Me duhet nje web qe ka ASP, FTP, minimumi 10 mega byte, edhe nqs eshte e mundur dhe PHPMYSQL. Ju lutem me ktheni pergjigje shpejt
Me duhet nje web qe ka ASP, FTP, minimumi 10 mega byte, edhe nqs eshte e mundur dhe PHPMYSQL. Ju lutem me ktheni pergjigje shpejt
Firma juaj u pezullua pasi perben shkelje te rregullave te ketij forumi
jo me sa di une lycos nuk ofron ASP
KING MOUSE ti don me formu vete nje faqe web ne asp apo don
nje web qe ta japi falas
Shqiperia eshte e jona!
Jo jo une kam krijuar nje faqe me asp por dua ta testoj ne nje faqe qe pranon ASP hosting qe ta uplodoj, por me duhet me ftp. Por nese ke ndonje program qe krijon asp ma thuaj se me duhet.
Program qe ben asp nuk kam dhe se besoj qe ka sepse une kam perdorur perhere Blocco note
Per te bere nje faqe asp perdor gjuhen asp
si gjuha html, etj
persa shikon nje web mund te sugjeroj www.supereva.it
te jep nje E-mail ==> emri_yt@supereva.it
dhe nje faqe web ==> emri_yt.supereva.it
falas. Por nuk e di nese pranon faqe asp...
Shqiperia eshte e jona!
KinG_MousE ,
Ne qofte se e do hosting thjesht per te test asp files qe ke krijuar nuk ke pse te lodhesh edhe gjesh hoste ne internet por i teston tek kompjuteri jot. Ne qofte se ke Windows 2000 te cdo lloji (pro, server, advance server) thjesht perdor IIS 5.0. Ne qofte se ke Win 2000 Pro IIS 5.0 mund ta instalosh duke shkuar tek
Start > Settings > Control Panel > Add/Remove Programs > Add/Remove Windows Components
dhe tek dritarja qe do hapet zgjidh: Internet Information Services (IIS) dhe kliko NEXT. Duhet te kesh edhe CD e Windows 2000.
Ne qofte se ke Win 2000 Server ose Adv Server atehere IIS eshte i instaluar.
Ne qofte se ke windows 98 ose me atehere mund te instalosh Personal Web Server (PWS) qe eshte version i reduktuar i IIS 4.0/5.0 por qe punon normal.
Ne qofte se deshiron te perdoresh PHP dhe MYSQL, IIS i support qe te dyja. Qe te perdoresh PHP duhet te regjistrosh nje dll file tek IIS Server dhe te shtosh .php extension. Eshte jashtzakonisht e lehte. Po deshe mund ta instalosh edhe MYSQL Server ne Kompjuter dhe cdo gje e ke gati per te testuar faqet e tua.
cheers,
mySteRioUs
Failing to plan is planning to fail!
Cili eshte file me .dll per te shtuar extension me php
Pershendetje,
Dua te krijoj nje web site, por nuk dua te paguaje me shume se $40 ne vit ose dicka e tille.
A dini se ku mund ta blej nje domain name me kete cmim, te nje cilesie te mire dhe me sherbim te kenaqshem?
Gjithashtu, dua te gjej nje web designer, por tani per tani nuk jam ne gjendje te paguaji dike, ose do jete shume shume lire. Une jam ok per web site design, por shume i zene dhe jo ekspert per te krijuar dicka te bukur me flash etc. qe te bjere ne sy. Kjo nuk do te jete web site personal, por do te jete non-profit, do jete ne sherbim te te gjthe juve rreth fitnessit.
Faleminderit dhe uroj te marr pergjigje sa ma shpejt
Winners Don't Quit
Krijoni Kontakt