0x00000071
Po te njejten problem e kam pasur me te njejten numer.
Spo di tash se ca ka, por jam i sigurt qe Kartela Grafike i ka fajet sepse eshte ngarkuar, po e them sepse ajo me ka ndodh mua dhe me eshte rregulluar.
Tung
0x00000071
Po te njejten problem e kam pasur me te njejten numer.
Spo di tash se ca ka, por jam i sigurt qe Kartela Grafike i ka fajet sepse eshte ngarkuar, po e them sepse ajo me ka ndodh mua dhe me eshte rregulluar.
Tung
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
ok por kjo SESSION5_INITIALIZATION_FAILED a ka qen e njejt pasi kesi blue screen po ka shum lloj preblemesh te ndryshme e te shoh a ka qen 100% i njejt problemi?
dhe pse tu eshte shfaq ti ky problem, qka ke instalu qe tka ndodh ky sen?
une do pres edhe pak mos po shkrun ndokush tjeter e nqs jo do ja beje ashtu si the ti, se mundesi tjeter smunda me gjet deri tash...
thx prej teje bro
tungi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bs° : 27-02-2007 mė 16:59
MERR Linux live qe eshte i instaluar ne CD ose DVD le te ngritet systemi nga CD BUT form CD ore DVD dhe pastaj kyqu ne kompjuter bart shenimet ne nje PC tjter permes LAN dhe pastaj ri instalo PC e juaj ...
Nuk ke zgjidhje tjter se ke file te korrptuare dhe nuk te lejon sigurisht ke pas VIRUS ne pc dhe ti ka krroptu filet ne win32 dhe ne Programs....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LuLiKraS : 27-02-2007 mė 17:35
Lulikras flm qe po jep pergjigje por si duket ti nuk e ke lexuar tere textin tim...
une thash qe kam dy SO ne Laptop dhe shenimet i kam siguruar prej Ubuntu dmth une mund te startoj Ubuntu dhe ti siguroj krejt te dhenat qe ishin ne Windows, pra skam nevoj per live cd dhe se dyti virus nuk kam pasur fare hiq por aj programi (vista transformation pack 6) qe une instalova per her te fundit ka shfaq ndonje problem ne Windows filet, pra as live cd sme duhet dhe as pune virusi nuk ehste ketu.
Zgjidhje duhet te ket e sa i perket riinstalimit te Windowsit ate zgjidhje po e dim te gjithe ...
me gjithate flm prej teje
Hajde shqipe jepni ndonje ide qka te beje ne kete rast
Te figura qe ke vene,kur klikon ne sistem ne panelin majtas,a dalin rreshta me ikone te kuqe gabimi?
Provo te shkosh ne start/kerko(search).Aty fut ne kerkim setupapi dhe kur e gjen e hap me notepad.Klikon lart ne notepad ne edit dhe klik ne find.Ne dritaren e vogel ne find fut fjalen error.Klik ne find buton,klik perseri.Shiko fjalet error ne blu ne tekst.Fjalet error me "no" perpara injoroi.Shko diku nga fundi i dritares(leviz ashensorin anash te notepadit per te pare pjesn e fundit te faqes.)Te teksti shiko per daten 02/25/2007,ose 02/26/2007,ose 02/27/2007,tre ditet e fundit qe ke pas difektin.Nen rreshtin e dates ne tekst shiko per rreshta qe kane fjalen gabim(error) dhe cfare shkruhet.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
a ka ndokush tjeter ndonje ide tjeter se si te zgjidh kete problem qe kam postuar me lart, ju lutem me ndihmoni nqs knei ndonje ide...
Kam edhe nje pyetje: Une mund te hap BIOS dhe po dua qe te deaktivoj opcionet Caching dhe Shadowing por nuk po mund ti gjej askund ne BIOS keta obsione...
a mund te me tregoj ndokush si ti deaktivoj keta dy BIOS-Obsione, ndoshta do te me ndihmojn ne kete problem
falemnderit qysh tash per ndihme
Ben ja keto te 2-diteve te fundit :
[2007/02/26 15:46:41 1172.1]
#-198 Command line processed: "C:\Program Files\VVSN\URL2\WUSVInst.exe" /tEZTH1206030001 /s
#E361 An unsigned or incorrectly signed file "c:\docume~1\vigan\locals~1\temp\494.wut\whenu.inf" will be installed (Policy=Ignore). Error 1168: Element not found.
#-340 Extracted file "ffext.mod" from cabinet "C:\DOCUME~1\Vigan\LOCALS~1\Temp\494.WUT\wusave.cab" to "C:\Program Files\Save\SET159.tmp" (target is "C:\Program Files\Save\ffext.mod").
#-024 Copying file "C:\Program Files\Save\SET159.tmp" to "C:\Program Files\Save\ffext.mod".
#E361 An unsigned or incorrectly signed file "C:\Program Files\Save\SET159.tmp" will be installed (Policy=Ignore). Error 1168: Element not found.
#-340 Extracted file "Save.exe" from cabinet "C:\DOCUME~1\Vigan\LOCALS~1\Temp\494.WUT\wusave.cab" to "C:\Program Files\Save\SET15B.tmp" (target is "C:\Program Files\Save\Save.exe").
#-336 Copying file "C:\Program Files\Save\SET15B.tmp" to "C:\Program Files\Save\Save.exe" via temporary file "C:\Program Files\Save\SET15C.tmp".
#E361 An unsigned or incorrectly signed file "C:\Program Files\Save\SET15B.tmp" will be installed (Policy=Ignore). Error 1168: Element not found.
#-340 Extracted file "save.htm" from cabinet "C:\DOCUME~1\Vigan\LOCALS~1\Temp\494.WUT\wusave.cab" to "C:\Program Files\Save\SET15D.tmp" (target is "C:\Program Files\Save\save.htm").
#-336 Copying file "C:\Program Files\Save\SET15D.tmp" to "C:\Program Files\Save\save.htm" via temporary file "C:\Program Files\Save\SET15E.tmp".
#E361 An unsigned or incorrectly signed file "C:\Program Files\Save\SET15D.tmp" will be installed (Policy=Ignore). Error 1168: Element not found.
#-340 Extracted file "SaveUninst.exe" from cabinet "C:\DOCUME~1\Vigan\LOCALS~1\Temp\494.WUT\wusave.cab" to "C:\Program Files\Save\SET15F.tmp" (target is "C:\Program Files\Save\SaveUninst.exe").
#-336 Copying file "C:\Program Files\Save\SET15F.tmp" to "C:\Program Files\Save\SaveUninst.exe" via temporary file "C:\Program Files\Save\SET160.tmp".
#E361 An unsigned or incorrectly signed file "C:\Program Files\Save\SET15F.tmp" will be installed (Policy=Ignore). Error 1168: Element not found.
[2007/02/26 15:46:42 1172.12]
#-198 Command line processed: "C:\Program Files\VVSN\URL2\WUSVInst.exe" /tEZTH1206030001 /s
#E361 An unsigned or incorrectly signed file "c:\docume~1\vigan\locals~1\temp\494.wut\whenu.inf" will be installed (Policy=Ignore). Error 1168: Element not found.
#-340 Extracted file "ACM.dll" from cabinet "C:\DOCUME~1\Vigan\LOCALS~1\Temp\494.WUT\wusave.cab" to "C:\Program Files\Save\SET161.tmp" (target is "C:\Program Files\Save\ACM.dll").
#-024 Copying file "C:\Program Files\Save\SET161.tmp" to "C:\Program Files\Save\ACM.dll".
#E361 An unsigned or incorrectly signed file "C:\Program Files\Save\SET161.tmp" will be installed (Policy=Ignore). Error 1168: Element not found.
Per fillim
System Repair te kryen pune. Nese ke CDn instaluese tento Setup-in dhe zgjidhe repair. (Me duket se mund te arrish edhe tek System Restore me XP, por nuk jam i sigurt se se kam bere downgrade ne Win2K qe 2 vjete gati dhe s'me kujtohet)
Por eshte brengosese kjo:
A ben te na tregosh perse nuk arrin te futesh ne BIOS?
Ne rast se nuk arrin te besh kete kjo mund te thote se te eshte korruptuar BIOSI, gje qe s'me ka ndodhur kurre. Por ka sherim relativisht te lehte duhet ta resetosh biosin. Ka nje teme ketu ne forum ku tregohet si behet.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Nuk te duhet kjo asgje eshte vetem sygjerim i larget nga error raporti dhe shpsesh keto sygjerime nuk kane lidhje me probelmin.Postuar mė parė nga bs°
Mjafton te zgjidhesh Load Setup Defaults ne BIOS dhe you're a go! Por nuk eshte ketu. Ti ke instaluar "Lekure" imituese te Vistes, te paraplanifikuar per Desktop ose te konfiguruar per nje makine tjeter. Thjeshte ke bere nje gabim gjate instalimit, pra nuk ke zgjedhur konfiguracionin tend por nje te gatshem qe ka adaptuar dikush per makinen e PS se vet. Dhe t'i ka ndryshuar regjistrat e drivereve. Aty mund te kete shume gabime duke fiulluar prej drivereve te pjeseve kryesore te makines e perpjete.
Prandaj nje System Restore nga setup disku ose System Repair do te kryej pune shpresoj pa asnje problem. Megjithese po gjete System Restore eshte me e garantuar se kjo tjetra.
s u k s e s
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
thx shoki por ti po mendon me cd e xp te beje restore apo repair.
une kam provu te beje repair dhe kam bere repair at boot.ini me komand fixboot por pa sukses dmth nuk eshte problemi aty...
si te beje Sysem Restore ather ose Repair??
Une po fut cd e xp dhe po kam vetem dy opsione per te zgjedh ose te instaloj xp perseri ose te reparoj ate. kete te dytene kam zgjedh njeher dhe kam reparu boot.ini me fixboot por pa sukses. ( a dini ndonje komand tjeter qe te reparoj tere sistemin?)
ky opsioni Restore a fshin tere programet qe kam ne windows dmth a punojn programet qe kam ne windows pasi te beje Restore?
Krijoni Kontakt