Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga bebi im Lexo Postimin
    ne fazen qe e kam une vajzen (7 vjec e gjysem) nuk ben me rremuje neper shtepi, tani eshte ne fazen qe sjell ndonje shok apo shoqe te lagjes ne shtepi dhe gjithe mbasditen do te luaje jashte...
    po lexoja me lart postimet tuaja dhe me kujtoheshin ato te vajzes time...
    eeeeeeeee tani ka prioritete te tjera,
    rri shtepia akull, me merr malli te ma beje dikush rremuje, se vetem ne te tre jemi ne shtepi qe mblidhemi ne oren 5 mbasdite...
    por doja tju thoja qe shijojini se jane kohera shume te bukura...
    tani kur vajza shkon ne dhomen e saj te fleje une i shkoj nga mbrapa, ajo me thote, mami une jam rritur tani nuk eshte nevoja te me rrish me te krevati..., edhe une gjej ndonje justifikim qe ti rri 5 min te koka dhe ti kruaj kurrizin, si beja dikur kur ishte e vogel...
    Ndjesi te mrekullueshme keto qe shkruan. E pac me jete vajzen.

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anëtarësuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Ndjesi te mrekullueshme keto qe shkruan. E pac me jete vajzen.
    rrofsh faleminderit...
    me kujtohet iher kur ishte 8 muajshe edhe bie zilja e deres ishte komshija, se per cfare erdhi nuk e mbaj mend edhe sic e kane komshinjte te mbajne 2 ore te dera me muhabet, nderkohe qe une flisja me te ne korridor, vajza kishte shkuar tek aneksi dhe kishte marre nje pako me miell. kur u futa ne aneks cte shikoja, mire qe e kishte shpernda ne te gjithe aneksin po ishte mbulu me miel nga kemba te koka. i dukeshin vetem 2 syte blu qe i shkelqenin...
    knej me vinte inat, knej me vinte per te qeshur...
    ashtu sic ishte e marr e coj tek dushi, po ckam hequr per ta lare se normal mielli kur laget behet brum...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga bebi im Lexo Postimin
    rrofsh faleminderit...
    me kujtohet iher kur ishte 8 muajshe edhe bie zilja e deres ishte komshija, se per cfare erdhi nuk e mbaj mend edhe sic e kane komshinjte te mbajne 2 ore te dera me muhabet, nderkohe qe une flisja me te ne korridor, vajza kishte shkuar tek aneksi dhe kishte marre nje pako me miell. kur u futa ne aneks cte shikoja, mire qe e kishte shpernda ne te gjithe aneksin po ishte mbulu me miel nga kemba te koka. i dukeshin vetem 2 syte blu qe i shkelqenin...
    knej me vinte inat, knej me vinte per te qeshur...
    ashtu sic ishte e marr e coj tek dushi, po ckam hequr per ta lare se normal mielli kur laget behet brum...
    haha, kurse mua me ka derdhur bidonin e vajit disa litersh lol. Se kisha mbyllur mire tapen dhe cuni ishte ne ate moshe qe zvarritej dhe hapte cdo kanat. C'kam heq dhe une per ta pastruar!
    Feelings change - memories don't.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •