Une te preferoj
www.godaddy.com
Eshte njera nder kompanite me te forta per domains dhe eshte veshtir me e marr domain-in ne dore hacker-at , vetem nqs ke ndonje vrime sigurie ne website , gjithashtu 1and1.com eshte kompani e madhe.
Une te preferoj
www.godaddy.com
Eshte njera nder kompanite me te forta per domains dhe eshte veshtir me e marr domain-in ne dore hacker-at , vetem nqs ke ndonje vrime sigurie ne website , gjithashtu 1and1.com eshte kompani e madhe.
Per kompani shqiptare me te mire se www.albvirtual.com nuk gjen,ket e ke te sigurte,webin tim e kam aty dhe eshte online 99.9 %.Per shqip ta preferoj ket.
Per shqip www.orihost.com ofron domain ne server te sigurt.
www.godaddy.com eshte njera nga kompanite ku mund te blesh nje domain name.Postuar mė parė nga Miremengjes
Cfare kupton me probleme sigurie ??Per cfare ?? Ti blen emrin e domainit le te themi albania.com nga godaddy kete emer domaini ti e lidh me IP addrese te nje serveri le te themi ku ti ruan web siti-n www.albania.com godaddy nuk ka sesi te ofron siguri nga hackerat ate do te ta ofroje kush te host web sitin-n www.albania.com
Ah po deshe domaine free (pa leke) mund te shkosh tek no-ip.com dhe merr domaine sa te duash porse do te jene te formes www.domainiyt.no-ip.com
ne rastin si shembull www.albania.no-ip.com
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
Faliminderit per ndihmen
Edhe dicka tjeter desha te di.
Cfare do te thote " backorder this domain now? "
Koha eshte jeta!
Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
Dora qe nuk shkruan eshte kembe!
Prsh
Domaini im eshte www.vizionislam.com dhe kur i mbaroi afati u vonova nja dy dite ne rinovim dhe tani kompania e ka rinovuar dhe nuk me jep as username dhe as password. Kam provuar ti bej backorder dhe eshte pranuar por me duhet te pres deri sa te mbaroj afati i ketij rinovimit te pare. Problemi eshte se kur i bej whois nuk me del asnje e dhene se kush e posedon tani dhe se me ke mund te kontaktoj per ta rimarre. Ju lutem me jepni disa mundesi se si mund te veproj qe kete domain ta rimarr perseri.
Faleminderit
Une nuk jam expert per domains por te preferoj me prit 1 jave ndoshta e leshojne domain-in sepse edhe une kam pasur te njejtin problem , kam menduar qe dikush ma ka marre domain-in por pas disa diteve ai domain ishi i lire.Kodi:Blacklist Status: Currently Listed
Se pari te preferoj te kontaktosh me kompanine qe e ke blere kete domain!
Netfirms te jep dhe mundesine per te pasur disa domaine bashke... ashtu si dhe godaddy.Server not found
Firefox can't find the server at www.orihost.com.
* Check the address for typing errors such as
ww.example.com instead of
www.example.com
* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web
Une keto preferoj!
~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !
Qysh me qel 1 web me .com? Nuk kam kartė krediti.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 28-03-2007 mė 22:30
- E kam hapur nje domain ne www.active24.de dhe e kam qel faqen arianit.org mirepo ende nuk ma kane derguar username dhe passwordin e ftp ku mund ta fus webfaqen aty . A di ndokush pas sa oresh ma dergojne . Flm per respekt
Krijoni Kontakt