Mund te jete prishur hard drajveri.Provo te futesh nje hard drajv te ri.
Mund te jete prishur hard drajveri.Provo te futesh nje hard drajv te ri.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pershendetje cuna.
Nqs se ka mundesi dikush te me japi ndonje opinion persa i perket problemit te meposhtem.
Nuk mund te fus dot xp sp2 dmth kam te integruar per momentin xp sp1 por kur i beja upgrate ne sp2 e merrte normalisht sp2 deri ne fund dhe me pas nuk startonte windows ngrinte mendova se mund ta kishte paketa e sp2, dhe i futa nje format me windows xp me sp2 te integruar por ishte i njejti problem ne fund nuk startonte windows. Cfare problemi mund te jete??
Windowsin XP me SP2 i ke ne nje disk bashke apo jo.Kur ben formatim me futjen e diskut XP SP2,zgjedh opsionin e formatizimit te plote dhe vazhdon me instalimin.
Nqs pas formatizimit instalimi nuk vazhdon mund te jete cd-ja jo e mire,mund te kete skedare te korruptuar kur eshte djegur CD-ja.Nuk mund te besh formatim te windowsit me cd win xp sp2 kur versioni ekzistues i windowsit ne hard drajv eshte xp sp1.Formatimi i windowsit xpsp1 ne hard drajv kerkon cd win xp sp1 qe te formatohet dhe jo windows tjeter.
Nqs disku ka vetem pakon SP2 dhe jo windows atehere futet cd-ja,shkon ne start/my compjuter,klik me te djathte te ikona e cd romit dhe zgjedh eksploro.Te dritarja tjeter do dali skedari i SP2shit.I ben klik i djathte dhe kopjo(copy) ose dergo(send to) dhe e fut ne direktorine C:\ Kur skedari te futen ne c,klik te skedari ne C per te bere instalimin e SP2shit.Kur ben instalime te tilla madhore te sistemit te operimit,shkeput lidhjen nga interneti,beji eksit programeve antivirus dhe antspyware,programeve te sigurise dhe sigurohu qe kompjuteri eshte i paster nga virusa dhe spyware.
Provo formatimin dhe riinstalimin duke mbajtur cd -ne brenda kompjuterit dhe ndezur kompjuterin qe kompjuteri te beje boot nga cd-ja.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
kam pakete me vete te sp2 WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe plus edhe windows me sp2 te integruar te dyja i kam shkarkuar nga interneti , i kam provuar ne com te tjere qe kane qene me windows xp sp1 te dyja vec e vec si paketen sp2 per ta bere upgrade tek sp1 edhe formatim te sp1 me cd windows xp sp2 dhe kane qene ok, kur vete per tja futur serverit com qendror (sepse menaxhoj nje kafe internet game center ) me jep kete problem ne fund te instalimit te paketes sp2 mbasi i ka mbaruar te gjitha proceset nuk starton windowsi i njejti problem eshte edhe kur formaton hd me windows xp sp2 u detyrova ta formatoj serish me xp sp1 edhe tani i kam lene po ate.
QUOTE=benseven11]Windowsin XP me SP2 i ke ne nje disk bashke apo jo.Kur ben formatim me futjen e diskut XP SP2,zgjedh opsionin e formatizimit te plote dhe vazhdon me instalimin.
Nqs pas formatizimit instalimi nuk vazhdon mund te jete cd-ja jo e mire,mund te kete skedare te korruptuar kur eshte djegur CD-ja.Nuk mund te besh formatim te windowsit me cd win xp sp2 kur versioni ekzistues i windowsit ne hard drajv eshte xp sp1.Formatimi i windowsit xpsp1 ne hard drajv kerkon cd win xp sp1 qe te formatohet dhe jo windows tjeter.
Nqs disku ka vetem pakon SP2 dhe jo windows atehere futet cd-ja,shkon ne start/my compjuter,klik me te djathte te ikona e cd romit dhe zgjedh eksploro.Te dritarja tjeter do dali skedari i SP2shit.I ben klik i djathte dhe kopjo(copy) ose dergo(send to) dhe e fut ne direktorine C:\ Kur skedari te futen ne c,klik te skedari ne C per te bere instalimin e SP2shit.Kur ben instalime te tilla madhore te sistemit te operimit,shkeput lidhjen nga interneti,beji eksit programeve antivirus dhe antspyware,programeve te sigurise dhe sigurohu qe kompjuteri eshte i paster nga virusa dhe spyware.
Provo formatimin dhe riinstalimin duke mbajtur cd -ne brenda kompjuterit dhe ndezur kompjuterin qe kompjuteri te beje boot nga cd-ja.[/QUOTE]
Marrim nje CD te Win XP- SP2
E fusim ne CD-Room ose DVD Room i japim nje restart PC me DC e windows-it brenda. Bejme format PC dhe instalojme Windows-in sdo kesh problem fare po qe se nuk ka fut duret ai MJESHTRI qe ke perballe me dyqanin. Kjo eshte menyra e pare
Menyra e dyte konsiston ne: merr nje kompiuter tjeter se ate kompiuterin qe je aktualisht e ke bere si banko-prove ose me sakte si poligon qitjeje dhe instaloje XP-SP2 te siguroj qe do te instalohet, per kompiuter e ke per kollaj merre tek dyqani perballe pa lek e ke
GABIM 404
Kam nje laptop Acer dhe du ta formatoje pasi nuk hapet. Kur fus diskun per te butuar vazhdon normalisht dhe pa shkuar tek opsionet e zgjedhjes se formatimit me fiket kompjuteri vetvetiu, kete pune ma bene gjithnje.
Kush me ndihmon si te veproj.
Faleminderit
Mua kaspersky me ka Bere shum pune, me ka ndihmuar shum dhe ma ka mbrojtur PC,
Ej Ulirjan Flm qe e postove Kaspersky mirpo qenka me paswort aty kur e bej extract me Winrar
A mundesh ma me ndihmu?????!!!!!
RAR pass: liburne
na falni qe nuk e kam shkruar me pare ........jo Ulirjan por URIJAN...
Ēdo ditė qė jetojmė ėshtė njė mundėsi e veēantė
ej me ndihmoni dot?
Kam laptopin tim dhe me hapet shume ngadale ne fillim. d.m.th do shume qe te dalin programet ne ekran
A mund te me thoni se cfare ka?
Meriton me shume dhe kenaqu me aq!...
bere prove keshtu njehere:
start - run - msconfig dhe do tete hapet dritarja "System Configuration Utility" shko te faqja STARTUP dhe shtype Disable All dhe OK dhe do te kerkoje qe ta rinisesh kompjuterin. dhe shikohe se si do tete hapet pasi qe ta besh kete.
Ose
nuk e di se cfar anit-virusi ke ose cfar programesh ke ne kompjuter te instaluar dhe cfar laptopi keni cfar performancash ka, po ju beni njehere ate qe ju thash me larte.
por shikoni mos ndoshta keni ndonje virus ne kompjuter ose mos keni ne te njeten kohe dy anti virus te instaluar ne kompjuterin tuaj .
besoj qe do ju ndihmojne keto.
Ēdo ditė qė jetojmė ėshtė njė mundėsi e veēantė
Krijoni Kontakt