Close
Faqja 182 prej 406 FillimFillim ... 82132172180181182183184192232282 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,811 deri 1,820 prej 4051
    Hibernated
    Anėtarėsuar
    14-07-2008
    Postime
    97
    Nga eksperienca e rasteve te ngjshme une do te sugjeroja:
    Se pari hiq ate infeksionin spyware me Superantispyare (falas)
    http://www.superantispyware.com/
    Ky heq plot gjera i rreshqasin KAV7
    Me perpara bej systeme restore OFF
    Nese nuk e ben skanimin ne normal mode, kalo ne safe.
    ...
    Zhduke edhe kete BLu-Ray to DVD 6, beji edhe nje pastrim e ripari mte regjistrave.
    Nese nuk zgjidh gje as me keto...
    Hap nje account te ri me privilegje administratori dhe mos u logo me me te vjetrin. 2 here per raste te ngjashme me ka dhene rezultat. Ndoshta nuk eshte zgjidhje e paster, por me mire se te fillosh nga zeroja, provoje !

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Te instalosh program DVD player per blu ray te duhet te kesh Blu-Ray DVD Drajv hardware qe mund te jete 200$.Kerkohet edhe monitor qe te suportoje video 1080P qe te shikosh video nga disqe blu ray ne rezolucion te plote.Kablli qe lidh kompjuterin me monitorin duhet te jete HDMI.Kjo do te thote qe karta video te kete port HDMI dhe vete monitori te kete port HDMI.
    Te luash disqe blu ray ne kompjuter duhet qe te kesh te pakten 4gb
    memorje ram.
    ==
    Duhet cinstaluar programi dhe pastro kompjuterin nga virusi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 17-09-2008 mė 23:18
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Tek BSoD (Blue Screen of Death) munden me qen shum faktor qe e shkaktojn ate problem
    RAM, ndonje Driver korruptimi i regjistrave.

Provo ne Safe Mode edhe shko ne Properties te C: (ose ku e ke te instaluar windows-in) shko tools edhe check now boni enable 2checkbox qe jon edhe start OK - restart
    provo kur te kryhet checkdisk a po funksionon

po me duket qe ti duhet ta fshish nje here virusin e ateher keto te tjerat, a ke antivirus te instaluar???

poashtu duhet ti gjesh te gjitha proceset qe i ka krijar ai programi blue ray dhe ti fshihs me task manager
    E para mua nuk ma nxjer BSOD kur ndez pc dmth qe nuk ndizet fare.Mua ma nxjer si ScreenSaver dhe mi ka caktivizuar Desktop-ScreenSaver ne Desktop Properties.ANTI-VIRUS KAM KASPERSKY 2009...FALEMINDERIT
    Citim Postuar mė parė nga Kanan Lexo Postimin
    Nga eksperienca e rasteve te ngjshme une do te sugjeroja:
    Se pari hiq ate infeksionin spyware me Superantispyare (falas)
    http://www.superantispyware.com/
    Ky heq plot gjera i rreshqasin KAV7
    Me perpara bej systeme restore OFF
    Nese nuk e ben skanimin ne normal mode, kalo ne safe.
    ...
    Zhduke edhe kete BLu-Ray to DVD 6, beji edhe nje pastrim e ripari mte regjistrave.
    Nese nuk zgjidh gje as me keto...
    Hap nje account te ri me privilegje administratori dhe mos u logo me me te vjetrin. 2 here per raste te ngjashme me ka dhene rezultat. Ndoshta nuk eshte zgjidhje e paster, por me mire se te fillosh nga zeroja, provoje !
    HIC AS ME KETE ALTERNATIVE GJITHSESI FALEMINDERIT..
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Te instalosh program DVD player per blu ray te duhet te kesh Blu-Ray DVD Drajv hardware qe mund te jete 200$.Kerkohet edhe monitor qe te suportoje video 1080P qe te shikosh video nga disqe blu ray ne rezolucion te plote.Kablli qe lidh kompjuterin me monitorin duhet te jete HDMI.Kjo do te thote qe karta video te kete port HDMI dhe vete monitori te kete port HDMI.
    Te luash disqe blu ray ne kompjuter duhet qe te kesh te pakten 4gb
    memorje ram.
    ==
    Duhet cinstaluar programi dhe pastro kompjuterin nga virusi.
    E di se ca duhet per Blue-ray etj etj.Programin e cinstalova dhe do ti bej nje scan me ate antispyware...Faleminderit..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

E bera edhe me antispyware i fshiva diku te 24 cope sa gjeti dhe bera restart.Prap ashtu del..Ca ti bej.?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    I'm back again!
    Mendova se perfundimisht arriten te gjenin problemin.
    Enderrova kot sepse edhe pasi ata than se kishte difekt motherboard,
    une kam prap te njejtin problem
    Nderruan HD dhe motherboard kot.
    I mora ne tel dhe tani me thon duhet te jet software.
    I'm pizzed,dhe e vetmja gje qe do bej eshte te shkoj perseri ne store tu le pc-n aty dhe ta zevendesojn me tjeter.
    Keta cunat e Geek Squad ndoshta nuk kane shume pune dhe bejn eksperimente ne com e te tjerve.

- Baptist, yea me kane mashtruar por jo me.
    C'do gje ka kufi,tani eshte rradha ime.
    Kerkova te zevendesohet pc-ja me nje te re dhe ata ran dakort.
    Ama para se te behet kjo duhet ta testojn perseri.
    U pa puna,do bej dhe pake dite durim.

Ju pershendes.
    Ľųšŧ ļŋ Ťħųūġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    E ka problemin software kjo eshte apsurditeti me I madh qe mund te degjosh ne kete pike nese ata kane ndruar hdd edhe mobo atehere ata me patjeter qe kane bere clean install te sistemit te operimit eshte regull I geeksquad. Ky problem te del menjehere sa kthehesh nga dyqani apo te ndodh pas disa kohesh. E provove atje para se te mirje kompjuterin nga best buy. Kur te vesh atje kerkoju pak llogari se ata nuk ju kercet se paguan ti po beju njecike e "besdisur" qe mos te te percjellin kot.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Ne disa raste me del shenja "PRES F1 ..." kur ndizet kompiuteri. A mund te me tregoj ndokush se ēfare duhet te beje per kete problem?

Flm
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Pėrshėndetje Dinamoviti,

Nuk eshte problem, por thjesht konfigurim i kompjuterit tend, dhe here tjeter per nje pyetje qe nuk ka lidhje me nje teme mundet edhe te hapesh nje teme personale.

Gjithė tė mirat

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Perfundimisht problemi nuk ishte ne HD,motherboard as ne software.
    Para disa muajsh une shtova ne pc 1gb of RAM,sme kujtohet mire ca modeli
    ishte DD something...
    Kjo shkaktonte problem ne pc.
    Tani ata e bene remove dhe pc-ja punon mire,megjithate jam akoma duke e testuar.
    Me duhet te shtoj patjeter 1gb of RAM por per momentin dua te sigurohen nqs me vertet qendronte aty problemi.

Duhet te marr prap te njejtin model?
    Ľųšŧ ļŋ Ťħųūġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga _Elena_ Lexo Postimin
    - Baptist, yea me kane mashtruar por jo me.
    C'do gje ka kufi,tani eshte rradha ime.
    Kerkova te zevendesohet pc-ja me nje te re dhe ata ran dakort.
    Ama para se te behet kjo duhet ta testojn perseri.
    U pa puna,do bej dhe pake dite durim.

Ju pershendes.
    Gezohem!
    Para disa muajsh une shtova ne pc 1gb of RAM,sme kujtohet mire ca modeli
    ishte DD something...
    Kjo shkaktonte problem ne pc.
    Tani ata e bene remove dhe pc-ja punon mire,megjithate jam akoma duke e testuar.
    Me duhet te shtoj patjeter 1gb of RAM por per momentin dua te sigurohen nqs me vertet qendronte aty problemi.
    Duhet te marr prap te njejtin model?
    Po kete RAM-in shtese, e shtove vet apo ata te servisit?!!
    Motherboard-et e caktuara kerkojne tip specifik te RAMit, pos kesaj nese ke me shume se nje chip, te dy duhet te jene te njejte, me sa mbaj mend.
    Shiko specifikat e motherboard-it dhe shih tipin e ramit qe pranon...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •