ke cili driver ngec, cili eshte driver i fundit qe shikon? pasi ngec ke driver PC rri ashtu apo behet restart. Ne shpejgo pak me qarte.
ke cili driver ngec, cili eshte driver i fundit qe shikon? pasi ngec ke driver PC rri ashtu apo behet restart. Ne shpejgo pak me qarte.
http://www.housing.hawaii.edu/resour...tore-point.htm
Nuk e di, mbase te ndihmon; kjo eshte e vetmja menyre qe ka funksionuar per mua. Meqe di anglisht, po te ēoj te faqja origjinale.
Muah , tek safe mode ndryshon njilloj si tek normalja dmth ne momentin qe duhet te nxjerri welcome , rri i zi ekrani dhe nuk nxjerr as mausin.
Faleminderit te dyve per pergjigjet!
BHgod , a mund ti bej keto komanda nga nji Os tjeter , se kam dy windowse ne pc dhe ajo menyra e DOSIt , kam frike se mos shkruaj ndonji gje gabim. , A mund te gjej ndonji batch qe ti ekzekutoj nga sistemi tjeter? Un kam nje back up te rregjidtrit qe i kam bere me nji nga kto programet registry repair. Si mund ti bej restore nga ky .reg?
Edhe njihere faleminderit.
Keyboard not found .... press any key to continue!
E rregullova me ate linkun lart.!!!
Pas repairit fikja ngec tek pjesa qe thote " Windows shuting down"
Si i behet???
Problemi eshte tek ndonje nga programet qe perdor service i cili ngec. Mundohu te besh ndoje system restore tek ndonje date perpara se te fillonin problemet. Problemi do jete te ndonje driver i ri qe ke instaluar kohet e fundit. Nese as kjo nuk funksionon perdor msconfig dhe bej disable te gjithe programet e startup dhe fik pc shiko nese ke probleme, nese jo bej gjysmen enable dhe shiko nese ke probleme po nuk pate bej cerekun e pjeses tjeter e kshu me rradhe derisa te gjesh programin qe krijon problem.
Tek chkdsk opsioni /r eshte per te gjetur dhe rregulluar vetem sektoret me gabime ndersa /p eshte per kontrollimin ne menyre te plote te diskut dhe rregullimin e sektoreve te gabuar. Megjithese te dy mund te perdoren asnjeri nuk eshte i gabuar sic e ke quajtur ti.![]()
Ne fakt ai parametri punonte gabimi im.
Hdd eshte ne rregull , te proceset eshte problemi po nuk po e gjej dot , e provova nji here duke i bere terminate te gjitha proceseve (pervec atyre qe nuk i ben dot terminate) dhe u fik , por ti marresh nji nga nji eshte acaruese , po e provoj ti bej nje repair , po nuk kam gjetur akoma nji cd me sp3. Faleminderit per pergjigjen , kur te kem kohe do ti marr proceset me radhe , te shonim kush dreqin exe do jete?
Shiko merr strun edhe pasi ta hapesh bej disable gati te gjitha programet qe hapen ne startup pervec atyre qe jane te nevojshem sic eshte Antivirus dhe ndonje komponent i Windows. Te tjeret beji disable dhe provoje ashtu sepse shumica e programeve qe hapen kur hapet kompjuteri jane kot. Une dhe MSN e kam bere mos hapet kur ndizet pc sespe nuk ben asgje pervecse rrit kohen e hapjes dhe gjithashtu te fikjes. Kshu qe provo kete njehere.
Un e kam hequr edhe antivirusin qe te ndizet me shpejt , po besoj se do jete nga kto processet SYSTEm.
Pershendetje,
A mund te provosh kete programin dhe te ēaktivizosh ato aplikime qe ty mbase te duket se perbejne problemin? Shiko me teper dritaret "Services" dhe "Active Tasks" per mbylljen e kompjuterit, ose edhe "Startup Programs" per ta shpejtuar pak hapjen e kompjuterit.
http://www.winpatrolflash.com/winpatrolflash.exe
Nese te pelqen pak a shume programi dhe te duhet diēka me e fuqishme, mundet edhe te shkosh ne faqen zyrtare, per versionin e plote, jo flash.
http://www.winpatrol.com/
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 07-07-2008 mė 06:29
Krijoni Kontakt