Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 121

Tema: Domain/Host.

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    Marre nga Hosti i siper folur...

HAPESIRA NETWORK:
    Networku mė i sigurtė i realizuar ndonjėherė.
    Shėrbime premium tė pėrfshira nė cdo paketė.
    30 ditė kohė pėr tu bindur pėr shėrbimet tona.

THEKSOJ:
    Networku mė i sigurtė i realizuar ndonjėherė.
    me duket se ankohesh kot ti viganv...
    ky qenka me i realizuari per deshtim lere per siguri qe eshte njesh fare...

i/e regjistruar Maska e Lorencone
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    E di vete ti ska nevoje ta them une :)
    Postime
    183
    provo http://www.albvirtual.com/ i ka serverat ne Amerike dhe eshte shume serioze
    sajti tim atje e kam
    I dorezuar me ne fund

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga Lorencone
    provo http://www.albvirtual.com/ i ka serverat ne Amerike dhe eshte shume serioze
    sajti tim atje e kam

Lorecone, nuk po kerkon faqe per te blere host por mendime nese duhet te demshperblehet.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    Postime
    805
    mire e ke host shqiptare... po i ke me ēmime maramendese... jo se nuk jam patriot po nje baze te nje host shqiptare eshte 6,99 Euro dhe ke vetem 50MB????
    me 6,99 Euro marr 10GIGABYTE une ne nje te huaj. Nuk po mbroj kend ketu thjesht nje krahasim, dhe ke backup pothuajse cdo jave.
    hapesira i ka fshire sitin Clay-it 4 here pa i bere backup apo pa i thene shiko re se ne do ndrojm serverat bej backup.
    Thjesht krahasim. Mesazhi nuk eshte reklam apo sharje te hosteve shqiptare.

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Citim Postuar mė parė nga Lorencone
    sajti tim atje e kam
    Te shohim se edhe une ndoshta do ta marr ketu eshte lire edhe mire,edhe + mujin e pare e kan gratis.Tung

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga reni00
    mire e ke host shqiptare... po i ke me ēmime maramendese... jo se nuk jam patriot po nje baze te nje host shqiptare eshte 6,99 Euro dhe ke vetem 50MB????
    me 6,99 Euro marr 10GIGABYTE une ne nje te huaj. Nuk po mbroj kend ketu thjesht nje krahasim, dhe ke backup pothuajse cdo jave.
    hapesira i ka fshire sitin Clay-it 4 here pa i bere backup apo pa i thene shiko re se ne do ndrojm serverat bej backup.
    Thjesht krahasim. Mesazhi nuk eshte reklam apo sharje te hosteve shqiptare.
    Mire e ke ti po per ate faqe qe po ben krahasim me thane qe ka probleme madhore.

Faqen do e fal
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga viganv
    Tung,une e kom ni problem te madh jo me kompjuter po me sajt,e kisha pas qef me mu pergjigj najkush qe din ne qit problemin se me te vertete e kom te madh.

Kshtu qendron puna,Une sitin time .com e kom ble qe nja 5 muj edhe e bleva me qat qmim te kompanis se hostingut Hapsira,tash menjehere mas 2 mujve qe pe blej une hapsira po hackerohet edhe po na transferon ne nje kompani tjeter qe quhet "Tendenca".Mire po kalojn 3 muj te Tendenca,edhe po vjen deri te ndalimi i sitit tim,edhe i te gjithe sajteve tjer tek Tendenca,qe ishin ne Hapesira.Tendenca po thot qe kemi bankrotu se spo kemi "para" me jap se po bojn sulme ddos ne sajt.Me than edhe mu qe sajti jem u sulmu disa her edhe une po ju thom qe duhet me mi kthy paret,kta te Tendences po ma kthejn po thojn qe ne nuk kemi asnje pergjigjesi per kthimin e parave.Desha ta di cili ka te drejte ketu,edhe a mshelen sajtet edhe nuk kthehen parat kur ka DDOS,apo a mshelen sajtet edhe kthehen parat kur ka DDOS ne sajt.Kisha pas qef qe ktu ne kit tem me u pergjigj vetem ekspertet dhe vetem ata qe din ti pergjigjen mire ketij problemi tim.Ata thone se siti do te mbyllet me 1 prill,edhe a kan te drejt ata me mbyll sitin?
    Gjeja e pare qe duhet te shikosh eshte akt marreveshja qe ka kompania e Tendences,per perdorusat qe abonohen ne servisin e tyre.Ato kane nje akt marreveshje me kushtet e servisit.(Agreement,Terms) Aty kompania mund ta kete te shkruar qarte qe nuk mban asnje lloj pergjegjsie ndaj klienteve ne raste humbjesh te faqeve te klienteve dhe te te dhenave.Mund te thuhet qe kompania mund ta mbylle servisin pa lajmeruar dhe nuk e mban veten pergjegjese dhe jashte cdo detyrimi ligjor ndaj klienteve.Kur ti je abonuar dhe bere pagesen,ke klikuar te faqja e tendences qe je dakort me marreveshjen.Duke afirmuar qe je dakort me marreveshjen atehere nuk fiton asnje gje,as demshperblim,as nuk mund ti hedhesh ne gjyq,pasi ke rene dakort me kushtet e kompanise.Kompania e ka mbrojtur veten dhe bere te qarte ne aktmarrveshje.Kjo do te thote qe i abonuari,klienti e merr vete persiper rrezikun,kompania nuk te garanton siguri.Gjithashtu te aktmarreveshja kompania mund te kete te shprehur qarte qe nuk kthen para mbrapsht ne rast demtimesh dhe prishje te faqeve te klienteve,hacking,viruse etj.Servisi mund te jete shprehur qarte qe eshte "as is" Kjo do te thote qe servisi eshte ashtu sic eshte me te mira dhe te keqia.Te duhet te lexosh aktmarreveshjen qe ka Tendenca per detaje. Shiko per ndonje server shume te njohur me shume reputacion ne cilesi sherbimi dhe qe eshte i sigurte,i mbrojtur mire dhe pa histori DOS attack,shfytyrim faqesh,(deface) hacking,viruse etj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 30-03-2006 mė 17:30
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Deri tani jane te pakta ato kompani qe ofrojne mbrojte 90% te sigurt nga DDOS jo me te kete 100% mbrojtje qe te sigurohet nga kompania. DDOS eshte nje sulm qe mund te perballohet vetem ne nivelet e para pra ISP ose server provider Po jo ne kompanite qe kane blere nje server diku edhe thone se kane mbrojtje te mire. Eshte e veshtire te ndalosh ddos ne PIPE 1GB e lart jo me te ndalosh DDOS ne nje pipe 10Mb apo 1MB apo edhe ne rang hosti ku ti ke nje bandwidth te kufizuar. Nese nje kompani shqiptare qe thote kam mbrojtje te mire nga ddos ja fusin kot sodomos ne portat 80 te webserver. Kjo jep rjedhoje qe hostet shqiptare jane te shtrenjta e shume genjeshtare. Kjo do te thote qe ti ti harosh ato leka qe ke paguar per hostimin pasi kompania ku ajo mer sinjalin e ka serverin nuk i thote ati mos paguaj se ke pas sulme. Jane shume te pakta ato kompani ku ofrojne mbrojtje nga ddos si rackspace apo gigenet apo staminus. normalisht keto kompani jane te shtrenjta edhe hostet shqiptare nuk i marin. po edhe keto hoste jane prap te sulmuara pasi ne shqiptaret kemi mesuar se ca eshte trojani apo ddos edhe obura. vete albasoul qe ndodhet ne nje kompani qe SIGURON mbrojtje 90% nga ddos sulmohet ditperdite me madhesi katastrofike mbi 100GB paketa qe normalisht As vete kompania qe ti mer nuk i mban dot jo me ti si nje pjese e vogel e asaj kompanie si klient. Ajo cka e ben serverin te mire eshte perkushtimi e aftesia e stafit qe e miremban. Albasoul Network edhe sunat qe e mirembajne jane te perkushtuar per te bere nje gje te tille edhe pothuajse ne cdo minuta te dites ka nje qe shikon situaten. Pra menyra me e mire per ty gji nje vend te mbropjtur e mos krijo armiq ose mer nje server e konfiguroje vete

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e Lorencone
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    E di vete ti ska nevoje ta them une :)
    Postime
    183

hosting

Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE
    Lorecone, nuk po kerkon faqe per te blere host por mendime nese duhet te demshperblehet.
    Po serveri viganit i iku dhe me ligjet shqiptare ske cfare i ben asgje.Vigan hidhi nje sy www.pandela.com eshte free pa ads.Sic e tha dhe benseven , varet tek agreementi qe ka pasur compania.
    Pac fat vigan mbase merr demshperblim .Tung
    I dorezuar me ne fund

Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    Postime
    805
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE
    Mire e ke ti po per ate faqe qe po ben krahasim me thane qe ka probleme madhore.

Faqen do e fal
    kete e mora si shembull qe e di dhe ti.. po ka dhe shume te tjeter pershembull te dy servertat jane te mbeshterut ne te njejtin qytet ( Savvis IDC in Fort Worth Texas.) po te kompania shqiptare jane me shume se trefishi per muaj ne krakasim me nje te huaj. Jo ajo qe manaxhon serverin.
    Gjithesesi jane zgjedhje ato qe na bejn te jemi ndryshe.

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •