windows Media Player dhe progmet e tjera Microsoft perfshire ketu dhe Office....gjithashtu eshte nbje OS i paperfundur akoma dhe cdo dite ka Updates te kota !!

Ju keshilloj XP Service Pack 3 por nqs jetoni ne territorin e UE ju keshilloj gjithashtu,nqs e keni PC tuaj te blere me licence Vista ta mbani licencen tuaj pasi ne cfaredolloj momenti nqs keni probleme me PC tuaj dhe nqs PC juaj nuk ka sistemin operativ te shitur bashke me PC tuaj atehere Siguracioni Microsoft i vlefshem ne gjithe territorin e Bashkimit Europian eshte automatikisht i skaduar dhe ju duhet te paguani per te rregulluar pc tuaj...gjithemone ne rastin kur keni mos funksionim korret te sistemit tuaj.

Tjeta !

i/e regjistruar Maska e interX
    Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    Une nuk di ndonje deri me sot te ket pelqyer Visten (te pakten nga ata qe njoh asnje nuk e ka pelqyer)
    Une vet kam laptopin me XP dhe laptopin qe me dhuruan ma sollen me Vista, ok grafike e lezetshme, por performanca le per te deshiruar. Plus qe te hap shpesh probleme, mesazhe pa fund, gjera qe tek XP jane te reduktuara.
    Nuk ja kam nderruar sistemin deri tani vetem sepse me vjen keq tia nderroj kaq shpejt. Por do ja nderoj se shpejti, pasi shume programe qe ne Xp instalohen pa problem ne Vista hapin 100 probleme.
    Love Inter

Edhe une te njejtin mendim kam por avantazhi i Windows Vista eshte directx 10 qe nuk funksionon me Xp si dhe eshte me e mbrojtur ndaj viruseve.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Vista eshte 100000 here me e mire se XP por ama nuk eshte per xhepat e njerezve ne kete kohe pasi do shpenzime te shumta. Mbase ne te ardhmen kur 4GB Ram te kushtoje 10$ mbase po. Po deri ne ate kohe kushedi ca ka dale tjeter edhe vista kthehet si nje Windows ME i dyte qe deri me sot une perseri mendoj se vista do kthehet ne nje Windows ME te dyte
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Dhe une mbeshtes Ardi, une aktualisht perdor Windows Vista ne Shpi Sp1 eshte shum i mire ka shume gjera te bukura por ama siē e tha Ardi duhet RAM shum qe ajo te punoje dhe funksionoje siē duhet.
    Une do e mbaj deri ne fund te muajit me kismet nga Janari do e heq pasi eshte shum i rende.

Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Vista eshte 100000 here me e mire se XP por ama nuk eshte per xhepat e njerezve ne kete kohe pasi do shpenzime te shumta. Mbase ne te ardhmen kur 4GB Ram te kushtoje 10$ mbase po. Po deri ne ate kohe kushedi ca ka dale tjeter edhe vista kthehet si nje Windows ME i dyte qe deri me sot une perseri mendoj se vista do kthehet ne nje Windows ME te dyte
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    Dhe une mbeshtes Ardi, une aktualisht perdor Windows Vista ne Shpi Sp1 eshte shum i mire ka shume gjera te bukura por ama siē e tha Ardi duhet RAM shum qe ajo te punoje dhe funksionoje siē duhet.
    Une do e mbaj deri ne fund te muajit me kismet nga Janari do e heq pasi eshte shum i rende.

Ju qe perdorni Vista mund te me thoni ku e ka te miren Vista ?

LoL

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •