Close
Faqja 16 prej 406 FillimFillim ... 614151617182666116 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 4051
    i/e regjistruar Maska e Gjergj
    Anėtarėsuar
    04-09-2002
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    17
    Shum faleminderit per informacioni,c'do gja ne rregull,dhe me fal per pergjigjen e vonume por sot gjeta pak kohe me u fut ne kompjuter,pershendetje Gjergji.
    Po nuk besove te Zoti mos u merzit
    se beson aj te ti.

i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anėtarėsuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209
    Faleminderit Shume Per Ndihmen - Problemi U Zgjidh Pasi Fshiva Disa Programe Qe Kisha Instalaur Nje Dite Me Pare...
    Dhe Nje Here Te Falenderoj Shume.
    bashkimi sjell fitore.

3rror21 Maska e 3rror21
    Anėtarėsuar
    02-02-2004
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    20
    Ajo qe tha edi eshte e vertete se me ka ndodhur edhe mua
    i vetmi problem i konstatuar ka qene e stand by e kompjuterit.........
    si tha edi duhet tte ndryshosh opcionet e konfigurimit..........
    cheers
    Ai qe di me se shumti flet me se paku

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Mbase jam une gabim djema por nese keni lexuar postimin e ketij djalit thote pikerisht keshtu (Sa here vendos DVD me fiket PC) Pra nese do te ishte nje konfigurim kohor atehere ai do fikej edhe pa vene DVD ne pune. Sistemi nuk percakton fikje mbi programe te caktuara por mbi komplet njesine. Une mendoj se eshte ajo cka kam thene me lart ose Perplasje Soft-esh

Gjithsesi te presim cdo thote ai qe ankohet.

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460

Question

Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Mbase jam une gabim djema por nese keni lexuar postimin e ketij djalit thote pikerisht keshtu (Sa here vendos DVD me fiket PC) Pra nese do te ishte nje konfigurim kohor atehere ai do fikej edhe pa vene DVD ne pune. Sistemi nuk percakton fikje mbi programe te caktuara por mbi komplet njesine. Une mendoj se eshte ajo cka kam thene me lart ose Perplasje Soft-esh

Gjithsesi te presim cdo thote ai qe ankohet.
    Odeon nuk e ke lexuar tamam. Thote sa here fus dvd te shikoj filma, pas 30 minutash fiket, pas 30 minutash fiks. Tani mendoje njehere vete. Shiko tek kompjuteri jot odeon nese ke vene nje screensaver, kur hyn ai ne pune? kur nuk perdoret kompjuteri, kur windows konstaton qe asnje nuk po ben asnje veprim me te, as tasta te shtypura as mouse te levizur. Ti kur shikon dvd cfare ben? Ben ato rregullimet ne fillim, i fut nje full screen dhe ulesh ta shikosh, nuk luan as mouse as nuk meresh me gjera te tjera (zakonisht shikohet keshtu nje film ) Dmth ne rastin corleones ne vend qe te hyje screensaver-i ne perdorim hyn power managment (ndoshta screensaver-in se ka vene, po edhe sepse zakonisht programet per filma e ndalojne screensaverin kur fillojne te luajne nje film) Pergjigja jote lart nuk eshte e sakte

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609

Me ecen shume avash komjutri !Kush mund te me ndihmoje se cfare duhet te bej?

Ka gati dy jave qe mezi me hapet comjutri , dhe kur hap nje program do gati 3 minuta qe te hapet . Mendoj qe nuk eshte ndonje virus sepse e kontrolloj cdo dite me ane te antivirusit , dhe gjithmon ul cdo verzion te ri te antivirusit qe eshte ne internet .
    A din njeri se cfare mund te kete ?

Nese ndonje njeri ka idene , ja di per nder te me ndihmoje .
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869

Sherri

e ke bere disc defragmentation?? ose mund te kesh spyware ne pc dhe shumicen e spyware si kap antivirus po duhet nji program tjeter.nder me te perdorurit eshte spy-bot search and destroy.shpresoj te te hyje ne pune.per me shume e ka dhe gjuhen shqipe dhe eshte mjaft i njohur si program.

ja link ku te besh download:

http://www.download.com/Spybot-Searc...ubj=dl&tag=but
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sherri : 04-11-2004 mė 15:56
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    Sherri te falenderoj per ndihmen , e ula ketu ke ky linku por nuk e kam iden se si mund ta perdor pasi eshte ne anglisht dhe me kerkon nje kod , pasi e instalova programin . Nese eshte e mundur ne qofte se e ke linkun ne shqip ma jep ta provoj njeher ne shqip.

Falimderit Alba
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Alba linku qe te dha Sherri eshte shume i sakte.Programi eshte falas dhe nuk kerkon kod.mbase mund te kete ndonje gabim ne klikim
    ketu ke nje link shkarkimi direkt te spybotit
    http://software-files.download.com/s...=8022&siteId=4
    Gjate instalimit te programit pas 2 klikimeve Next tek next-i i trete
    klikon tek katrori bardhe perpara Aditional language(gjuhet shtese eshte rreth 2.4 mb) dhe vazhdon me next deri sa te mbaroje instalimi
    Pastaj hapet programi dhe klikohet tek butoni Language ne menu zgjedh shqip dhe do e shohesh programin ne shqip.
    Ne rast se nuk shikon buton shqip ne menune e gjuhes atehere pakoja e gjuheve nuk eshte instaluar te ka shpetuar pa u instaluar
    duhet bere ndryshimi si me poshte
    =====
    klikohet ne butonin MODE dhe zgjidhet Advanced te kete shenje V anash
    Klikohet Majtas tek shenja e + perpara Settings
    pastaj klikohet me poshte perseri tek settings
    Do shohesh djathtas nje liste te madhe te ndare me kategori
    Diku tek mesi i listes nen kategorine Web Update shiko ku thote
    "display updates for other languages" dhe klikon me miun tek katrori bardhe qe ka perpara duke i vene brenda shenjen e V(checkmark)
    Pastaj klik tek butoni Spybot S&D anash dhe zgjedh Update
    (ose klikon lart tek spybot wizard\klik tek dritarja tjeter tek butoni download all updates klik next dhe i jep kohe spybotit te shkarkoje pakon e gjuheve duke perfshire edhe shqipen(te lista e gjuheve qe do shohesh ua heq shenjen e V-se perpara gjuheve qe nuk i do) pasi mbaron update
    klikon lart ne butonin language dhe ne menu do shohesh shqip
    me klikimin ne shqip do te ndryshoje fytyra e programit(gjithe funksionet do i kesh ne shqip
    figura e gjuheve qe instalohen nga spybot update
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 04-11-2004 mė 20:55
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2004
    Postime
    253

Si ta hap kompjuterin nga CD-ROM

ndrova CDROM e kompjuterit tim (hitachi12X) me nje tjeter me te ri LG52X, por tani pervec zhurmes se madhe kur punon, nuk ben me boot nga CD. Thashe mos e kishte fajin ne Bios por sipas rradhes aty, duhet te boot-onte nga CD-ja pastaj nga HD.
    (kam pc "veteran" dhe si kam bere ndonjehere upgrade Biosit)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •