Close
Faqja 164 prej 406 FillimFillim ... 64114154162163164165166174214264 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,631 deri 1,640 prej 4051
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Hmmm, nuk e di nėse te vjen ne ndihme pėrgjigja ime po po te tregoj...

Ne fillim kur kam ble vista ishte ne rregull, pas njė kohe desha ta formatizoj dhe nuk disha mire, kisha instaluar dy here vista, pa e pastruar si fillim, dhe morra te jap Produkt key dhe nuk e merre numrin e pc sime, i telefonova microsoft niheri, dhe me tha mos ke instaluar dy here me te njejten licens, i tregova rastin se jo, vetėm se s'disha mire, me dha tani njė kode ne 8 pjesė te ndara nga 6 numra, sa here tani e formatizoj(tani jam mėsuar) nuk di pse nuk i merr numrat e produkt key , po ja jap ata numrat qe mi pate treguar ai personi qe fola ne telefon,dhe funksionon. Provo edhe ti njehere nėse jo thirri ne telefon ata te Microsoft-it
    Nuk eshte ndonje problem i madh. Thjesht duhet te kesh krakun e windows vista se dhe une kur bleva windows vista e instalova dhe me thoshte se vetem 30 dite me kishin mbetur. passwordin e pranonte. Kur vajta atje ku e kisha blere ai me dha nje cd tjeter qe kishte krakun e aktivizimit (gati 3 Mb) e instalova me kerkoj restart dhe me pas u aktivizua pa expiried. pa skadim.

Orfeu Maska e heron
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Vendndodhja
    karrik para kompjuterit
    Postime
    225

Thumbs up Pak mė shumė pėr ADSL-nė

Pershendetje mund te na tregoni pak me shum ne ldhje me ket ADSL ..
    Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga heron Lexo Postimin
    Pershendetje mund te na tregoni pak me shum ne ldhje me ket ADSL ..
    Linja e Abonentit Digjital

Linja e Abonentit Digjital paraqet njė grup teknologjish DSL (nga anglishtja Digital Subscriber Line - Linja e Abonentit Digjital) tė cilat bėjnė te mundur transmetimin e sinjalit digjital nėpėrmjet rrjetit kabllor metalik. Teknologjitė DSL klasifikohen sipas simetrisė se transmetimit dhe numrit tė ēiftit kabllor qė pėrdorin: ADSL Lite, ADSL, VDSL, RADSL, SHDSL, HDSL.

Si funksionon

Rrjeti telefonik publik pėrdor frekuencat e transmetimit nga 0.3 deri 3.400 Hz, mirėpo lidhja midis centralit dhe abonentit te shėrbimit telefonik mund te pėrdoret ne frekuenca me te larta. Ketė gjė shfrytėzojnė teknologjitė DSL te cilat pėrdorin frekuencat nga 3,4 kHz deri ne 1,1 MHz (ADSL Lite deri ne 552 KHz) pėr te transmetuar te dhėna. Tė dhėnat transmetohen ne kanale te veēanta me brez 4,3125 Khz. Gjithsej janė 1100 Khz/4,3125 KHz = 255 kanale. ADSL Lite pėrmban 128 kanale. Ne rastin e ADSL mė tepėr kanale pėrdoren pėr transmetimin e tė dhėnave nga centrali telefonik tek abonuesi dhe me pak ne drejtimin e kundėrt, kėshtu qe shpejtėsia e transmetimit ėshtė mė e madhe nė rastin e parė dhe linja ėshtė asimetrike.

Skemė e linjės sė Abonentit Digjital.

Skemė e linjes sė Abonentit Digjital me valė.

Burimi: WIKIPEDIA
    My silence doesn't mean I am gone!

I PĖRKUSHTUAR ISLAMIT Maska e muli21
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    NĖ TOKĖ
    Postime
    156

Exclamation Kompjuteri bllokohet dhe faqet mbeten hapur

Tė nderuar anėtarė tė forumit kisha njė lutje deri tek ju kush ka mundėsi me mė ndihmu, lidhur me pc-nė.
    Shumė shpesh mė bllokohet i tėrė kompjuteri dhe nuk funksionon aspak, ashtu si i ke tė hapura faqet,ashtu mbeten, vetėm mausi (shigjeta e mausit) lėviz tjetėr as njė sen, kėshtu zgjat pėr disa minuta, pra asnji send nuk funksionon (nė monitor).

Sa pėr informim para njė muaij e kam bėrė format, deri tash asnjė problem skam patur, pėrndryshe si antivirus e kam AVG8.

Ju falenderoj pėr ndihmėn dhe mirėkuptimin
    ALLAHUT JEMI DHE TE ALLAHU DO TĖ KTHEHEMI

Une do te thoja te nderroje Antivirus pike se pari.Edhe liro ca hapsire duke cinstaluar disa programe ne pc tende nqs e ke mbushur...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-07-2008
    Postime
    42
    Provo keshtu:

-Se pari hiqi te gjithe TEMPAT dhe COOKIES (nese nuk e din si hiqen me njofto dhe do te tregoj)
    -Se dyti nderroje Anti-Virusin dhe provo te gjesh virusat
    -Se treti siq ka thene MORDOR liro pak hapesire
    Nese nuk bejne pune as keto dyja me njofto do te tregoj menyra tjera...

Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    NĖ TOKĖ
    Postime
    156
    Faliminderit shumė pėr ndihmėn qė mė keni ofruar, por ēe tash sa e bana format kompjuterin
    po tash kam problem me drajverat e USB-ve, spo mundem me i gjetė, ku mundem me gjetė?

E kam patur AVG8, si antivirus, dhe kur desha tė bėj uninstal, nuk u fshinte i tėrri , tash spo dij cilin antivirus me instalu.
    Faliminderit pėr ndihmėn

Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    NĖ TOKĖ
    Postime
    156
    Po sa i pėrket hapsirės C=me 97GB - 82 free , a thua ska hapsirė kjo, apo ska lidhje kjo.
    Kurse D=135 GB

Ram 1GB, dy pjesė; dual kore; me shpejtėsi njėra 3.00 mhz, kurse tjetra 2.99 mhz
    A kan lidhje kėto me shpejtėsinė e pc-sė?

Ju faliminderit

AOP i kanalit #Shqiperia Maska e ixnpeL
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673

Tabelė kur ndez kompjuterin

Me ndihmo noj njeri te me thoj ca esht koj qe me del kur ndez kompjuterin ne momentin ku thot Windows WELCOME me del kjo

I Jap Cancel Dhe Pc Ndizet.
    Mė mirė gabime tė njerėzishme se sa mrekulli mizore...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Ndaje diskun ne dy pjese, Ne diskun C (me te vogel) instalo Deep Freeze, ne Diskun D ( me te madh) leje te lire per ruajtjen e gjerave.

Me vjen keq por ska anvivirus qe te ben rehat nese sje ekspert i kompjuterit edhe nese "hyn gjithkah" ne internet.

Nese nuk di si behet pyet perseri, ( te me falni por nuk jam dashamir i antiviruseve).

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •