Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 65
    Edhe ti Usa,gjete te kush të vesh,te ai i rrjedhuri Rieu,që për mendimin tim është një zero me xhufkë. Është ai Yanni,ai greku,të shkund qimet kur e dëgjon. Shiko se ka bërë një koncert në Indi,të luan tepeleku.

Shigjeta,nuk kanë mbaruar biletat,aty i ke .
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

-6 ditë dhe Flakëëëëëëëëëëëëëëë

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Edhe ti Usa,gjete te kush të vesh,te ai i rrjedhuri Rieu,që për mendimin tim është një zero me xhufkë. Është ai Yanni,ai greku,të shkund qimet kur e dëgjon. Shiko se ka bërë një koncert në Indi,të luan tepeleku.

Shigjeta,nuk kanë mbaruar biletat,aty i ke .
    Nuk eshte problemi tek bileta, se me bilete pa bilete, po m'u mbush mendja do hyj . Problemi eshte pushimet, te ishte ose çik me shpejt, o çik me vone...
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Nuk eshte problemi tek bileta, se me bilete pa bilete, po m'u mbush mendja do hyj . Problemi eshte pushimet, te ishte ose çik me shpejt, o çik me vone...
    Nuk e kuptoj se si u ka shpëtuar organizatorëve dhe vet Van Buuren të konsultoheshin me ty përpara caktimit të datës së koncertit .

Nuk e kuptoj se si u ka shpëtuar organizatorëve dhe vet Van Buuren të konsultoheshin me ty përpara caktimit të datës së koncertit .
    E pafalshme. Si nuk hyre çik mik ti
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    E pafalshme. Si nuk hyre çik mik ti
    Po ç'mik leshi,tani më thua ? TË më kishe thënë më para e rregulloja këtë gjë :P.

Të përshëndes.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Ka filluar shitja e biletave per eventin e Armin van Buuren ne Shqiperi.
    Cmimi eshte 20.000 leke (te vjetra) ose 15 Euro.

Biletat mund te gjenden ne cdo dyqan Adidas dhe DigitAlb ne Tirane.

Support djs: SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

Warm up : AD DISHA

Per rezervime,informacion,dhe bileta VIP kontaktoni me poshte;

0672041982-- 0672044888-- 0695517011
    Kush nga kto,eshte numri jot?

Te dua ne rresht te pare,vetem kujdes,se mos te vjen ndonji si puna e Çilit aty afer,dhe me humbet ,e ste shikoj dot

Blood,kalofsh bukur ate dite,dhe diten tjeter ec e na trego si kalove: )

Do kisha deshire te isha kur dha koncert Don Omar,por fatkeqsisht,nuk na u perputhen datat ne Shqiperi
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Kush nga kto,eshte numri jot?: D

Te dua ne rresht te pare,vetem kujdes,se mos te vjen ndonji si puna e Çilit aty afer,dhe me humbet ,e ste shikoj dot

Blood,kalofsh bukur ate dite,dhe diten tjeter ec e na trego si kalove: )

Do kisha deshire te isha kur dha koncert Don Omar,por fatkeqsisht,nuk na u perputhen datat ne Shqiperi
    Nr tim ta jap në privat .
    Nuk do rri në rresht të parë jo,do iki te tavolinat vip se mos ngjitem me ndonjë me lek atje ,të më mbajë me të mira materiale mqs doli dhe iPhone 4S : P !!!

Don Gomari më thanë që e kishte djegur,unë nuk vajta dot.

Më shumë info rreth biletave (VIP)

4 bileta vip, 12.000 lekë (të reja) + 1 Tavolinë ,15.000 lekë (të reja) = 27.000 lekë (të reja).

Nqs prenotohet tavolina,brënda në çmim është përfshirë edhe një shishe Vodka ose Champagne,zgjedhja është sipas dëshirës.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Nr tim ta jap në privat : D.
    Nuk do rri në rresht të parë jo,do iki te tavolinat vip se mos ngjitem me ndonjë me lek atje ,të më mbajë me të mira materiale mqs doli dhe iPhone 4S : P !!!

Don Gomari më thanë që e kishte djegur,unë nuk vajta dot.
    Se vej ne diskutim

Po ti je VIP vet

Vetem kujdes amon,se mos te njiten,dhe jo ti njitesh

Po ky,a thua do e djegi ?
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •