Kohet e fundit, cuni im ka fillu te me bej shume rremuje. Teksa mblidhja lodrat all over mendoja- ca dreqin na shtyn qe blejme lodra pa mbarim.Ai luan, ben rremuje e une mbledh. Pervec lodrave, na jane shtuar dhe letrat qe pikturojme ngado. Lapsa, crayons, stilolapsa, pa mbarim.Ngado do gjej. Kam fillu tani i bie shkrurt. Mjaft eshte mjaft. Ketyre letrave ua tregoj vendin ne plera, artit pa mbarim, crayons i futem me fshese me korent. Lodrat ato qe refuzon ti mbledhi ai vete- fiu ja fluturoj ne backyard.
Dje, biles pa qe ja kisha hedh nja dy. Pse mi ke hedh perjashteeee ?! Cant take it anymore. Santa asnje loder ska me te sjell kete vit, i bej presion ! LOL
Speaking of Santa, ca moshe u keni treguar femijeve o shoke, qe real Santa nuk ekziston po eshte .... ai qe vishet si SANTA ?![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 21-11-2011 më 19:17
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink cuni im e ka kalu ate faze kur vizatonte tere kohen. Sa kam flake dhe une! Dhe lodra kam hedh shume por pa dijenin e cunit se s'te le. Lodra qe ka vite qe nuk loz lol.Sa per Santen cuni im akoma beson dhe s'kam ndermend t'ja them asnjehere vet e para vetem nese fillon e ve ne dyshim ekzistencen e tij. Lerja kohes, s'ke pse ja thua.Kane nevoje te besojne dhe ne perralla. U bene mire.
Feelings change - memories don't.
aman se na cmendi. Mi ngjit letrat-artin neper mure pale me ngjitse blu
Cuni im ka te forta. Santa kur vjen te ne keto 2-3 vjetet e fundit (eshte i jati), as e ka idene qe eshte ai. Nuk e njeh fare, po hic fare. Mes drites, prozhektora kur te them. Une vdes, se nga sikleti nuk flet e na jep fake smiles. Eh sikur ta dij se kush eshte santa do i iki truri fare.
do i shohi kur te behet burre.Do ja ruaj une te filmuara. loool
ahaha mos harro te vendosesh edhe kengen i saw santa kissing mami lol.
femijet jane mund i madh por kenaqesia eshte shume here me e madhe. Pavarsisht sa te perkedhelur jane edhe sa grindavec mjafton te thone "I love you" i harron te gjitha. btw kur ke femij festat jane shume here me te bukura![]()
I LOVE GOD
j&g
I thashe cunit para nja 2 ditesh- do rrish mire apo te jap per adaption ?. Noooooo noooo bente- me vrap te daddy- can we give mommy for adoption? Lool. Po daddy ci tha se ? Hmm to be continued. Looool
daddy i tha. ne do japim mamin e do murim dy mama te reja 20 vjecare hahahahahahahahaha
no glove no love
ne fazen qe e kam une vajzen (7 vjec e gjysem) nuk ben me rremuje neper shtepi, tani eshte ne fazen qe sjell ndonje shok apo shoqe te lagjes ne shtepi dhe gjithe mbasditen do te luaje jashte...
po lexoja me lart postimet tuaja dhe me kujtoheshin ato te vajzes time...
eeeeeeeee tani ka prioritete te tjera,
rri shtepia akull, me merr malli te ma beje dikush rremuje, se vetem ne te tre jemi ne shtepi qe mblidhemi ne oren 5 mbasdite...
por doja tju thoja qe shijojini se jane kohera shume te bukura...
tani kur vajza shkon ne dhomen e saj te fleje une i shkoj nga mbrapa, ajo me thote, mami une jam rritur tani nuk eshte nevoja te me rrish me te krevati..., edhe une gjej ndonje justifikim qe ti rri 5 min te koka dhe ti kruaj kurrizin, si beja dikur kur ishte e vogel...
Krijoni Kontakt