Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 50
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Se7en Lexo Postimin
    Sa i perket qytetit tim (dhe te katragjyshit tim) te lindjes, aty jetoje ende me krenari sigurishte po te mos m'pelqente do sillesha neper tym te mariuhanes neper "red light distrikta" por mua me mjafton vendlindja ime.
    Dhe ti nga vendndodhja ime e gjen kete ironi.Hahaha Nuk kam shkuar ne Amsterdam per te provuar marihuanen por per te specijalizuar ne nje dege te mjeksise,qe ka shume lidhje edhe me neurozat dhe psikozat e juaja Islamiste.Duhen edhe expert per te ju sheruar.
    Cka e ironizon Sllupcanin,cka te beje kjo ne kete bisede.Je dhe hipokrit se gjoja respekton Hoxhen e nderuar e perqesh fshatin e tije ku sherbeu shume vite.

Mua nuk me preke me "katundar Sllupcani " por nuk kuptoj cka je kapur me fshatin,te pakten banoret e tije meritojn respekt si qendres e pamposhtur gjate luftes se fundit.
    He,trego Se7en ne ate qytetin e katergjyshave te tu keni marihuane,alkohol,droge,mish derri apo qyteti yt eshte i paster dhe mbreteron atmosfere e paster Islame.Keto, te garantoj nuk i gjen ne fshatin Sllupcan,pra ty te mbetet te vish ne kete fshat te jetosh mbasi prezentohesh si Muslic i denje,per vehte jam larguar me pune por sprish asgje te kthehem perseri.

Pra,leri fshatin dhe fol per temen ,ndryshe ...pssst zanin mos ta nji ,o Zorraxhi
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Dhe ti nga vendndodhja ime e gjen kete ironi.Hahaha Nuk kam shkuar ne Amsterdam per te provuar marihuanen por per te specijalizuar ne nje dege te mjeksise,qe ka shume lidhje edhe me neurozat dhe psikozat e juaja Islamiste.Duhen edhe expert per te ju sheruar.
    Cka e ironizon Sllupcanin,cka te beje kjo ne kete bisede.Je dhe hipokrit se gjoja respekton Hoxhen e nderuar e perqesh fshatin e tije ku sherbeu shume vite.

Mua nuk me preke me "katundar Sllupcani " por nuk kuptoj cka je kapur me fshatin,te pakten banoret e tije meritojn respekt si qendres e pamposhtur gjate luftes se fundit.
    He,trego Se7en ne ate qytetin e katergjyshave te tu keni marihuane,alkohol,droge,mish derri apo qyteti yt eshte i paster dhe mbreteron atmosfere e paster Islame.Keto, te garantoj nuk i gjen ne fshatin Sllupcan,pra ty te mbetet te vish ne kete fshat te jetosh mbasi prezentohesh si Muslic i denje,per vehte jam larguar me pune por sprish asgje te kthehem perseri.

Pra,leri fshatin dhe fol per temen ,ndryshe ...pssst zanin mos ta nji ,o Zorraxhi
    Nuk muj mu krenu per musliman te forte e as me atdhetari, e pranoje qe kontributi im ne keto dy sfera eshte i zbehte por mundohem qe mos te e mohoje asnjeren nga keto dyja qe perbejne identitetin tim. Te uroje qe te ec si me se miri specializimi atje por kam nje keshille stay away from gert gey wilders :P...
    Ne qytetin tim mund te gjeshe te gjitha ato qe i permende sepse ne krahasim me Sllupcanin eshte metropol hahahaaa (prap hajgare jo ironi) e sa i perket qendrimit ne teme shuj se as ti nuk ishe duke fol per temen kshtu qe as ni za ma hiē , byca e katunarit me specializu n'amsterdam kjo eshte prej shenjave t'kijametit

Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Nuk muj mu krenu per musliman te forte e as me atdhetari, e pranoje qe kontributi im ne keto dy sfera eshte i zbehte por mundohem qe mos te e mohoje asnjeren nga keto dyja qe perbejne identitetin tim. Te uroje qe te ec si me se miri specializimi atje por kam nje keshille stay away from gert gey wilders :P...
    Ne qytetin tim mund te gjeshe te gjitha ato qe i permende sepse ne krahasim me Sllupcanin eshte metropol hahahaaa (prap hajgare jo ironi) e sa i perket qendrimit ne teme shuj se as ti nuk ishe duke fol per temen kshtu qe as ni za ma hiē , byca e katunarit me specializu n'amsterdam kjo eshte prej shenjave t'kijametit
    Shiqo,Metropolitanin Harabistan thote "dua te jem Myslym " po behu ore behu,ja ha palla Qeveriseblu sa je ti Muslic.Pjese e identitetit tim eshte theniet e shizofrenit analfabet nga shkretetira-kete ta ka mesuar babahoxhe ne metropolen tende.He,taleb ke lene kurset te babahoxhe vrap te shkosh prap te ai,ne riedukim.Te duhet,se veshtir korrospondojne jeta dhe botkuptimi i "Metropoles" me mesimet e babahoxhes.Ndegjo ,"une jetoj ne metropol" cilen ,behu burre tregoje vec mos thuaj ne ndonje metropol shqiptare

O Metropolituc,ka edhe katundar ne shume qendra studimi me te njohura ne bote,po ti nuk i sheh prej rrokaqiejve te metropolit tend
    Sa per fjalen anglisht qe me shkrove mos ta ndien se une jam edhe me i ashper se ti,do ja preja koken .
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    O ti bali Sllupcanit pastro oborrin tend para se t'vish ketu ne forum te shesesh kopalla. Fshati yt eshte i stermbushur me muslica trefortalka qe nuk dyshoje aspak qe mund t'i kesh edhe nder nje kulm. Shumica e islamofobeve i kane haxhibabat te shpija ose ndonje antare te mbuluar kurse vrerin vendosin te e derdhin nepermjet testatures te strukur aty diku prapa monitorit. Keto fjale qe i thua ketu per Profetin po t'ia thoshe rahmetlise Mulla Jakupit ta kish ndjers kryte boksa

Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    O ti bali Sllupcanit pastro oborrin tend para se t'vish ketu ne forum te shesesh kopalla. Fshati yt eshte i stermbushur me muslica trefortalka qe nuk dyshoje aspak qe mund t'i kesh edhe nder nje kulm. Shumica e islamofobeve i kane haxhibabat te shpija ose ndonje antare te mbuluar kurse vrerin vendosin te e derdhin nepermjet testatures te strukur aty diku prapa monitorit. Keto fjale qe i thua ketu per Profetin po t'ia thoshe rahmetlise Mulla Jakupit ta kish ndjers kryte boksa
    Se7en,Shqiptaret e Sllupcanit jane fetare normal e jo pantollshkurt,keto i has neper at metropolin tend.
    Dhe tash,neqoftese ke shfryre frustrimet tua propozoj qe te mbyllim kete bisede,pajtohesh ? Nuk ka shije kjo bisede keshtu !
    Pajtohesh njeri i ndritur i Metropolit .Edhe Metropolitan edhe Musliman edhe Shqiptar, i ke te gjithe te mirat i gjori une do ipja gjithcka te jem ne vendin tend ! Ah,sikur te jetoja ne nje metropol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 20-08-2011 mė 10:31

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Se7en,Shqiptaret e Sllupcanit jane fetare normal e jo pantollshkurt,keto i has neper at metropolin tend.
    Dhe tash,neqoftese ke shfryre frustrimet tua propozoj qe te mbyllim kete bisede,pajtohesh ? Nuk ka shije kjo bisede keshtu !
    Pajtohesh njeri i ndritur i Metropolit .Edhe Metropolitan edhe Musliman edhe Shqiptar, i ke te gjithe te mirat i gjori une do ipja gjithcka te jem ne vendin tend ! Ah,sikur te jetoja ne nje metropol
    Besom qe te njejtat fjale desha te t'i them, njeri duhet me dijte kur eshte mjafte, po nuk qenke aq kryforte sa mendova ...

p.s lexoje mire thash vendi ku une jetoje per fshatin tend eshte metropol, po ishte ne shaka... Ok e lame se ashtu kshtu dukesh i shqetsuar

Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Ne as nuk i pėrkrahim as nuk i refuzojmė postimet tuaja dhe kjo gjė jo pėr tjetėr por se unė nuk i kam parė. Por nė kėtė aspekt anoj ka ju,sepse pikė sė pari do ishte mirė tė lejohej postimi,pastaj nėse bie ndesh diēka me parimet e Islamit pse jo tė largohej,nė tė kundėrtėn jo.
    Unė po shoh se Islami po ''bombardohet'' nga propagada tė shumta,dhe postimet e tua dhe tė tjerėve si dhe mendimet qė shprehen aty duke shpalosur 'diēka' do ishin me ndikim,mendoj.
    Tek e fundit nuk jam unė ai qė vendosi,por se Imam Aliu r.a. ka thėnė:"Unė mėsoj edhe tė keqėn,por jo t'a praktikoj,por t'a largoj e tė luftoj kundėr saj". Poashtu disa nga fjalėt e Selefus-Salih janė edhe kėto:"Gjėrat njihen me tė kundėrtat e tyre",e keqja njihet pėrmes sė mirės etj.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [Kjo nuk duhet marrur si kritikė apo mospajtim me vllezėrit e mi moderues tek forumi musliman,por ndoshta njė kshillė]
    PAQE!

une e shikoj qe feja myslimane po bombardohet se tepermi me propagande , por jo te gjitha propagandat jane njelloj , duhen bere dallime aty ku eshte e nevojshme dhe jo pse u dogjem nga qumeshti t'i fryme edhe kosit,
    perderisa flet argumenti , gjyqi eshte i bere dhe konsiderohet e mbyllur tema , packa se disa vazhdojne te llomotisin dhe hedhin fjale kote ne ajer,
    i vetmi problem i imi eshte se nuk me jepet mundesia te diskutoj nje ceshtje tek nenforumi mysliman , edhepse kjo ceshtje eshte kaq domethenese per ata , por "argumenti" duhet te jete me domethenes per t'a.
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    une e shikoj qe feja myslimane po bombardohet se tepermi me propagande , por jo te gjitha propagandat jane njelloj , duhen bere dallime aty ku eshte e nevojshme dhe jo pse u dogjem nga qumeshti t'i fryme edhe kosit,
    perderisa flet argumenti , gjyqi eshte i bere dhe konsiderohet e mbyllur tema , packa se disa vazhdojne te llomotisin dhe hedhin fjale kote ne ajer,
    i vetmi problem i imi eshte se nuk me jepet mundesia te diskutoj nje ceshtje tek nenforumi mysliman , edhepse kjo ceshtje eshte kaq domethenese per ata , por "argumenti" duhet te jete me domethenes per t'a.
    PAQE!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Nje gje se kuptoj dot:

Si i thone vetes shqiptar keta palaco kur nuk dine te lidhin dy fjale e te formojne nje fjali ne shqip?
    Ec pra prapa djellit vajci se vetem keni ndermend me sjell frymen arabe ne trojet shqiptare se me ca kam pare ne pune per nja 2-3 jave do u vije nje zgjim i kendshem ne realitet e per cudi do jem ne grupin e Cyber Crime qe do drejtoje kete zgjim

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Hahahah po mire o Nuh,ku shkruan qe une nuk te dua apo nuk te respektoj si njeri.Sidomos qe je i anes tone.E shoh qe je prekur po je ne logun e burrave dhe perdoren edhe fjale te renda (jo fyerje).Une nuk te sulmoj ty por si njeri me bindje tjera me shkon ne nerva ky Islami yt,sidomos disa kvalifikime tendencioze.Dhe cka te keqe ate qe them une -le te mendojne Kumanovaret e tu ne Wien si te duan ,pune e tyre.Ska nevoje te me thuash si mendojne e di edhe vet !
    Cka te keqe ketu te une ,qe me siguri ti e cileson si tradheti ndaj vetvetes sepse kam lere Kuranin....
    ...ska mor asgje te keqe....ki kujdes, mos mer perfundime mbi tjeret, duke u bazuar ne vetveten....ne diskutojm thjesht, gje qe nuk duket se e kapin te gjithe ne kete mes....dikush i mer krejt dallash punet sa e shoh.....jo, hic mos mbaj dert ti, fol lirshem, "guha" nuk ka koc....une nuk ta mar per "kusure"....asnjehere....une "mundohem" ti sqaroj meselet qe me rrethekojn ne ate menyre qe une i kuptoj....sa per islamin, ai eshte i njejte, por si e kuptoj une, ti nuk e kupton, andej edhe e cileson si "timin", por e ke gabim....une e them ate qe mendoj se eshte e vertete, e deri sa nuk me vertetohet e kunderta, ajo per mua mbetet e vertete....

as qe me ka terhequr ndonjehere per mua qe e kam lexuar ate liber shume here ka qene torture e vertet-nje der librat me monoton qe kam lexuar ne jeten time...
    ....edhe une nuk e kam lexuar "truc" asnjehere....ne leximin e kuranit duhet te jesh i sinqert, sic eshte ai i sinqert ndaj teje. Sinqeriteti eshte ne drejtesine absolute, ngase nuk ka relative ne te. Drejtesia absolute eshte ajo, qe per hire te saje perparesine perzonale e flijon, e flijon interesin tend per te verteten....pra, llogjika e kuranit eshte kjo (jo e shpikur nga une, por kjo qendron ne natyren e tij), cdo keqkuptim, cdo kundershtim, cdo dobesi, cdo egersi, cdo padrejtesi, cdo shtremberim, qe mendon se e ke gjet aty, duhet ta "interpretosh" terresisht, pa rezerva, ne sense pozitive. E ke bere kete ???, e ke interpretuar nje "pohim" te kuranit ne senze pozitive ???, apo i ke dhane ate kahje qe te ka paluar ne parapritjet ???, JO, natyra e kuranit eshte e bazuar ne drejtesine ABSOLUTE....ki eshte misteri i tij, thjesht, e drejta, nje fjale thot "te drejtin e largojn prej 9 katundeve"....

Cka te keqe ketu Une mjek e ti inxhinjier...une "kaur" ti besimtare...cka do ishte Bota neqoftese do ishte e tera e uniformuar ,te mendoje njejte...kete qellim keni qe cdo heretik ta digjni .... Bota dhe Jeta nuk eshte e gjitha Kuran dhe Islam...bota nuk eshte bardh e zi,por me nuanca dhe per ate fakt eshte e bukur.........
    ...ti pohon nje gje, dhe kundershton ne te njejten kohe ate !!!; kujdes, kete qe ja pershkruan qendrimit tend, kete e ka jetesuar dhe e jeteson kurani, ai thot "ti fene tende, une fene time"....nuk jane muslimanet qe kane probleme me kete realitet, por jomuslimanet, pra, nese e konsideron vetveten si "jomusliman" (une them se rahmetlia e paska cuar amanetin qe ta ka dhane ne vend !!!), atehere je ti ai, qe "perkufizon"....nuk e verren kete ???.....ti nuk ke te drejte te reflektosh sjelljen individuale te nje muslimani mbi kodeksin e pergjitheshem te islamit, kjo eshet loje femijen, budallaki !!!, shoqerite muslimane deshmojn rradhazi gjate tere historise, se jane e kunderta qe ti pohon, e qe mendon per vetveten....jo, llojllojshmeria fetare eshte "tipike" per shoqerite muslimane....homogjeniteti eshte nje dukuri "joislame"....vet kurani te meson, se Allahu i ka krijuar njerezit keshtu si jane me nje qellim te vetem, qe te NJIHEN njeri me tjetrin....ne senzin pozitiv kjo e ka kuptimin, qe njerezit te "perqafohen" e jo te "luftohen"....

Shoqi jem,qe thu po ta du tmiren.E di qe mendon seriozisht kete.Por e dine cthone "Cdo kush qe ka pasur qellim qe te rregulloj dicka e ka perfunduar ne xhenem ka pasur qellim te mire"....qellimi i mire por te con ne humbetire...

Pak sinqeritet ,natyrisht nuk e konsumoj mishin e derrit

...te thash, amaneti i tij ka shkuar ne vend.....ajo qe te mungon, eshte detyre drejtperdrejt e ALLAHUT.....une ne vend tend do te isha pak i brengosur !!!, kurse ate "ateizmin" qe na mesove me heret, ta sqarova me rastin e hases dhe huses....

me nderime
    albanish by nature

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •