Doni mere ceket progromin instaloje ene epi ni restart pc soset puna se une e kom pat t'njejtin problem
Cektau e kije temen e posatshme per te njejtin problem : http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=82732
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 03-11-2008 mė 07:15
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Hiqi baterine ne madherbord per 20-30 minuta dhe ja vendos prape.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Si antivirus kam AVG versioni 8.0.169
Kam patur dhe Kaspersky
Psh. dje ne darke kur po futesha ne internet, ngaqe linja me dilte e zene, e provova disa here te futesha dhe mu bllokua kompiuteri 2 here. (Midis 10-15 provave qe bera).
ps: Te me falesh per vonesen ne pergjigje sepse nuk kam qene ne Tirane.
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
kjo metoda e baterise ka te beje me paswordin e bios, por jo me paswordin e windows.
Sa i perket paswordin te windowsit, provoje me safe mode, nese e ki pa pasword administrativ, perndryshe te mbetet ndonje cd crack, ose format i plote i diskut.
Ju faleminderit per pergjigjet. E zgjidha ne safe mode sepse bateria nuk beri pune. Per fat te mire ishte vendosur fjalekalimi veten tek perdoruesi. Me llogarine e administratorit arrita te heq fjalekalimin dhe cdo gje u kthye si me pare.
Ju falenderoj edhe nje here.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
reiart kujt ia vodhe laptopin? kujdes se te gjejn me an te IP-se![]()
Kur thua qe nje kompjuter nuj hapet ngaqe ke password atehere nenkuptohet qe nuk hapet kompjuteri kjo direkt te con ne pasword kompjuteri jo passwordin e windows mundohuni te jeni pak me te qarte ne problemiin qe keni se ne nuk e kemi kompjuterin perpara qe te themi zgjidhjen e sakte.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt