po lcd 19 e kam monitorin dhe e pėrdori edhe tv ( kam fjalėn qė nė pc kam tė integruar tv card, dhe e shfrytėzoj) por ska 9 muaj qė e kam marur pc-nė ( tė ri - me garancion tre vjeēar).
Faliminderit pėr ndihmėn, do ta provoj a do tė kryej punė.
po lcd 19 e kam monitorin dhe e pėrdori edhe tv ( kam fjalėn qė nė pc kam tė integruar tv card, dhe e shfrytėzoj) por ska 9 muaj qė e kam marur pc-nė ( tė ri - me garancion tre vjeēar).
Faliminderit pėr ndihmėn, do ta provoj a do tė kryej punė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga muli21 : 04-08-2008 mė 18:50
TĖ ALLAHUT JEMI DHE TE ALLAHU DO TĖ KTHEHEMI
A nuk kryen punė sistem restore?
Muli system restore eshte nje nga gomarlliqet me te medha qe ka nxjere microsofti qe me te vertete ka nxjere shume. System restore prap se prapi nuk e regullon se zakonisht system restore mbron vetem filet sam te regjistrit edhe driverat edhe system32 folder. Por edhe kjo nuk do jete efikase pasi system restore ne xp ngarkohet bashke me windows ndryshe nga vista qe mund ta ngarkosh edhe me windows cd. Per te regulluar kete problem duhet te perdoresh recovery console te windows xp cd ose nje live cd sic ka thene ditmiri. Ditmir rofsh per ate info se e provova edhe funksjonon pak me I shpejte se sa skriptet bach tona ne pune sme kish vajt mendja ne kjo. Sa mire do ishte qe windows te kishte single-user mode si *nix.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
o muli kam prish tre pentiume per te arrit kete ide te cmendur shoku me mjaftojne teorite e mia dhe nuk ia dua shume mendimin atyre profesoreve qe ke aty
ti ti kesh me shendet.po e keqia esht se nuk i dija me pare se sa mban motherboard dhe si duhet te jete i ndertuar dhe sa suporton qe me iken perlesh tre cop se ti dija nuk do te beja shkenca.pastaj te ikesh vetem me teorit e te tjereve nuk ecet perpara shoku duhet te provosh njehere te shikosh ku jane limitet.e di perkufizimin e shkences shoku?
apo di vetem perkufizimin e puntorit te rregullt qe nuk haron asnje detyre pa bere
Pastaj per te mesuar profesoret aty sikur nuk shkon se ata i dine keto marifetet e ftohjes por puna eshte se nuk te japin dot ndonje bombel te dalesh si kamikaz kur te shesin comp qe te te trefishojne shpejtesine e procesorit se ku i dihet varet si e perdor...pra nuk eshte aq praktike.
HHAHAH
ok, faliminderit xhemsi per kete edhe pse spo i kuptoj fort keto pune
KLM
ok, sorry
falimninderit per sqarimin
Pershendetje mendim pajtohem plotsisht me ty per deepfreez , mirpo dhe une perdori Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus ku mund te download free nese doni ja linkun http://free-av.com/en/download/1/avi...antivirus.html
dhe me ket anrivirus skam pasur kurr far problemi qe 3 vjet e kam PC pa formatu dhe kam hyr ne qdo web faqe pa u ruajtur fare nga viruset , osht shum funksional dhe nuk e ngarkon PC tungi ...
Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........
Pėrshėndetje,
Se di ēa ka sot, sapo lidhem me internetin bėn ristart kompjuteri vet. Dhe nxjerr tabelat mė poshtė:
Mė pas nuk lidhem dot mė me internetin (del tabela e katėrt). Lidhet vetėm pasi t'i bėj restart vetė PC-sė, mė pas sapo hap ndonjė faqe interneti, fiket prap e kėshtu me rradhė. S'di ēa ka.
U mundova t'i bėja System Restore, po nuk e realizoi. E kontrollova pėr virus, nuk nxori gjė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 12-08-2008 mė 17:36
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt