Close
Faqja 156 prej 406 FillimFillim ... 56106146154155156157158166206256 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,551 deri 1,560 prej 4051
    http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Meqe ra fjala kam dhe une nje problem

Ka mundesi ndonje t eme ndihmoje si mund te imstallio Genuis ne pc time sepse me thote qe O/S Operation System ne te cilen une perdor nuk e kalon testin dhe me thote ta blej me lek

PS: Kam windows Windows Xp pro version 2002 service pack 1 dmth me duhet pack 2 gjithashtu

Keto probleme nuk i kam ne laptopin time por ne nje desktop qe perdor vetem per shkollen {IT}

Flm sadopak per ndihmen tuaj.

Shpirt Njeriu
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Une gjeta kete cd e Windows XP pro me sp2 dhe e futa per ta instaluar perseri sistemin por nstalimi ka ngecuar ne proc: installing device. Cmund te bej une ? Po per ti bere format dhe te instaloj nje tjeter version?

i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga djaliepirotas Lexo Postimin
    Po paraqes shkurtimisht problemin me kompjuterin tim.
    Kam nje HP pavilion qe ka patur te instaluar windows XP Home Edition te cilit ja kam kopjen e sistem recovery ( gjithsej 6 cd ). Pas ca kohesh im vella instaloi nga cd e nje shoku Windows Xp pro version 2002 service pack 2. Fillimisht cdo gje shkoi ne regull por tani shof se jane cfaqur disa probleme te cilat une smundem ti riparoj sepse nuk e kam dhe se gjej dot per momentin Cd e instalimit ( XP pro...)
    Me qense une i kam cd e sistemit origjinal te meparshem, mendova ta riinstaloj ate perseri por.. eshte e pamundur. Me sa duket eshte problemi i rikthimit ne nje verion te meparshem te XP. Gjithe dokumentacion e kompjuterit i kam te ruajtura ne nje HD te jashtem keshtu qe nuk perben problem humbja e tyre.
    A mundet ndonjeri te me sugjeroj se cfare duhet te bej hap pas hapi per te dale nga kjo situate?
    Faleminderit

Me fal, ti s'mund te besh ( boot) me disqet origjnal te xp home edition( pra ata per recovery).

i/e regjistruar Maska e elis_jorgji
    Anėtarėsuar
    26-06-2008
    Vendndodhja
    Diku rreth botes.........
    Postime
    1
    2 zgjidje per 2 probleme:
    Shkoni blini nje windows xp sp3 per 300 lek te reja , dhe formatoni kompjuterat tuaj.
    mos u allakatni kot per 300 lek

Problem me fikjen e kompjuterit.

Kam nji problem me pc , sa here qe e fik dmth qe i jap shutdown mbaron te gjitha proceset dhe ne fund rri mousi dhe ekrani ngel i zi komplet. Drita te cpu e hdd fiket drita tjeter nuk fiket , Ventilatori vazhdon punon. Cfare duhet te beje qe te fiket normalisht? Edhe dicka tjeter , kur e ndez me del log on scrren e tipit klasik dhe kerkon qe te shyup ok (edhe pse nuk kam password tek useri). Un tek userat e kam ndryshuar qe te ndizet normalisht.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Cfare programesh veprojne ne sfond, ne kompjuterin tend?
    Provo skanimin me kete programin, qe ta shikojme, dhe postoji rezultatet ketu.

http://www.trendsecure.com/portal/en...HiJackThis.exe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Citim Postuar mė parė nga elis_jorgji Lexo Postimin
    2 zgjidje per 2 probleme:
    Shkoni blini nje windows xp sp3 per 300 lek te reja , dhe formatoni kompjuterat tuaj.
    mos u allakatni kot per 300 lek
    Flm Elios, por ketu ne Usa une skam degjuar te blihet ndonjegje me leke.
    Pas rinstalimit me disa probleme te windows xp sp2, tani problemi me qendrom ne aktivimin e tij. Nuk hapet sistemi pa u aktivuar dhe kerkon nje nr aktivimi. ???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    ok,
    Po sikur Hd e ketij kompjuteri ta lidh si HD te dyte ne nje kompjuter tjeter, ta formatoj dhe te instaloj nje Windows tjeter?? Pastaj ta vendos perseri tek komjuteri im? Do punoje?
    Sepse problemi ka ngecur tek aktivimi i xp pro sp2 qe eshte instaluar me mangesi duke kapercyae ca file qe kerkoheshin dhe qe nuk hapet sepse do aktivuar.
    Si thua Ben? Nje zgjidhje duhet ta kete kjo situate.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    I behet formatim i plote hard drajverit,me sakte fshirje e plote te nje kompjuter tjeter.Mos instalo ne kompjuter tjeter windowsin te hardrajveri i fshire.
    Hardrajverin e fshire e fut ne kompjuterin tend.Pastaj merr 6 disketa flopy i mbush te nje kompjuter tjeter.Nqs do instalosh win xp home me sp2 perdor kete link.

Boot disk per windows xp home sp2
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

Kur e shkarkon klik ne "Save" dhe e ruan ne flopy drive A.
    Ne qofte se disku i windowsit qe ke eshte XP pro SP2 perdoret ky link.

Boot disk per windows XP pro SP2.
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en.

Disketat e krijuara i fut nje nga nje ne kompjuterin tend(vuri nje numer disketave me laps 1,2,3...sipas rradhes.)Disketa e fundit pasi mbaron pune do te kerkoje te futesh diskun e windowsit dhe ben instalimin.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Ose me thjeshte zbrite nga interneti GParted dhe fshije hard diskun ose manipulo particionet ne cfaredo menyre qe te pershtatet.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •