Ben,shum jam lodhe duke i kritikuar.Une me ata skam pas asnje marreveshje,veqse kryetari i kompanis Hapsira na ka transferuar ne Tendenca dhe kurrfar marreveshje skena pas :S Tash spo di as vet qka me bo :S Flm krejtve per mendimet.
Ben,shum jam lodhe duke i kritikuar.Une me ata skam pas asnje marreveshje,veqse kryetari i kompanis Hapsira na ka transferuar ne Tendenca dhe kurrfar marreveshje skena pas :S Tash spo di as vet qka me bo :S Flm krejtve per mendimet.
Jane disa gjera qe ngacmojn Viganv dhe nuk e len rehat :PPostuar mė parė nga SerialN
![]()
http://www.google.com/search?&rls=al&q=ddos
Postuar mė parė nga Lorencone
une u regjistrova krtu te kjo pandela.com , po sdija ku ta editoja faqen. Ishte pak si e ngaterruar, a mund te me sqarosh pak, te lutem?
SN
Vigan: Po eshte e vertet se kur te lidhesh kontrate me shqiptar te del ky problem.
Pse nuk e ke transferuar diku tjeter.
Nje gje po ta them, Mos valle nuk me kan sulmuar faqen time? e kan sulmuar dhe sa kan mundur, por ne kemi bere kontrat me Gjermanet jo me shqiptaret, dhe as njeher nuk ka ndodh me na i ndal apo me na then qe po keni sulme.
Mos beni kontrata te kota me shqiptare, sepse do ju dali problem.
Vigan: Sa per ate qe thua qe ti kthejn Parat, Sa per mua po te me pyeseshin mua, iu kisha then qe mos ja u ktheni, arsyea: Sepse ke lidhe pune me amator, apo si ta them me lidh pune me njerz qe jan te keqinje.
Vigan: Fol me GjIlAnAsI_cSi dhe transferoje faqen tek Kompania e tij ku eshte, besoj se ske me pas asnje`here problem.
Keshtu qe Mend per tjera here!?
Tung
Shko tek menuja e fundit log in dhe shko controll panel.Nuk e di a ke perdorur ndonjehere controll panell.Atje ke te gjitha te dhenat reth hostit tend , adressen e FTP, ku te hedhesh faqet e websitit, si te vendosesh domain,database , email, webmail, e shume te tjeraPostuar mė parė nga SerialN
I dorezuar me ne fund
Pershendetje
Nje shoku im me ka bere rezervimin e domainit ne nje kompani Egjiptiane dhe ai e paguante kur ishte atje ne Egjipt...por ka kohe qe ai eshte larguar dhe me duhet te rinovoj domain dhe do te me duhet te gjeje dike tjeter ...pra me nje fjale une bera gabim qe rezervova domain tim ne nje vend ku nuk mund ta ndjek nga afer dhe tani jam i varuar nga ata. Hapi i pare qe bera ishte rezervova dmth hosting e mora ketu por domainit nuk e di si tja bej qe ta kaloj pagesen ketu...
Ju lutem me jepni nje zgjidhje sepse ky domain eshte shume i rendesishem per mua..
Gjithe te mirat
Koha eshte jeta!
Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
Dora qe nuk shkruan eshte kembe!
Mund te te ndihmoj ta transferosh domainin pa problem.
Ka disa kushte:
1. Domain duhet bere status ACTIVE (duhet te hiqet opsioni LOCKED)
2. Domaini nuk duhet te jete ne ditet e fundit para expire.
3. Domaini nuk duhet te jete ne ditet e para pas rinovimit.
Me shkruaj nje mesazh privat!
Pershendetje
Jam i interesuar te blej ca domaine dhe kam deshire ti blej tek ndonje kompani e sigurt qe nuk te nxjerr probleme sigurie dmth nga hackers ose falimentim komplet i firmes. Te pranoj visa card dhe te kete cmime te arsyeshme.
Cilen kompani me keshilloni ju ne baze te eksperiences tuaj???
Gjithe te mirat
Koha eshte jeta!
Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
Dora qe nuk shkruan eshte kembe!
Postuar mė parė nga Miremengjes
E do per ne Shqiperi?
Krijoni Kontakt