Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    62

Ne cfare bazash do te gjykohen njerzit ne diten e gjykimit

Kam folur nje here me nje prift dhe e pyeta se si do te gjykohen muslimanet ne diten e gjykimit sipas mendimit te tij dhe pergjigja ishte: do te gjykohen ne baze te veprave qe kane bere gjate jetes.

Te njejten pyetje ja shtrova dhe nje hoxhe dhe e pyeta se si do te gjykohen diten e gjykimit te krishteret dhe pergjigja ishte kjo : Kush nuk ka besu Allahun asomogjen ka me perfundu ne flake te xhehnemit.

Tani po te pyesja ndonje budist se ku do te shkonin besimtaret jo budiste sigurishte do te me thone : do shkojne me lope po nejse... pyetja ime eshte kjo ....

Sipas mendimit tuaj si do te gjykohen njerzit ne diten e gjykimit... kush do te jete gjykuesi Allahu apo Krishti (zoti)... dhe ne cfare bazash do te gjykohen njerzit ?? shpresoj te kem ndonje pergjigje nga besimtare e te gjitha feve..

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    a ka gjykim me te madh se vdekja?
    une them se JO

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Nikk Lexo Postimin
    Kam folur nje here me nje prift dhe e pyeta se si do te gjykohen muslimanet ne diten e gjykimit sipas mendimit te tij dhe pergjigja ishte: do te gjykohen ne baze te veprave qe kane bere gjate jetes.

Te njejten pyetje ja shtrova dhe nje hoxhe dhe e pyeta se si do te gjykohen diten e gjykimit te krishteret dhe pergjigja ishte kjo : Kush nuk ka besu Allahun asomogjen ka me perfundu ne flake te xhehnemit.

Tani po te pyesja ndonje budist se ku do te shkonin besimtaret jo budiste sigurishte do te me thone : do shkojne me lope po nejse... pyetja ime eshte kjo ....

Sipas mendimit tuaj si do te gjykohen njerzit ne diten e gjykimit... kush do te jete gjykuesi Allahu apo Krishti (zoti)... dhe ne cfare bazash do te gjykohen njerzit ?? shpresoj te kem ndonje pergjigje nga besimtare e te gjitha feve..
    Budistat e kane si qellim iluminimin , e jo xhehnemin e xhehnetin .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    62
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Budistat e kane si qellim iluminimin , e jo xhehnemin e xhehnetin .
    nejse ishte shaka puna e budistave.. po flisja sidomos per dy fete kryesore

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    62
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    a ka gjykim me te madh se vdekja?
    une them se JO
    Jo more ste lane kta as deke.. pa te gjyku edhe ni here mire e mire..

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Nese ndodhe ndonjehere kjo dite e gjykimit, une besoj qe njerzit do te gjykohen ne baz te mendimeve dhe zemres, mendimet dhe zemra jane pjell e sekeqes dhe te mires
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Nuk do te kete gjykim sepse mekatet paguhen ne kete jete.

Kalimi ne gjendjen shpyrterore (Vdekje) eshte nje ndjenje shume e mire (ha ha ha po flas si ta kem provu).

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    62
    Citim Postuar mė parė nga Rrushi_CH Lexo Postimin
    Nuk do te kete gjykim sepse mekatet paguhen ne kete jete.

Kalimi ne gjendjen shpyrterore (Vdekje) eshte nje ndjenje shume e mire (ha ha ha po flas si ta kem provu).
    ahahahahaha o sa kam kesh.. kur fillova tu lexu thashe i paska ik truni edhe kti.. kur lexova vazhdimin ja plasa tu kesh.. lol

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •