Close
Faqja 159 prej 406 FillimFillim ... 59109149157158159160161169209259 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,581 deri 1,590 prej 4051
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-06-2008
    Vendndodhja
    neper bote
    Postime
    42

Question Sa herė mund tė instalohet Windows Vista me tė njėjtėn licensė?

Pershendetje!
    A mund te instalohet nje Windows Vista ne me shume se nje kompjuter me te njejten license?

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Hmmm, nuk e di nėse te vjen ne ndihme pėrgjigja ime po po te tregoj...

Ne fillim kur kam ble vista ishte ne rregull, pas njė kohe desha ta formatizoj dhe nuk disha mire, kisha instaluar dy here vista, pa e pastruar si fillim, dhe morra te jap Produkt key dhe nuk e merre numrin e pc sime, i telefonova microsoft niheri, dhe me tha mos ke instaluar dy here me te njejten licens, i tregova rastin se jo, vetėm se s'disha mire, me dha tani njė kode ne 8 pjesė te ndara nga 6 numra, sa here tani e formatizoj(tani jam mėsuar) nuk di pse nuk i merr numrat e produkt key , po ja jap ata numrat qe mi pate treguar ai personi qe fola ne telefon,dhe funksionon. Provo edhe ti njehere nėse jo thirri ne telefon ata te Microsoft-it
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Ok , po e provoj me versionin full , thnx BHGOD!!
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    33

Problem me laptopin

Pershendetje!
    Parasegjithash ju uroj gjithe te mirat.Kam nje problem me nje laptop tip GERICOM HUMMER 2240e,i blere me 2003 ne Itali.perdor microprocesor CELERON 2200,HD 40 GB,memorie 512 MB.Ka kohe qe pasi hyn ne windows dhe punohet ne te,stakohet dhe nxjerr fushen blu me mesazhin e error DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL dhe me rralle PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA.
    Deri tani i kam zevendesuar karten RAM pa rezultat.Ve re qe mikroprocesori nxehet shume,ndoshta e ka normale.Ftohesi punon normal dhe filtri nuk eshte i bllokuar.Ve re qe po t`i heqesh baterine,laptopi nuk ndizet.Ndoshta kjo mund te jete normale per kete tip.Kur provova me dore nxehjen e mikroprocesorit(pas fikjes) ve re qe gati gjithe elementet e tjere,si HD,krta RAM etj,jane edhe ata goxha te nxehte.Edhe nje hollesi qe mund te ndihmoje ekspertet.Kur punon me laptopin,pa nderprerje,ai ecen gjate pa fikur.Ne rastin kur e le pa pune dhe fillon screen saver ,pas disa minutash ai stakohet dhe del fusha blu me mesazhin ne te.
    Cfare me keshillojne ekspertet?Ju faleminderit

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Cfare modeli eshte karta grafike?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-03-2008
    Postime
    75
    Nuk ke nevoj me ja ndryshue vendet e ram karteles apo diqka te ngjashme, sepse kur i ke instalue windows systemin, e ka bo listen(regjistren) e kompomenteve se si jan te vendosura, kapaciteti e gjanat tjera identifikuese te systemit si komplet, e nese i ndryshon vendet, athere mundesh me has ne probleme tu bo re-instalime ne system e te dalin errort.
    Shko ne meny "start", "controll-panel" dhe "display" e ndaloje "screensavers" se vetem mer memory te systemit dhe krijon interrupte, ekzistojn edhe viruset qe aktivizohen si screensaver, e mos rastsisht e ke te infektuem me nej ".pif", bonja ni check me antivirus!

Osht normal qe kompjuterat nxehen, e nese nxehet aq shum..., mos ke dert se te fiket vet, ose te kallet krejt!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga a4ever : 09-07-2008 mė 14:47

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    33

probleme me laptopin

Ju faleminderit per marrjen pjese ne shqetesimin tim.Ne laptop ka vetem nje vend per karte memorie dhe une vetem ndrova per prove karten ekzistuse,pa rezultat.Ne formatimin dhe istalimin e fundit,para ca ditesh te HD,istalova vetem driverat nga disku origjinal i Laptopit,per karten grafike,audio,lan,modem.Karta grafike eshte e tipit intel(R)82845G/GL......Per dijeni screen saver une kam vendosur nje nga ato te vete windowsit,nuk kam istaluar asnje tjeter.E permenda ate se kur nuk e mban ne pune laptopin,pasi pak kohe kur kalon ne screen saver, stakohet,gje qe ne pune shkon shume me gjate deri ne stakim dhe fushe blu.Pas istalimit te windows,istalova menjehere edhe antivirusin simantec,te azhornuar deri diten e fundit,keshtu qe nuk besoj te jete problem virusi.Edhe njehere faleminderit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    55

Exclamation Windows XP rinis vetvetiu!

Pasi startohet sistemi operativ XP nuk kalon as edhe 3 minuta dhe vetevetiu restartohet kompjutori, keshtu qe nuk te krijohet mundesia as qe te besh ndonje ndryshim te mundshem!!
    si mundet qe ta regulloj kete??

Sqarohu , dmth ca lloj restart , fiket direkt apo me menyern shuting down?
    Eshte problem qe del tani kkohet e fundit? Ke kinstaluar ndonji gje kto kohet e fundit.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •