Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahahaha un tualetin e mbaj sa me lart se po e gjeti ne canten e dores e shperndan neper duar apo fytyr...kam gjitheashtu nje antibakteri lotion, dhe gjithemone kur shkoj ne banjo me thot "mami atu" dhe ja ben me gisht dores, so i hedh njecike...sa i fshin duart me kerkon prap, i hedh prap, me kerkon prap i them "ohh tani ik se mbarroj"...kur kthej koken cte shikoj e kishte marr dhe po e vinte ne fytyr lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Une kam Rene rehat. . Qepare me tha ec kercejme ne trampoline . Sa kisha ngrene dreke , pas Pune. Epo me vinte 1 gjume qe ctu them lol, hajde hajde, ok I thashe 10 mins - ok deal. Sa u futa brenda, e mbylli zinxhirin e rrjetes, e sme linte me dal- jump. I can't , u lodhaaaa. Telef te Ben, eshte great work out btw.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    uh pink duket si fun, do i blej nje pas disa vjetesh

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    haha rexhi. Jo mi e kam goxha te larte komon me pasqyre. Po hipen neper doreza e vetem kur e shikon lart ulur.
    Pink je rehat ti se nuk te lodhin djemte aq shume sa gocat. Cuni im s'prekte asgjeme dore ne kete moshe qe eshte cupa pervec lodrave. Gocat jane me kureshtare.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    obobo harrova qe mund te bejn dhe kete gje, por vajzen shyqyr zotit e kam pak frikacake kur ka rrezik qe do rrezohet pshm nese eshte sheshi me uje dhe ajo po ec dhe mezi po mban ekulibrin fillon te qaj deri sa dikush te vij ta marri lol

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    cfare duhet te bej qe te zhvillohet sa me shume intelekti i femijes, lojra, menyra argetimi per femijet nga 0 deri ne 6 vjec.............
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 23-08-2011 më 05:38

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anëtarësuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Moj cupa, lol...
    NJe pyetje kam per ju...
    Keni shoqeri ju qe kane femije te moshes suaj?
    Vete spo gjej dot nje shoqe qe te kete femije dhe te jete mosha ime. Shoqet e mija me te mira (qe i kam njohur prej vitesh) i kam lene mbrapa, ndersa une u martova e mbarova shkollen e u bera me femije, ato jane ne shkolle akoma me te dashurit e tyre apo ndonje fejese. Sado marr pjese me ndonje play-date qe i gjej ne grupe ne internet ne "moms' websites" prap eshte mire te kesh nje njeri me te cilen flet dhe te kupton (pervec mamit of course). Si ja beni per kete se jam kurioze.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Ela pyetje e mire, un per vete ato shoqe qe kam nuk mbaj shume kontakt nga fakti se ose jan beqare ose kan te dashur ose jan te martuara dhe pa femij :/...nje dite me tha burri hajde shkojm ne fort lauderdale (ku jetonim) qe ai te shpenzonte kohe me shokun e tij dhe un me nje shoqe te mire, i thash jo nga thjeshte fakti qe me vjen rend te siell femijen me vete, meduket qe sdo ken kenaqsi te shpenzoj kohe me mua dhe me femijen time, pasi smund te "relate".
    Per vete jam me fat se kam motrat qe kan femije

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    cfare duhet te bej qe te zhvillohet sa me shume intelekti i femijes, lojra, menyra argetimi per femijet nga 0 deri ne 6 vjec.............
    Marya ka lodra te ndryshe qe mund te perdoresh, un per vete i bleva disa qe sugjeroheshin shume shpesh...po qe se shkon ne walmart/kmart/target/babyrus, gjen shume te tilla

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ♥ Ela ♥ Lexo Postimin
    Moj cupa, lol...
    NJe pyetje kam per ju...
    Keni shoqeri ju qe kane femije te moshes suaj?
    Vete spo gjej dot nje shoqe qe te kete femije dhe te jete mosha ime. Shoqet e mija me te mira (qe i kam njohur prej vitesh) i kam lene mbrapa, ndersa une u martova e mbarova shkollen e u bera me femije, ato jane ne shkolle akoma me te dashurit e tyre apo ndonje fejese. Sado marr pjese me ndonje play-date qe i gjej ne grupe ne internet ne "moms' websites" prap eshte mire te kesh nje njeri me te cilen flet dhe te kupton (pervec mamit of course). Si ja beni per kete se jam kurioze.
    Une e kam gjet nje keto dy vitet e fundit. Me ate dal cdo te shtune per me shume se 1 vit. E kemi te programuar s'ben vaki te mos dalim. Cunat i kemi afersisht moshatare dhe behen shume bashke.

Femija vertet te bashkon, por dhe te largon ama. Me njeren nuk behesha me shume se femijet e saj qe ishin me te rritur se cuni im ishin shume te merzitshem. E ngacmonin shume cunin tim dhe ne pranine e tyre ai vetem qante.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •