Close
Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 121

Tema: Domain/Host.

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    http://www.host.al/html/ ktu ke 1 tjeter

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Faleminderit cuna po me mire po hedh syte nga .com .net se nuk ja leverdis si cmim dhe burokraci . shnet te gjithve
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

Orfeu Maska e heron
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Vendndodhja
    karrik para kompjuterit
    Postime
    225

Thumbs up Domain -hosting

Peshendetje antar te nderuar kush nga ju mund te me tregoj dallimin mes domainit dhe hostingit per web site se nuk po i kam dhe shum te kjart kaloni mir ....
    Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........

i/e regjistruar Maska e Cim Tironsi
    Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Postime
    164
    Shumė njerėz gabohen kur regjistrimin e domain dhe hosting e shohin si e njėjta gjė.

Regjistrimi i Domainit

Kur ju shkoni pėr tė regjistruar njė domain, keni regjistruar tė drejtat e pėrdorimit te nje emri specifik domaini. ICANN lidh njė numėr me emrin e domain, duke mbajtur tė dhėnat tuaja nė njė rekord tė organizuar.

Me regjistrimin, ju mund tė

* Pėrcjellė atė nė njė faqe tjetėr
    * Vend per njė faqe parkimi nė tė
    * Vend per hosting nė tė

Hosting

Host tuaj ėshtė vendi aktuale e cila mban faqen tuaj. Pasi tė keni regjistruar njė domain ju mund t'ia dėrgojė atė nė njė mori dhe pastaj listėn e faqe, me host tuaj. Ka shumė lloje tė ndryshme tė presė me shumė karakteristika tė ndryshme.

Disa gjėra tė rėndėsishme me hosting janė:

* Besueshmėrinė - pėr pret mė ju do tė presin uptime mbi 99,9%. Pėrveē kėsaj ėshtė e rėndėsishme tė dini qė tė presė juaj ka njė modeli funksional tė biznesit dhe se nuk ėshtė vetėm do tė shkojė larg njė ditė
    * Mbėshtetjen e klientėve - teknike e di se si dhe mbėshtetjen e tė shpejtė tė konsumatorėve janė njė domosdoshmėri, nėse ju jeni duke planifikuar tė bėrė njė jetė jashtė internetit
    * Lloji - Linux dhe Windows hosting
    Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue

Orfeu Maska e heron
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Vendndodhja
    karrik para kompjuterit
    Postime
    225
    Faleminderit i nderuar qe more pjes ne tem te kuptova shum mir kalo bukur...
    Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........

Domain/Host.

Kam nje problem Sepse jam regjistruar Ne KGB Hosting
    Dhe nuk di se si te Bej nje Server aty
    E shikoj nje demo aty por sdi si ta bej ajo demo esht e perfunduar kerkoj ndihme nga ju nese mund te me ndihmoni!?
    God Be With You!

A ke paguar leke per hostin ? Se mesa shoh un nuk paska FREE HOSTING! Shared Hosting, VPS, Gaming Hosting jan te gjitha me pagese
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

i/e regjistruar Maska e Naa2i
    Anėtarėsuar
    28-02-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    96
    uahsuahushuashua po regjistrimi esht i nevojshem per te ber porosin e serverit mos mendove qe me 1 regjistrim mer server :P duhet t`besh pagesen ne bank 23euro per 32 slot :P
    kam une cs server prej kgb-s. .. connect cs.aLbaneso.com xD

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Thjesht per kurjozitet sa paguani per cs servers hosting jane keto servera managaed apo jo ?
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Exclamation Prob. me TK Domain

Kam nje Prob. me TK Domain sepse sot morra ni Free dhe Harrova te bej "Sign Up" Dhe tani nuk di se si ta Fshij At Domain.!?
    God Be With You!

Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •