Close
Faqja 153 prej 406 FillimFillim ... 53103143151152153154155163203253 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,521 deri 1,530 prej 4051
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-03-2008
    Vendndodhja
    kosovė
    Postime
    23
    e kam pasur fjalen pe zoti benseven 11, aty ku kam postuar ne faqen 4. dhe shpreha nje falenderim per z. benseven por ketu po shprehu falenderim edhe per anetaret tjere te forumit informatik qe po e ndihmojne njeri-tjetrin.te postimi i meparshem une isha i brengosur per literaturen e varfer qe sot e kemi ne lėmin e informatikes. Mungohne edhe tekstet edhe revistat, prandaj kisha pasur nje deshire te degjoj mendimin e atyre qe mirren rregullisht me informatike, programuesve dhe inxhinierėve, cka ata na propozojne neve qe jemi analfabete ne informatike, si te na ndihmojne ne kete drejtim sa mė mire dhe sa me lehte, ju pershendes, h.h.fazliu, malishevė, gjilan, kosovė

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Faleminderit HH Fazli.Gjeja me e mire qe mund te besh meso anglishten,bazat e gjuhes angleze.Materiale te printuara ne shqip per informatiken ka pak dhe jane te kufizuara.Te duhet anglishtja per tu futur dhe lexuar ne googel anglisht.Gjithe librat me cilesi per informatike si ebook ose liber i printuar me ilustrime i ke ne anglisht,te duhet gjuha.Per te blere libra te mire te rinj shiko faqen e Amazon.com.Mund te gjesh libra te rinj/revista per informatiken edhe ne faqe warez.
    Edhe forumi shqiptar eshte i kufizuar,jane bere postime,dhene pergjigje sipas pyetjeve.
    Ne forum nuk mund te gjesh ne shume raste ate qe te duhet,tutorialet jane pak dhe te shkruhen kerkojne shume kohe.
    Disa tutoriale eshte e pamundur te vihen,psh krijimi i nje faqeje Web me makromedia dreamweaver.Nje llogari qe bera tashti i del te postoj rreth 68 poste tekst me figura te detajuara gje qe nuk e bej dot,kerkon shume kohe.I bie te postosh nje liber ne forum.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 23-05-2008 mė 23:07
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-03-2008
    Vendndodhja
    kosovė
    Postime
    23
    benseven11,
    e kam cekur me par[ se nuk di anjė fjalė anglisht, jam 52 vjecar dhe veshtire e kam te ndjek ndonje kurs te gj. angleze. disa komanda te thjeshta i kuptoj por nuk mjaftojne keto. Kisha bere nje pyetje per te gjithe juve te tjeret: 1) Cilat teksta nga anglishtja jane te perkthyera ne shqiperi dhe cili shtepi i ka botuar
    2) a ka mundesi permes web faqes te krijohet nje kurs i shkurter per fillestaret dhe
    3) Ēka i keshilloni ju me se pari fillestaret qe ata deri diku ta mirembajne pc e tyre, ta mirembajne rrjetin sepse me te vertete kemi mjaft probleme si nga ana hardverike, ashtu edhe softverike, ju pershendes, perzemersisht, h.h.fazliu

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363

A duhet ta instaloj Windows SP3?

Me nevojitet ndihme, pak me pare shikova se a kam nevoje per Update apo jo dhe me doli qe jane 3 update qe mund ti marre, Eindows Malicious Remove Tool, Info Card Space, Nje security Update dhe Windows SP3. Kisha pasur deshire te di se a duhet ta instaloj Windows SP3 apo jo sepse frigohem se do te ngadaleson Kompjuterin tim, te tjerat instalova, pres pergjigje nga Ju te gjithe

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Dhe une jam e interesuar per te njejten gje ... por me ato info qe kam nga persona qe e kane instaluar thone se nuk ka asnje problem , e pranojne dhe pc me kapacitete jo shume te larta ... dhe eshte me i shpejte . ... nuk e di ne jane te verteta apo jo ?!
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Degjo ketu ka nje keqkuptim.SP3 eshte nje pakete e cila eshte bere publike nga microsoft dhe me sa mbaj mend nqs nuk gabohem linkun duhet ta kesh lajme nga informatika tema me duket se eshte hapur nga benseven11.SP3 eshte nje pakete e cila ka shume rregullime per windowsin.Eshte e vertete.Por gjithashtu sipas mendimit tim eshte si puna e Windows Vista e paperfunduar akoma....
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Po eshte nje pakete me vete , por jo e paperfunduar .... Vista ka shume mangesi , nuk mund te them te njejten per SP3 ...
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    A ka mundesi edhe ndonje mendim nga te tjere qe merren me programime, pasi qe ma merr mendja qe eshte teme te cilen duhet shtjelluar mire pasi ka te beje me te ardhmen e Windowsit dhe problemet qe mund te shfaqen ose te permiresohen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 27-05-2008 mė 01:52

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Shiko se cfar kompjuteri ke fuqia e procesorit, sa memorje ram ka.Nqs ke kompjuter me pentium/amd 4 me shpejtesi 2ghz e lart si dhe memorje te pakten 1 gb nuk do kesh probleme me pakon SP3.Kryesorja eshte te mbash te azhurnuar cdo 3 dite 1 prog antivirus dhe tre prog antispyware.Hap programet klik ne butonin update.Mos mbaj programe sigurie(suite) dhe programe firewall se e rendojne kompjuterin dhe do punoje ngadale.Mos perdor programe proxi anonimizus pasi do ngadalsohet interneti dukshem.Mos luaj lojra me pesha te renda 500 mb 1 gb etj,nqs videokarten e ke cilesi mesatare ose kompjuteri ska fare videokarte.
    I ben skanim kompjuterit me te te 4 programet 1 here ne 4 dite.Shiko edhe faqet e firmave qe kane prodhuar kartat e zerit,karten video,madherbordit nje here ne dy tre muaj per azhurnim drajverash.I ben nje pastrim kompjuterit njehere ne 10 dite nga skedaret e panevojshem te tepert pa vlere dhe i ben nje defrag kompjuterit njehere ne muaj.Kaq.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Faleminderit benseven11 per ndihmen apo keshillen, Kompjuterin vetem sa per informim e kam Dell GX 260. 2.40 Ghz, 1 GB Ram, Kartelen Grafike 64 Mb(e vogel e di), antivirus dhe antispyware Eset Smart Security 3.0.621 me update ēdo dite, nuk kam shume programe te instaluara, defragmentimin e bej me se largu ēdo 3 jave, pastrimin e diskut poashtu(chkdsk), dhe kam 2 programe Uniblue Registry dhe SpeedUpMy pc 3 me te cilat e mirembaj vazhdimishte kompjuterin ēdo dite flm edhe nje here

Natyrisht Intel 4
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 27-05-2008 mė 16:14 Arsyeja: Shtojce

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •