Close
Faqja 112 prej 406 FillimFillim ... 1262102110111112113114122162212 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,111 deri 1,120 prej 4051
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Aktivizo USB portet dhe lejo reinstalimin e drivereve.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    OK flm ben i morra keto te shohim se a do te del prap aj screen of death.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2006
    Postime
    42
    Baptist normal qe une kam aktivizu perseri USB portet dhe kam provu te instaloj driveret prej CD se XP por me del qe nuk mund te gjinden drivere per keta hardware...

qka mund te jet problemi?

flm per pergjigje

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Nese nuk ke pasur problem me heret dhe nese e ke pasur instalimin ne rregull para problemit te fundit nuk do te duhej te kishe problem; varet shume edhe nga menyra se si e ke riparuar Windowsin.

Shko tek "Device Manager" selekto Universal Serial Bus-in qe nuk i ka driveret te instaluar.
    Selekto; Shko Action (menu) zgjidh Properties; selsekto Driver (Tabin); Kliko Update Driver > Next > "search for a suitable..." Next; C'aktivizo tegjitha opcionet! >Next.. Next >Finish

Nese kan qene Driveret te instaluar me pare do t'i gjeje dhe do t'i instaloje. Nese jo do te kerkoje CD origjinale prej nga i ke instaluar me pare. Gjeje ate CD dhe furnizoje.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2006
    Postime
    42
    Baptis flm per pergjigje por as kjo nuk me ka ndihmuar, kam provu edhe keshtu.

Jam duke provu te fshij ose editoj diq tek Registry pasi me duket se ketu qendron problemi...

flm

i/e regjistruar Maska e biondi_izmir
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    jasht atdheut
    Postime
    7

Mungon NTLDR (NTLDR is missing)

Citim Postuar mė parė nga Miremengjes
    Pershendetje

Kam problem me kompjuterin tim. I kam bere format c dhe sapo i kam nderruar cd room ne dvd room. Mbasi formatova c doja te instaloja winxp sp2 por ne bios me del mesazhi i gabimit ku thote " NTLDR IS MISSING .... PRESS ALT + CTRL + DEL TO RESTART DHE PC " . I hoqa shumicen e kabllove si psh te dvd te floppy nderrova vendin e ramit e hoqa baterine dhe e vura prap. I bera nje default biosi prap e njejta gje. Ku mund te jete gabimi ?

Gjithe te mirat
    besoj se problemin qe ke ti mund ta zgjidhesh ne kete menyre :

copy drive:\i386\ntldr c:\
    copy drive:\i386\ntdetect.com c:\
    copy drive eshte vendi ku ti ke CD'ne qe mud te jete E: ose D: ose F: varet si e ke ti
    pra ta zeme se e ke D:
    shembull --> copy D:\i386\ntldr c:\
    mbasi te besh kopjimin nga Cd tek C: besoj se do te zgjidhet problemii..
    me te mira..!

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Ben,prap me doli nje dite dhe shkruante se duhet BIOS me duket te azhurmohet...
    Cfare te bej?

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209

Windowsi ndalon tek figura e hapjes (welcome)

Une kam nje problem me nje PC te njė shoku pasi qe PC i kryen te gjitha procedurat kur arrin ne fund tek WELCOME ndalon aty dhe afro 10 min dueht per ta pritur derisa pa hap windowsin por pasi qe ta hap windowsin (mas 10 min ) PC punon shum mir. A kishte mundur dikush nga ju qe te me ndihmoj per ket problem do t'ju falenderoja shum, nuk e di a po shkruaj ne temen e cakruar ne qoft se jo me falne per ket gabim

HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    Citim Postuar mė parė nga Arsim Imeri
    Te nderuar eksperta ,

Kam nje komjuter me SO Win XP Pentium 4, para disa muajsh kompjuteri nuk startohej kur e prekja butonin per ndezje me te paren here, prandaj me duhej ta prekja butonin e ristartimit disa here, ka ndodhe edhe deri 10 here, pastaj startonte Windowsi ne rregull. Para disa diteve, e ndrrova furnizuesin e rrymes (power supply) por edhe ky nuk beri pune, ia kam ndrruar ram memoriet, kam vendosur nje tjeter video card e njejta gje. Nje riparues i kompjuterave me tha se eshte e mundur pllakeza ame(mother board). E di se nuk eshte BIOS - i sepse kur te startohet mundem me hy ne BIOS por edhe Windows fillon mir me punue.
    Nese keni mundesi me tregoni , a duhet blere nje pllakez ame apo duhet ndrruar ndonji pjese tjeter.Falimenderit.
    Ky eshte nje problem tipik ne rastet kur pentium 4 kryesisht ne m-boarde asus perdor Sata disqe. Besoje ose jo, ne kete rast i gjithe faji eshte i kabllit te sata diskut. Nuk e di car diske ke, por te garantoj se ky problem eshte vetem ne lidhjen e diskut me motherboarin dhe ne furnizimin me rryme te diskut.
    ti e "ndihmon" vonesen ne start pasi shtyp restart ne vend te start. Kur nuk te hapet pc ne fillim. shtyp butonin start dhe mbaje te shtypur per disa sekonda derisa pc fiket komplet. Fik rrymen (nqs ke celes ke mekanizmi i rrymes atehere aty, nqs jo atehere hiqe nga priza dhe lidhe prape, dhe shtyp prape start.

Por sic thashe une e kam pas shume here kete problem dhe gjithmone ishte m-board asus me sata disk.
    formatimi dhe update i motherboard nuk kane asnje lidhje me kete gje.
    gjithe fajin e kane kabllot ;-)

HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    Citim Postuar mė parė nga dardanii
    Une kam nje problem me nje PC te njė shoku pasi qe PC i kryen te gjitha procedurat kur arrin ne fund tek WELCOME ndalon aty dhe afro 10 min dueht per ta pritur derisa pa hap windowsin por pasi qe ta hap windowsin (mas 10 min ) PC punon shum mir. A kishte mundur dikush nga ju qe te me ndihmoj per ket problem do t'ju falenderoja shum, nuk e di a po shkruaj ne temen e cakruar ne qoft se jo me falne per ket gabim
    Dardan. problemin ta shkakton adaptimi i windows me hardware.
    i ke nderruar ndonje harware pc kohet e fundit (monitor, keyboard, networkcard, etj, etj). Nqs po atehere installoje perseri nga cd origjinal i HW ose nga file instaluese origjinale dhe ky problem do te zgjidhet.
    po pate gje na thuj prape

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •