Close
Faqja 113 prej 406 FillimFillim ... 1363103111112113114115123163213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,121 deri 1,130 prej 4051
    i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    PC e shokut tim osht pentium IV celeron dhe kam provuar te instaloj windowsin XP SP 1 gjithashtu edhe SP 2 por pram e njeta gje. Sa i perket pjesve hardwerike kohet e fundit i ka ndrruar HDD dhe me duket se faje osht aty ju lutem a mund te me ndihmoni se si mund ta vertetoj ket. Kam provuar disa her ta formatizoj PC por gjithnje e njeta gje

Falenderim per njerzit e ndershum

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Kur te arije tek welcome edhe kur do te bllokohet provo i her sa te bllokohet shtyp ==> ctrl + alt +del edhe shif a do futet menjeher ne Dekstop .
    #VamosArgentina

HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    Citim Postuar mė parė nga dardanii
    PC e shokut tim osht pentium IV celeron dhe kam provuar te instaloj windowsin XP SP 1 gjithashtu edhe SP 2 por pram e njeta gje. Sa i perket pjesve hardwerike kohet e fundit i ka ndrruar HDD dhe me duket se faje osht aty ju lutem a mund te me ndihmoni se si mund ta vertetoj ket. Kam provuar disa her ta formatizoj PC por gjithnje e njeta gje

Falenderim per njerzit e ndershum
    qe fajin e ka HW te thashe me 100%. Nuk ka arsye tjeter.
    sa hdd ka kopjuteri? sa ram ka?
    cfare hdd i ke vene se fundmi?
    i ke bere update BIOS pas nderrimit te hdd?

mund te riparohet me nje instalim nga fillimi fare dmth? motherboard.BIOS, pastaj windows, por me sakte mund te them pasi te me japesh informacionin qe te them me siper, se po pate RAID psh, mund te jete faji dhe atje. sidoqofte eshte HW problem dhe nuk ka dyshim qe do e zgjidhim.

Oni

Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Per mendimin tim fajin kryesor e ka ushqyesi nes ti ke ven pjes shtes si CD-RW, DVD-RW etj dhe tash ushqyesi nik mun ti furnizoj ato. Gjithashtu duhet kontrolluar patjeter edhe kabllot qe e lidhin ushqyesin me M.board , gjithashtu duhet qe ti pastrosh edhe ram-in e cila ka ndikim te madh por nese fajet i ka ram - i PC te nxjerr nje sinjal me ze pastroj te gjitha pjeset e PC dhe kontrolloj kabllot e ushqyesit .

Falenderim per njerzit e sinqert

Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Po PC e shokut tim ka 1 ram 256 HDD te cilet e kaa nderruar tash e ka 40 GB dhe windowsi osht plotsisht i paster sepse para disa orve e kam formatizuar dhe e kam instaluar windows XP sp 2, Procesorii eshte 2.4 celeron. Sa i perket Biosit gjithqka osht OK e kam kontrrolluar edhe atej por prap e nejta gje, edhe nje gje PC duke u instaluar shkon per mrekulli shum mir shkon deri sa te futem per her te par ne windows (per her te par futej mir ne windows), dhe si te bej restart PC-s ajo tani tek welcome ngel aty afro 10-15 min. Pasi qe te futet ne windows prap punon mir, Driverat i ka kretj OK ehde Device manager osht mir nuk ka shenja me pikpytje oshe pikquditje.Ndoshta pak e zgjat po te jem sa ma i qart

Falenderim per njerzt e sinqert

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621

Processes ne task manager.

Desha te di nga ekspertet nese ka ndonje gje per tu shqetesuar ne keto processes te task manager. Kjo per arsye se duke punuar papritur pc u ngadalesua shume dhe kur hapa task manager shikoj qe cpu kishte arritur ne 100% perdorim megjithese nuk kisha shume programe te hapura. Edhe mbasi i mbylla te gjitha aplikimet apo programet perseri vazhdoi me te njejtin ritem deri sa e mbylla fare pc.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Ngadalsia te vjen nga programi Symantec internet security suite qe pushton 43 mb memorje RAM.Norton VP tray eshte ikone e procesit te Nortonit per mbrojtje nga virusat zen rreth 10 mb memorje RAM.
    Gjithashtu Proceset CLI EXE te dyja bashke rreth 13 mb.
    Keto jane burimi i ngadalsise.Shkohet ne start\run\msconfig.Klik ok.Ne dritaren tjeter,klik ne startup buton dhe pastro katroret nga shenjat e V-se per Norton antivirus,Symantec internet security suite(rtvscan) dhe CLi programin katalist te videokartes.te gjitha keto procese te ngarkohen menjehere sa ndez kompjuterin.Pasi bere ndryshimet me lart,fiket dhe ndizet kompjuteri.Kompjuteri do jete ne ngarkese me te vogel.Skanerin e nortonit e hap ne rruge manuale dhe ben skanim per virusa.Shkon ne program files dhe e hap si program.Nuk ke nevoje ta mbash Nortonin 24 ore hapur me ikone ne cep te ekranit qe do te thote e programi vazhdon te punoje ne prapaskene.I ben azhurnim dhe skanim kompjuterit njehere ne dy dite me Nortonin dhe je ne
    rregull.Ate programin Internet security suite me mire hiqe dhe mbaj spybot dhe adware per spiunet dhe reklamat dhe nje toolbar te gogles.Nqs do heqesh symantek Internet security suite me mire perdor ndonje program cinstalues si Your uninstaller qe ben pastrim te mire te regjistrit dhe windowsit ne system 32.Mos e cinstalo nga kontroll paneli/add remove programs, pasi mund te te lere mbetje ne regjister te celesave te programit.
    Azhurnohet edhe windowsi njehere ne muaj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 21-03-2007 mė 23:00
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Windowsi ndalon tek figura e hapjes (welcome)
    cfare ironie.. lol
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Benseven shume faleminderit, je gjithmone i gjindshem. Nese eshte e mundur, ku mund ta gjej Your uninstaller dhe a ja vlen te mbaj norton apo te kaloj ne Nod32. Faleminderit edhe nje here.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga dardanii
    Po PC e shokut tim ka 1 ram 256 HDD te cilet e kaa nderruar tash e ka 40 GB dhe windowsi osht plotsisht i paster sepse para disa orve e kam formatizuar dhe e kam instaluar windows XP sp 2, Procesorii eshte 2.4 celeron. Sa i perket Biosit gjithqka osht OK e kam kontrrolluar edhe atej por prap e nejta gje, edhe nje gje PC duke u instaluar shkon per mrekulli shum mir shkon deri sa te futem per her te par ne windows (per her te par futej mir ne windows), dhe si te bej restart PC-s ajo tani tek welcome ngel aty afro 10-15 min. Pasi qe te futet ne windows prap punon mir, Driverat i ka kretj OK ehde Device manager osht mir nuk ka shenja me pikpytje oshe pikquditje.Ndoshta pak e zgjat po te jem sa ma i qart

Falenderim per njerzt e sinqert

Citim Postuar mė parė nga thekthi
    Kur te arije tek welcome edhe kur do te bllokohet provo i her sa te bllokohet shtyp ==> ctrl + alt +del edhe shif a do futet menjeher ne Dekstop .
    E provove ket qe te thash?
    #VamosArgentina

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •