Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet të korrigjohet historia shqiptare, sipas kërkesave të Republikës së Turqisë?

Votues
291. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

55 18.90%
  • JO

236 81.10%
Faqja 57 prej 104 FillimFillim ... 747555657585967 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 561 deri 570 prej 1037
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Kjo eshte per gjemen dhe ata qe mashtrojne ose vetemashtrohen lidhur me Skenderbeun. Gjuha eshte gegnishte e formes se vjeter, e tille qe mund ta lexojne vetem ata qe nuk kane le prej geni Turk.

Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 05-09-2011 më 22:01

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Kjo eshte per gjemen dhe ata qe mashtrojne ose vetemashtrohen lidhur me Skenderbeun. Gjuha eshte gegnishte e formes se vjeter, e tille qe mund ta lexojne vetem ata qe nuk kane le prej geni Turk.

po ketu po thot se skenderbeu i ka ftu ne fen e tepareve d,m ,th at e paska pengu feja e tyre, ja qfar kurthe ju beni vetes tuaj, pra ndosht ata jan frigue nga skenderbeu ndoshta edhe jan kercenue per ket eshef se ju vet po i deshmoni se paska diqka te vertet ne at thenien se skenderbeu beri keshtu e ashtu me shqiptaret musliman, ju vet po i beni kurth historis kaq tru kenu ju

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534

Sigurisht ironia e kohes paska qene thir liri, e mbyt njerezi.
    Tmerr!
    I feel Kosovereign!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Tmerr!
    Thirr liri e mbyt tradhtar
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    po ketu po thot se skenderbeu i ka ftu ne fen e tepareve d,m ,th at e paska pengu feja e tyre, ja qfar kurthe ju beni vetes tuaj, pra ndosht ata jan frigue nga skenderbeu ndoshta edhe jan kercenue per ket eshef se ju vet po i deshmoni se paska diqka te vertet ne at thenien se skenderbeu beri keshtu e ashtu me shqiptaret musliman, ju vet po i beni kurth historis kaq tru kenu ju
    Patjeter qe feja e okupatorit te pengon muslimant e asaj kohe ishin nanpunsa osman qe kishin tradhtu venin e vet e ju bashkun pushtusit. E kan meritu vdekjen e ky vec i paska fal
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Tmerr!
    Ata qe thirshin per liri qene Shqiptaret.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Tmerr!

Kur te doni t'ju jap edhe turpin e Kapidan Hamzes, te cilin e kapen te gjalle, apsi kishte ardhur ne krye te ushtrise Turke i kurorezuar si Mbret i Shqypnis nen suzerenitetin e Sulltanit.

Se si Shqiparet nuk i thane nje fjale vec e shikonin ku e kishte katandis veten biri i turkeshes qe i kishte udheheq nje koke. Se si Sulltan Mehmenti pagoi 15 mije dukate per te liruar cilindo rob qe kishin kap Shqiptaret, mirepo nuk pagoi asnje cent per Hamzain, sikur te mos kishte ekzistuar. Se si Sulltan Mehmeti kishte thene pas kesaj beteje qe "Po t'i eshte dhene me shume fuqi, ky trim (lexo:Skenderbeu) nuk do kishte bere me pak se Aleksandri i Madh"

Se si Skenderbeu kerkoi t'i lirohej Hamzai nga pas vdekjes se Dukes se Ferrantes ne Napoli. Se si Hamzai me mendje qe te merrte familjen e femijet nga Stambolli e te vendosej ne Shqiperi nuk mundi, pasi te tere te Turqi i kthyen krahet, dhe ai vdiq ne Stamboll ne mjerim.

Paci fatin e Hamzes, idhullit tuaj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 06-09-2011 më 07:36

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Jo, ata qene te krishteret fanatike qe mbyten vellezerit e tyre te kombit vetem pse pranuan Islamin. Shihet qarte qe Gjergji i futi ne kurthe ata shqiptare muslimane.
    I feel Kosovereign!

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534

Kur te doni t'ju jap edhe turpin e Kapidan Hamzes, te cilin e kapen te gjalle, apsi kishte ardhur ne krye te ushtrise Turke i kurorezuar si Mbret i Shqypnis nen suzerenitetin e Sulltanit.

Se si Shqiparet nuk i thane nje fjale vec e shikonin ku e kishte katandis veten biri i turkeshes qe i kishte udheheq nje koke. Se si Sulltan Mehmenti pagoi 15 mije dukate per te liruar cilindo rob qe kishin kap Shqiptaret, mirepo nuk pagoi asnje cent per Hamzain, sikur te mos kishte ekzistuar. Se si Sulltan Mehmeti kishte thene pas kesaj beteje qe "Po t'i eshte dhene me shume fuqi, ky trim (lexo:Skenderbeu) nuk do kishte bere me pak se Aleksandri i Madh"

Se si Skenderbeu kerkoi t'i lirohej Hamzai nga pas vdekjes se Dukes se Ferrantes ne Napoli. Se si Hamzai me mendje qe te merrte familjen e femijet nga Stambolli e te vendosej ne Shqiperi nuk mundi, pasi te tere te Turqi i kthyen krahet, dhe ai vdiq ne Stamboll ne mjerim.

Paci fatin e Hamzes, idhullit tuaj.
    Pa u zbardhur detajisht figura e Gjergjit, nuk do ta kemi kurre as te verteten e Hamzes.
    I feel Kosovereign!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Pa u zbardhur detajisht figura e Gjergjit, nuk do ta kemi kurre as te verteten e Hamzes.
    Ta ka zbardh Sultan Abdulhamiti ty. Cfare do tjeter?
    Prandaj edhe po ju uroj fatin e Hamzes cilido te kete qene. Ne paste qene bere mbret, ashtu u befshi dhe ju.

Faqja 57 prej 104 FillimFillim ... 747555657585967 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •